3 måder at sætte Deco Mesh på et juletræ

Indholdsfortegnelse:

3 måder at sætte Deco Mesh på et juletræ
3 måder at sætte Deco Mesh på et juletræ
Anonim

Deco mesh er en fantastisk måde at tilføje farve, dybde og tekstur til dit juletræ. Dette er et let materiale, der er let at bruge. Du kan oprette en krans lavet af deco mesh eller sprede stykker deco mesh gennem dit træ. At dekorere dit juletræ med deco mesh er meget sjovt, især når det ledsages af julemusik!

Trin

Metode 1 af 3: Oprettelse af en Deco Mesh Garland

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 1
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 1

Trin 1. Vælg farve på deco mesh

Deco mesh fås i forskellige farver, og du kan vælge en baseret på din egen personlige stil eller matche mesh med resten af din feriedekor. For eksempel vil du måske dekorere med rødt, grønt, guld, sølv eller blåt deco -net.

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 2
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 2

Trin 2. Start øverst på træet

Når du laver en krans med deco mesh, skal du starte øverst på træet og lade den resterende rulle deco mesh falde til jorden. Du behøver ikke at skære masken, før du er færdig med at påføre kransen på træet.

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 3
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 3

Trin 3. Fastgør kransen til træet

Bund enden af deco -net sammen og fastgør det til træet øverst. Hvis du pynter et ægte træ, skal du fastgøre masken ved hjælp af snorbånd eller rørrensere. Sørg for at fastgøre masken dybt i træet, så snoede bånd ikke er synlige.

Alternativt, hvis du pynter et kunstigt træ, kan du bøje træets små grene omkring deco -net for at holde det på plads

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 4
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 4

Trin 4. Hæng deco -net i lodrette strimler på træet

Når du har fastgjort masken til toppen af træet, skal du flytte din hånd ned ad masken cirka 7,5 til 12 cm. Klem derefter masken sammen og fastgør den til træet igen. Masken skal puste ud over grenene. Fortsæt denne proces med at bevæge sig lige ned af træet.

  • Når du når bunden, skærer du masken og stikker enden i træet.
  • Gentag processen ved at oprette flere lodrette guirlander på træet.
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 5
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 5

Trin 5. Sæt alternativt deco -net rundt om træet

Du kan også lave en krans af deco -mesh, der løbende vikler rundt om træet. Når du har fastgjort kransen øverst på træet, skal du begynde at vikle den rundt om træet. Med jævne mellemrum kan du samle masken sammen og fastgøre den dybt i træet. Dette vil skabe store pust af deco mesh omkring træet.

Når du når bunden af træet, skal du skære masken og skjule enden ved at stikke den ind i træet

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 6
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 6

Trin 6. Læg kransen på grenene

Når du arrangerer din deco mesh krans på træet, er det vigtigt, at du skubber noget af kransen tilbage i træet. Når du f.eks. Fastgør kransen til træet, skal du sørge for, at dette sker dybt i grenene. På denne måde ser det ikke ud til, at du lige smed deco -net på træet.

Du kan også lægge kransen langs grenene, når du vikler den rundt om træet

Metode 2 af 3: Brug af individuelle stykker

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 7
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 7

Trin 1. Skær deco -net i mindre stykker

Du kan sprede mindre stykker deco mesh i hele dit træ for at tilføje farve og tekstur. Start med at skære deco -net i stykker. Størrelsen på dine stykker kan variere, men de skal være cirka 5 til 7,5 cm lange.

Antallet af stykker, du har brug for, varierer afhængigt af størrelsen på dit træ og hvor meget deco -mesh du gerne vil have

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 8
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 8

Trin 2. Rul stykkerne til rør og fastgør dem til træet

En måde er at rulle de afskårne stykker til rør og derefter fastgøre midten af røret til træet. Placer midten af røret dybt i træet, og fastgør det til en gren. De to sider af røret vil stikke ud og skabe et finurligt udseende.

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 9
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 9

Trin 3. Læg stykkerne over grenene

Du kan også holde stykkerne deco mesh flade og skubbe det ene hjørne tilbage i træet og lade resten af masken falde over grenene som et lille stykke krans.

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 10
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 10

Trin 4. Spred stykkerne i hele træet

Bare rolig om at skabe et ensartet look i hele træet. I stedet vil du have det til at se naturligt ud og ikke for symmetrisk.

Det gode ved denne metode er, at den ikke bruger så meget deco mesh som at skabe en krans, men du kan stadig få et sjovt udseende

Metode 3 af 3: Bliv kreativ med Deco Mesh

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 11
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 11

Trin 1. Prøv at bruge mere end én farve deco mesh

Når du pynter med deco mesh, kan du blive kreativ og prøve at bruge flere forskellige farver af mesh. For eksempel kan du bruge rødt og grønt net i hele dit træ for at give det mere variation. Alternativt kan du parre rød og guld eller blå og sølv.

  • Vælg et look, der matcher resten af dine dekorationer.
  • Du kan også prøve at lagre farverne ved at bruge forskellige størrelser deco mesh.
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 12
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 12

Trin 2. Søg online efter inspiration

Der er en række forskellige måder, du kan sætte deco mesh på dit træ. Søg på Google -billeder eller Pinterest efter ideer, og få inspiration fra, hvad andre mennesker har gjort med deco mesh. For eksempel kan du tilføje bånd til dit deco mesh for at skabe et mere dynamisk look.

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 13
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 13

Trin 3. Lag deco -net med bånd

For et dynamisk look kan du tilføje et dekorativt bånd til deco -mesh. Læg et farverigt bånd på din deco mesh krans og fastgør det til træet ved hjælp af snorbånd. Dette kan tilføje mere farve og tekstur til dit træ. Du kan også binde båndet til buer og fastgøre det til masken i hele træet.

Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 14
Læg Deco Mesh på et juletræ Trin 14

Trin 4. Tilføj ornamenterne, efter at du har vedhæftet deco mesh

Når du er færdig med at tilføje lys og derefter deco mesh til dit juletræ, kan du begynde at fylde resten af træet med en række forskellige ornamenter. Du kan vælge at dekorere dit juletræ med et bestemt farveskema og matche dine ornamenter til deco -mesh. Alternativt kan du gå efter et mere eklektisk look og hænge en række forskellige farvede ornamenter.

Anbefalede: