Sådan streames fra PlayStation 5

Indholdsfortegnelse:

Sådan streames fra PlayStation 5
Sådan streames fra PlayStation 5
Anonim

Et af de mest spændende aspekter ved moderne spil er muligheden for at streame dit gameplay og dele din oplevelse med andre mennesker. Playstation 5 giver dig mulighed for at streame til Twitch eller YouTube. Denne wikiHow lærer dig, hvordan du forbinder din Playstation 5 med din Twitch- eller YouTube -konto og streamer dit gameplay til Twitch eller YouTube.

Trin

Metode 1 af 3: Linking Playstation 5 til en streamingtjeneste

Stream fra PlayStation 5 Trin 1
Stream fra PlayStation 5 Trin 1

Trin 1. Åbn menuen Indstillinger

Det er ikonet, der ligner et gear i øverste højre hjørne af Playstation 5-startskærmen. Brug controlleren til at navigere til ikonet Indstillinger, og tryk på "X" -knappen for at åbne menuen Indstillinger.

Inden du kan begynde at streame fra din Playstation 5, skal du linke din streamingtjenestekonto til din Playstation 5. Playstation 5 giver dig mulighed for at streame til Twitch eller YouTube. Du skal oprette en konto for en eller begge disse tjenester, før du kan streame fra din Playstation 5. Begge tjenester er gratis at tilmelde dig

Stream fra PlayStation 5 Trin 2
Stream fra PlayStation 5 Trin 2

Trin 2. Vælg Brugere og konti

Det er den fjerde mulighed i menuen Indstillinger. Fremhæv denne indstilling, og tryk på "X" for at vælge den.

Stream fra PlayStation 5 Trin 3
Stream fra PlayStation 5 Trin 3

Trin 3. Vælg Link til andre tjenester

Det er i menuen Brugere og konti. Denne menu giver dig mulighed for at linke din Playstation -konto til andre tjenester, herunder Streaming Services.

Alternativt kan du indlæse et spil, du vil streame, og trykke på skab knappen på din DualSenese controller. Vælg derefter ikonet Broadcast. Vælg den service, du vil linke din Playstation 5 til.

Stream fra PlayStation 5 Trin 4
Stream fra PlayStation 5 Trin 4

Trin 4. Vælg Twitch eller Youtube.

Dette er de to tjenester, du kan streame til fra din Playstation 5. Vælg en af disse muligheder for at begynde at linke din konto.

Stream fra PlayStation 5 Trin 5
Stream fra PlayStation 5 Trin 5

Trin 5. Log ind på din YouTube- eller Twitch -konto

Den måde, du logger ind på din konto på, vil være forskellig, afhængigt af hvilken streamingtjeneste du vil bruge. Brug et af følgende trin til at logge ind på YouTube eller Twitch:

  • Ryk:

    Brug en smartphone, som du er logget ind på Twitch-appen på, for at scanne QR-koden på skærmen. Alternativt kan du gå til https://www.twitch.tv/activate i en webbrowser og logge ind på din Twitch -konto. Indtast derefter koden, der vises på din tv -skærm, og klik på Aktiver.

  • Youtube:

    Når du vælger YouTube, åbner Playstation 5 -webbrowseren en webside, der giver dig mulighed for at logge ind på din Google -konto. Log ind med e -mailadressen og adgangskoden til den Google -konto, du bruger til din YouTube -konto.

Stream fra PlayStation 5 Trin 6
Stream fra PlayStation 5 Trin 6

Trin 6. Vælg Udført

Når din konto er linket, vises en bekræftelsesskærm. Vælg Færdig for at bekræfte og gå tilbage til menuen Indstillinger. Din konto er nu linket, og du er klar til at streame fra din Playstation 5.

Metode 2 af 3: Streaming fra Playstation 5

Stream fra PlayStation 5, trin 7
Stream fra PlayStation 5, trin 7

Trin 1. Indlæs et spil, du vil streame fra

Du kan streame fra ethvert spil på din PS5. Vælg blot spilikonet på startskærmen for at starte spillet.

Stream fra PlayStation 5 Trin 8
Stream fra PlayStation 5 Trin 8

Trin 2. Tryk på knappen Opret

Det er den ovale knap til venstre for touchpad'en i midten af DualSense-controlleren. Tryk på denne knap for at åbne menuen Creative.

Stream fra PlayStation 5 Trin 9
Stream fra PlayStation 5 Trin 9

Trin 3. Vælg ikonet "Broadcast"

Det er ikonet, der ligner en radioantenne med bølger, der sender fra toppen. Dette åbner menuen "Broadcast".

Stream fra PlayStation 5 Trin 10
Stream fra PlayStation 5 Trin 10

Trin 4. Vælg YouTube eller Ryk.

Vælg den service, du vil streame til.

Stream fra PlayStation 5 Trin 11
Stream fra PlayStation 5 Trin 11

Trin 5. Indtast et navn til strømmen

Brug tekstfeltet nederst i menuen til at indtaste en titel til din stream. Vælg noget, der er beskrivende for, hvad din streaming og hvad du laver under din stream.

Stream fra PlayStation 5 Trin 12
Stream fra PlayStation 5 Trin 12

Trin 6. Vælg Start

Dette starter din livestream. For at stoppe streaming skal du trykke på knappen Opret igen, og vælge ikonet Broadcast. Vælg derefter Stop streaming.

Hvis du vælger ikonet med tre prikker (⋯) ud for "Gå live", viser dette menuen hurtige indstillinger. Dette giver dig mulighed for at vælge Udsendelsesindstillinger. Dette viser nogle hurtige muligheder, du kan justere. Disse omfatter opløsningen af din videostream, om du vil inkludere din stemmechatlyd eller ej, om du vil vise dit kamerafeed eller ej (Playstation Camera påkrævet), om streaming-chatten skal vises på skærmen eller ej, om den skal vises eller ej aktivitet (seeraktivitet), og vælg, hvor du vil have chatten og aktivitetsoverlejringen vist.

Metode 3 af 3: Justering af dine livestreamindstillinger

Stream fra PlayStation 5 Trin 13
Stream fra PlayStation 5 Trin 13

Trin 1. Åbn menuen Indstillinger

Det er ikonet, der ligner et gear i øverste højre hjørne af Playstation 5-startskærmen. Brug controlleren til at navigere til ikonet Indstillinger, og tryk på "X" -knappen for at åbne menuen Indstillinger.

Stream fra PlayStation 5 Trin 14
Stream fra PlayStation 5 Trin 14

Trin 2. Vælg Optagelser og udsendelser

Det er nederst i menuen Indstillinger. Denne menu giver dig mulighed for at justere indstillingerne for dine livestreamudsendelser, videooptagelser og skærmbilleder.

Stream fra PlayStation 5 Trin 15
Stream fra PlayStation 5 Trin 15

Trin 3. Vælg Broadcasts

Det er den anden mulighed til venstre i menuen Captures and Broadcasts Settings. Det er her, du kan justere dine livestreamindstillinger.

Stream fra PlayStation 5 Trin 16
Stream fra PlayStation 5 Trin 16

Trin 4. Vælg Video Quaity

Det er den første mulighed i menuen Broadcasts Settings. Dette giver dig mulighed for at vælge opløsning og billedhastighed for dine live stream -udsendelser. Dine muligheder er som følger:

  • 1920 x 1080 ved 60 fps:

    Dette streamer dit gameplay i high definition (HD) grafik med 60 billeder i sekundet. Dette giver den bedste billedkvalitet og den jævneste tilgængelige bevægelse. Du bør kun vælge denne mulighed, hvis du har en hurtig internetforbindelse på 10 Mbps eller mere.

  • 1920 x 1080 ved 30 fps:

    Dette streamer dit gameplay i HD-grafik med 30 billeder i sekundet. Opløsningen vil stadig være god, men bevægelsen ser ikke helt så glat ud. Vælg denne mulighed, hvis du har en lidt langsommere internetforbindelse, eller det spil, du spiller, ikke spiller med 60 fps.

  • 1280 x 720 ved 60 fps:

    Dette streamer dit gameplay med reduceret billedkvalitet med 60 billeder i sekundet. Billedet ser ikke helt så godt ud, men bevægelsen vil stadig være meget glat. Vælg denne mulighed, hvis du har en internetforbindelse på 5 Mbps eller mindre.

  • 1280 x 72 ved 30 fps: Dette streamer dit gameplay med reduceret billedkvalitet med 30 billeder i sekundet. Dette giver den laveste kvalitetsstrøm til rådighed. Vælg kun denne mulighed, hvis din internethastighed er mindre end 3 Mbps.
Stream fra PlayStation 5 Trin 17
Stream fra PlayStation 5 Trin 17

Trin 5. Vælg Lyd

Dette er den anden mulighed i menuen Broadcasts Settings. Dette har kun en mulighed, om det er at inkludere lyden fra din stemmechat eller ej. Hvis du ikke ønsker at inkludere lyden fra andre afspillere, du spiller med online, skal du vælge vippekontakten for at deaktivere denne indstilling.

Stream fra PlayStation 5 Trin 18
Stream fra PlayStation 5 Trin 18

Trin 6. Vælg Kamera

Dette er den tredje mulighed i menuen Broadcasts Settings. Dette giver dig mulighed for at justere indstillingerne for dit kamerafeed. Du skal bruge et Playstation -kamera for at inkludere et kamerafeed i dine livestreams. Playstation -kameraet sælges separat. Menuen Kameraindstillinger har følgende muligheder:

  • Skærmkamera:

    Denne indstilling giver dig mulighed for at slå Playstation -kameraet til eller fra. Hvis du ikke ønsker at inkludere dit kamerafeed i dine streams, skal du vælge denne mulighed for at skifte kontakten til positionen "Fra". Hvis du ikke kan se dit kamerafeed i øverste højre hjørne, er dit kamerafeed ikke slået til.

  • Størrelse:

    Dette giver dig mulighed for at indstille størrelsen på dit kamerafeed -display. Du kan vælge lille, mellem eller stor.

  • Klipmaske:

    Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge en form til dit kamerafeed. Du kan vælge en firkant, cirkel, sekskant, chromatast eller ingen

  • Vend vandret:

    Vælg denne indstilling, hvis du vil vende billedvisningen på dit kamerafeed vandret. Dette skaber et spejlvendt billede.

  • Effekter:

    Denne mulighed giver dig mulighed for at tilføje en mindre visuel effekt til dit kamerafeed. Mulighederne inkluderer tegneserie, Pixilate (gammel videospilstil), scanlines (gammel tv-stil), Legetøjskamera (billed i lav kvalitet) eller Monokrom (sort / hvidt billede).

  • Lysstyrke:

    Brug skyderen ved siden af denne indstilling til at justere lysstyrken på dit kameraskærm.

  • Kontrast:

    Brug skyderen ved siden af denne indstilling til at justere farvekontrasten på dit kameraskærm.

  • Gennemsigtighed:

    Brug skyderen ved siden af denne mulighed for at justere, hvordan "gennemsigtig" du vil have, at dit kameraskærm skal vises oven på dit gameplay.

  • Fokuser igen på dit ansigt:

    Denne indstilling er under kamerafeed -displayet til højre. Vælg denne mulighed for at få dit Playstation -kamera til automatisk at fokusere på dit ansigt.

  • Gendanne standardindstillingerne:

    Dette er den anden mulighed under kamerafeed -displayet til højre. Vælg denne indstilling for at sætte alle muligheder i menuen Kameraindstillinger tilbage til deres oprindelige indstillinger.

Stream fra PlayStation 5 Trin 19
Stream fra PlayStation 5 Trin 19

Trin 7. Vælg Overlays

Denne indstilling giver dig mulighed for at tænde og administrere placeringen af Chat- og aktivitetsoverlejringer. Denne menu har følgende muligheder.

  • Display Chat:

    Vælg denne mulighed, hvis du vil vise chatten til din livestream på din tv -skærm. Dette vil optage en del af din gameplay -skærm. Hvis du ikke ønsker at have dette slået til, kan du stadig se chatten på din smartphone eller på en computer.

  • Visningsaktivitet:

    Slå denne indstilling til, hvis du vil vise, når du har nye seere på din skærm.

  • Overlejringsposition: Dette giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil have overlayet på din skærm. Du kan placere den nederst til højre, øverst til højre, midt til højre, nederst til venstre, øverst til venstre eller i midten til venstre.
Stream fra PlayStation 5 Trin 20
Stream fra PlayStation 5 Trin 20

Trin 8. Vælg Chat til tale

Denne menu har kun en mulighed. Det giver dig mulighed for at konvertere teksten fra din chat til tale, som er talt tilladt. Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du vælge Konverter Broadcast Chat til tale.

Anbefalede: