3 måder at sende e -mail til Ted Nugent

Indholdsfortegnelse:

3 måder at sende e -mail til Ted Nugent
3 måder at sende e -mail til Ted Nugent
Anonim

Ted Nugent er kendt som en amerikansk rockmusiker og politisk aktivist. Hans musikkarriere har strækket sig over 50 år og flere bands, herunder meget rost solo -arbejde. Teds aktivisme fokuserer primært på jagt og våbenrettigheder. Nugent spiller også i et udendørs show, hvor han er i stand til at dele sin kærlighed til naturen og jagt. I betragtning af hans berømthedsstatus vil du sandsynligvis ikke nå Ted selv via e -mail. Imidlertid giver hans personlige websted, tv -showwebsted og konti på sociale medier dig mulighed for at interagere med ham gennem hans PR -team.

Trin

Metode 1 af 3: Nå Ted gennem sin assistent

E -mail Ted Nugent Trin 1
E -mail Ted Nugent Trin 1

Trin 1. Gå til Ted Nugents personlige websted

Skriv enten "Tednugent.com" i din webbrowsers adresselinje, eller søg "Ted nugent" i en søgemaskine. Når du søger efter dette, skal det første link, der vises, være for Teds websted som angivet ovenfor. Klik på linket for at gå til webstedet.

E -mail Ted Nugent Trin 2
E -mail Ted Nugent Trin 2

Trin 2. Rul til bunden, og klik på knappen "Enter Tednugent.com"

Når du kommer til webstedet, ser du en annonce for Ted Nugents nuværende koncerttur. Nederst på siden finder du en rektangulær knap mærket "Enter Tednugent.com." Klik på dette for at gå til hovedsiden på Teds websted.

Hvis denne annonce på et tidspunkt fjernes, behøver du ikke at følge dette trin. Webbrowseren indlæser automatisk webstedets hovedside

E -mail Ted Nugent Trin 3
E -mail Ted Nugent Trin 3

Trin 3. Find linket "Kontakt" nederst på siden

Når du er på Teds hovedwebsted, skal du navigere til kontaktsiden. Rul helt til bunden, og find navigationslinjen, som har flere links, du kan klikke på. Klik på linket "Kontakt" for at se siden med muligheder for at kontakte Ted.

Du bliver nødt til at rulle forbi sektioner på siden for Nyheder, Medier, Diskografi og et par andre

E -mail Ted Nugent Trin 4
E -mail Ted Nugent Trin 4

Trin 4. Find navnet “Linda Peterson

”Kontaktsiden viser forskellige måder at kontakte Ted eller hans medarbejdere på. I afsnittet mærket "Til henvendelser til presse, udseende og reklame" ser du navnet Linda Peterson opført som den person, du skal kontakte.

  • Det er muligt, at Teds pressemand på et tidspunkt vil ændre sig. Hvis du ikke kan se Lindas navn, burde der være en anden angivet som kontaktperson.
  • På siden står det klart, at Ted ikke selv reagerer på mails. Han har mennesker, der modtager og svarer på e -mails, der sendes til ham.
E -mail Ted Nugent Trin 5
E -mail Ted Nugent Trin 5

Trin 5. Højreklik på navnet og vælg “Kopier e -mail -adresse

”Dette navn er et link til e -mailadressen til den ansvarlige for Teds public relations. Du kopierer den adresse, som derefter kan indsættes i afsnittet "Til", når du skriver en e -mail fra din personlige konto.

Hvis du klikker på navnet "Linda Peterson", kommer du direkte til en e -mail -adresse til hende, hvis du har denne funktion konfigureret i din webbrowser

E -mail Ted Nugent Trin 6
E -mail Ted Nugent Trin 6

Trin 6. Skriv en e -mail til Linda Peterson

Åbn din e -mail -konto, og start en ny e -mail. I feltet "Til" skal du højreklikke og vælge indsæt, så Linda Petersons e -mail -adresse vises i boksen. Skriv et passende emne i emnefeltet, f.eks. "Fanbrev til Ted Nugent." Skriv en klar og kortfattet e -mail, der fortæller Linda, hvorfor du skriver til Ted.

  • Husk, at Ted ikke selv kan se din e -mail og ikke reagerer personligt. Fordi han får så mange e -mails fra folk, får han folk til at tage sig af hans e -mailkommunikation.
  • Vær specifik om, hvorfor du skriver, og hvilke oplysninger eller handlinger du håber på, at Linda eller Ted skal gøre som reaktion på din skrivning. Det kan hjælpe at inkludere et telefonnummer, hvis de ønsker at ringe som svar.

Metode 2 af 3: Kontakt til Ted hos Spirit of the Wild

E -mail Ted Nugent Trin 7
E -mail Ted Nugent Trin 7

Trin 1. Gå til Spirit of the Wild -siden på Outdoor Channel's websted

Skriv "Outdoorchannel.com" i din webbrowser, og tryk på enter. Dette vil trække hjemmesiden op. Søg efter “Spirit of the Wild” i søgelinjen øverst på siden. Klik derefter på linket, der siger "Ted Nugent Spirit of the Wild."

En anden mulighed er at søge efter "ted nugent spirit of the wild" i din webbrowser. Det første link skal føre dig til showets webside på Outdoor Channel's websted

E -mail Ted Nugent Trin 8
E -mail Ted Nugent Trin 8

Trin 2. Klik på fanen "Om showet"

Når du har fundet webstedet for Spirit of the Wild, skal du finde den kontaktformular, der er tilgængelig der. Se efter fanerne øverst på siden, der siger "Main", "About the Show" og "Videos". Klik på "Om showet".

  • Dette indlæser en side med showets oplysninger og giver dig muligheder for at kontakte dem.
  • Denne side har et link til Teds personlige websted. Der er også et link, som lader dig give guidet feedback om showet. Feedbacklinket lader dig ikke kontakte Ted direkte.
E -mail Ted Nugent Trin 9
E -mail Ted Nugent Trin 9

Trin 3. Rul ned og find kontaktformularen

Brug musen eller din bærbare computer til at rulle ned ad Spirit of the Wild -siden. Omkring halvvejs ned ser du en formular med forskellige kasser. De er mærket "Navn", "E-mail-adresse", "Indtast e-mail-adresse igen" og "Kommentar".

E -mail Ted Nugent Trin 10
E -mail Ted Nugent Trin 10

Trin 4. Udfyld kontaktformularen

Skemaet er allerede rettet til en person i Teds presse eller PR -team. Formularen beder om dit navn og din e -mail -adresse. Når du har udfyldt dem, skal du skrive den besked, du vil sende Ted, i feltet "kommentar".

  • Hvis du vil sende en e -mail fra din egen e -mail -konto, skal du markere og kopiere e -mailen, der er angivet i feltet "Til", og indsætte den i "Til" -boksen i en ny e -mail i din egen e -mail -konto.
  • Hold din kommentar kort og direkte, så den, der læser den, ved præcis, hvorfor du skriver til Ted og showet.
E -mail Ted Nugent Trin 11
E -mail Ted Nugent Trin 11

Trin 5. Klik på "Send" for at sende din besked

Dobbelttjek alle dine oplysninger, især din e -mail -adresse, for at sikre, at de er korrekte. De kan ikke nå dig, hvis dine oplysninger er forkerte. Klik på knappen Send, og kontaktformularen sendes automatisk til Teds show.

E -mail Ted Nugent Trin 12
E -mail Ted Nugent Trin 12

Trin 6. Vent på et svar

Mennesker og shows med et stort tilhængerskab får masser af e -mails hver dag. På grund af dette skal du vente tålmodigt for at se, om du får et svar. De kan ikke svare alle, så få ikke dit håb for meget op, fordi du måske aldrig hører tilbage fra showet.

Metode 3 af 3: Interaktion med Ted på sociale medier

E -mail Ted Nugent Trin 13
E -mail Ted Nugent Trin 13

Trin 1. Følg Ted Nugent på Facebook

Log ind på din Facebook -konto, og søg efter "Ted Nugent." Vælg den side, der er en verificeret konto for Ted Nugent. Klik på knappen, der siger "Følg". Du modtager meddelelser, når Teds side sender opdateringer.

  • Bemærk, at dette er Ted Nugents officielle "side" på Facebook, og selvom han har en vis indblanding i det, er det ikke altid ham, der bruger siden. Han har også et presseteam, der driver siden.
  • Du finder mange sider til folk, der angiveligt hedder Ted Nugent, men det er ikke den person, du leder efter.
E -mail Ted Nugent Trin 14
E -mail Ted Nugent Trin 14

Trin 2. Kommenter indlæg fra Teds side

Når Teds side sender opdateringer, er du i stand til at kommentere dem, som du ville have gjort med et andet indlæg på Facebook. Når du ser på indlæg fra Teds side, vil du bemærke, at Ted undertiden reagerer på folks kommentarer.

Det er ikke altid, at Ted selv reagerer

E -mail Ted Nugent Trin 15
E -mail Ted Nugent Trin 15

Trin 3. Følg Ted Nugent på Twitter

Nugent har også en konto på Twitter, som drives af hans presseteam og ham selv. Log ind på din Twitter -konto, og søg i håndtaget "@tednugent." Dette fører dig til Teds officielle Twitter -konto. Klik på knappen "Følg" ved hans navn.

Dette giver dig mulighed for at læse alle opdateringer, der er indsendt af Ted og hans team. Du kan svare på disse tweets på samme måde som du reagerer på andre tweets

E -mail Ted Nugent Trin 16
E -mail Ted Nugent Trin 16

Trin 4. Tweet på Teds konto

Åbn en ny tweet, og brug håndtaget til Teds konto, som er "@TedNugent." Skriv, hvad du ville sige til ham i en e -mail, men husk den Twitter som en grænse på 145 tegn. Hvis du er heldig, kan Ted undertiden svare dig.

Anbefalede: