3 måder at ikke blive fanget ved at spille computerspil

Indholdsfortegnelse:

3 måder at ikke blive fanget ved at spille computerspil
3 måder at ikke blive fanget ved at spille computerspil
Anonim

Uanset om du forsøger at bruge tid på arbejdet eller snige dig ind i en sidste kamp før sengetid, skal du muligvis blive lidt kreativ til at snige dig ind i noget tid med dine computerspil. Der er et par enkle foranstaltninger, du kan tage for at undgå at blive fanget, mens du spiller. Du vil optimere indstillingerne i dit spil for at undgå uønsket registrering og forberede en lokkeskærm, hvis du får en uønsket besøgende. Du kan også omarrangere dit værelse eller kontor for at forhindre folk i let at kunne se, hvad du laver. Oftere end ikke vil du tage flere forholdsregler for konsekvent at slippe afsted med at spille computerspil.

Trin

Metode 1 af 3: Ændring af indstillinger på din computer

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 1
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 1

Trin 1. Sluk for lyden på computerens højttalere

Selvom lyd fra et computerspil ofte er en vigtig del af spilleoplevelsen, vil du gerne slukke lyden helt, hvis du vil undgå at blive fanget af at spille et spil. Lyden af dit spil vil tippe alle i hørevidde, og du vil ikke kunne høre nogen komme fra andre dele af huset eller kontoret.

  • Selvom det er lidt mere risikabelt, kan du altid vælge at spille med hovedtelefoner på og bare lade en af øretelefonerne eller hovedtelefonerne være i.
  • Prøv at undgå at spille spil, der kræver lyd, hvis du prøver at spille et spil uden at blive opdaget.
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 2
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 2

Trin 2. Skift dit spil fra fuldskærm til vindue

Et spil i fuldskærmstilstand optager hele skærmen. Vinduet -tilstand får dit spil til at dukke op på en del af din skærm, og du vil se grænsen omkring spillet med de tre knapper øverst i vinduet. Du vil have hurtig adgang til disse knapper, da de giver dig mulighed for at minimere og forlade spillet med det samme.

Borderless er ikke det samme som windowed mode. Borderless betyder, at du kan flytte musen ud af spillet, når det er i fuldskærmstilstand og videre til en anden skærm, hvis du har en

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 3
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 3

Trin 3. Åbn en side eller skærm, som du vil have folk til at se, hvis de afbryder dit spil

En skærm med lektier, e -mail eller et regneark åbent er alle gode muligheder, afhængigt af om du er på arbejde, skole eller et andet sted. Åbn en lokkeside, som du ville være tryg ved, at folk kunne se, og åbn derefter dit spil og begynd at spille.

Tip:

Skift mellem forskellige lokkeskærme, hvis du har nogen, der tjekker dig regelmæssigt for at undgå mistanke.

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 4
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 4

Trin 4. Skift hurtigt mellem skærme, hvis nogen kommer ind, mens du spiller

Hvis du bruger en Windows -computer, skal du trykke på alt="Image" og faneknapperne samtidigt. Derefter, med din finger stadig på alt, skal du trykke på tabulatorknappen igen for at skifte til det næste vindue. Hvis du bruger en Mac -computer, skal du trykke på kommandoknappen og W -tasten samtidig for at åbne alle fanerne på din computer. Vælg din lokkefane for hurtigt at skifte skærm.

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 5
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 5

Trin 5. Slet din browserhistorik og seneste downloads, når du er færdig med at spille.

På den måde vil dine forældre eller chef ikke støde på de spil, du har spillet, hvis de bruger din computer. Du kan rydde browserdata og din downloadhistorik i indstillingerne eller historikfanerne i de fleste browsere.

Hvis din forælder eller chef er særligt teknologikyndig, vil du også gerne rydde dine cookies. Dette er normalt også en mulighed i din browsers fane med historik

Metode 2 af 3: Playing Smart

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 6
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 6

Trin 1. Spil dine spil, når andre ikke er i nærheden

Det lyder enkelt, men at spille når ingen er i nærheden, er en enkel måde at undgå at blive fanget. Du kan ikke blive beskyldt for ikke at få gjort dit arbejde eller holde dig fra computeren, hvis der ikke er nogen i nærheden for at se dig!

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 7
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 7

Trin 2. Brug din bærbare computer i sengen, så du kan opføre dig som om du sover, hvis der kommer nogen ind

Hvis du har dine spil på en bærbar computer, skal du spille dem i sengen, så du hurtigt kan lukke din computer og vende om for at spille, som om du sover. Du kan også altid glide dit sengetøj oven på skærmen, så din computer er helt skjult under din seng, når du lukker den.

Hvis det er sent på aftenen, kan du spille dine computerspil på din bærbare computer under dækkene, så du er endnu mere skjult, hvis der kommer nogen ind

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 8
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 8

Trin 3. Spil dine spil om natten for at undgå andre

Hvis alle andre i huset sover, har du meget lettere ved at snige sig til noget spil. Andre mennesker i huset vil sandsynligvis ikke gå ind på dit værelse sent om aftenen, og du får lettere ved at høre folk bevæge sig, da dit hjem vil være stille. Bare sørg for at du stadig får nok søvn!

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 9
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 9

Trin 4. Undgå spil, der ikke kan sættes på pause

Hvis du håber at snige dig til at spille Fortnite eller League of Legends i nogen tid, skal du være opmærksom på, at disse spil ikke kan sættes på pause. Hvis du skal skifte skærm eller lukke spillet hurtigt, kan du ikke beskytte dig selv i spillet. Prøv at holde dig til singleplayerspil, der har pausemenuer som Minecraft eller andre.

Tip:

Mange onlinespil har en offline -tilstand, som giver dig mulighed for at øve spillet. Brug dette hvis du ikke vil risikere at tabe en kamp ved at skulle minimere den midt i spillet.

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 10
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 10

Trin 5. Vælg spil, der ikke kræver din udelte opmærksomhed

Hvis du er en af de hardcore -spillere, der bliver helt fokuseret, når du spiller et intenst spil, kan du prøve at spille noget enklere og roligere. Det er vigtigt, at du holder øje og øre ude for alle, der måtte være på vej mod dit værelse, hvis du vil undgå opdagelse.

Puslespil og basebygningsspil har en tendens til at være gode valg. De har ikke intense timere og kan let ignoreres i et par minutter, hvis du bliver afbrudt

Metode 3 af 3: Forholdsregler i dit værelse

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 11
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 11

Trin 1. Lås din dør for at undgå uønskede afbrydelser

Hvis din dør er låst, bliver du ikke fanget af handlingen, mens du spiller dit spil. Du har et sekund til at skifte skærm, før du skal rejse dig og låse døren op. Vær dog forsigtig, dette vil skabe mistanke, hvis du ikke skal låse din dør under arbejde eller lektier.

Tip:

Hvis din dør ikke har en lås, kan du sætte en stol under håndtaget i en 45 graders vinkel for at fastgøre den på plads. Vær dog forberedt på at forklare dig selv, hvis nogen forsøger at komme ind på dit værelse eller kontor.

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 12
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 12

Trin 2. Arranger dit værelse, så din skærm ikke vender mod døren

Hvis nogen går ind i rummet og kan se din skærm over din skulder, har du ikke tid til at minimere dit spil eller skifte vinduer. Placer dit skrivebord på en måde, hvor du står over for døren, så du køber nok tid til at skifte skærm, hvis nogen vil se, hvad du laver.

Indstil lysstyrken til lavt på dit computerspil, hvis dit skrivebord vender mod døren, så skarpt lys og farver ikke reflekterer over alle vægge eller vinduer bag dig

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 13
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 13

Trin 3. Luk døre i andre dele af huset, hvis du spiller derhjemme

Selvom de ikke låser, skal du lukke dørene i dit hus, så du kan høre, når nogen drejer på knappen for at åbne dem. Dette vil fortælle dig, hvornår en uønsket besøgende muligvis er på vej mod dig, og give dig masser af tid til at skifte til en anden skærm.

Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 14
Bliv ikke fanget ved at spille computerspil Trin 14

Trin 4. Køb en skærmbeskytter for at skjule, hvad der er på din skærm

En skærmbeskytter er et tyndt stykke plast, der skaber en blænding for alle, der ser på din skærm i en vinkel. Dette forhindrer folk i at se, hvad der er på din skærm, medmindre de ser direkte på det fra din stol. Køb en skærmbeskytter, der passer til din specifikke skærmstørrelse, og skub den over toppen af din skærm for at sætte den på plads.

Tips

  • Prøv ikke at larme meget ved at klikke eller trykke på mellemrumstasten, når du spiller bestemte spil. En forælder, søskende eller kollega begynder måske at undre sig over, hvorfor du skulle klikke så mange gange.
  • Prøv at undgå dine søskende, når du sniger spil. Selvom de er i godt humør nu, kan de altid snige sig fremover!
  • Brug inkognitotilstand i din browser, hvis du spiller et browserspil.
  • Hvis din forælder eller værge blokerede Task Viewer, og de også bruger et program til at se din skærm, og du bruger Windows, kan du dræbe processen med en genvej til skrivebordet. Opret en genvej, og i feltet, der beder om elementets placering, skriver du: (taskkill /IM "applicationName.exe" /F). Indtast koden i parentes, og erstat "applicationName.exe" med programmets navn. Slip ikke med anførselstegnene. Det program, din forælder bruger, er sandsynligvis Fjernskrivebord, og dets programnavn er "mstsc.exe".

Anbefalede: