Sådan klipper du en græsplæne professionelt: 14 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan klipper du en græsplæne professionelt: 14 trin (med billeder)
Sådan klipper du en græsplæne professionelt: 14 trin (med billeder)
Anonim

En velholdt græsplæne forbedrer ethvert huss udseende. En enkel og omkostningseffektiv måde at holde en græsplæne til at se sund ud, er at bruge en plæneklipper. Udover at holde din græsplæne godt vedligeholdt, kræver en græsslåmaskine også vedligeholdelse for at gøre den effektiv til at klippe græsplænen.

Trin

Slå en græsplæne professionelt Trin 1
Slå en græsplæne professionelt Trin 1

Trin 1. Prøv at klippe, før det bliver for varmt udenfor, i den varme årstid

Selvom du ikke ønsker at klippe, når der stadig er morgendug på græsset, er det en god idé at undgå de varmeste tider på dagen, hvis du lever i et varmere klima. Varmeudmattelse kan være utrolig farlig og bør altid tages i betragtning.

Klip en græsplæne professionelt Trin 2
Klip en græsplæne professionelt Trin 2

Trin 2. Sørg for, at plæneklipperen er indstillet i den korrekte højde

Forskellige græsarter kræver forskellige klippehøjder. Identificer din græstype, før du indstiller din klippehøjde. Folk kan være meget kræsne om, hvordan deres græs klippes.

Klip en græsplæne professionelt Trin 3
Klip en græsplæne professionelt Trin 3

Trin 3. Kontroller alt udstyr for at sikre, at det ikke har lavt gas- og/eller olieindhold

Dette bør omfatte en plæneklipper, ukrudtspisker, kant og bladblæser.

Klip en græsplæne professionelt Trin 4
Klip en græsplæne professionelt Trin 4

Trin 4. Kvæl plæneklipperen

De fleste slåmaskiner kræver, at du kvæler det. (Lad luftstrømmen bevæge sig ved at trække i et håndtag) Når du er færdig, skal du trykke ind igen og skrue op for hastigheden, glem heller ikke at tage bremsen af, når du er klar til at bevæge dig.

Klip en græsplæne professionelt Trin 5
Klip en græsplæne professionelt Trin 5

Trin 5. Sænk dine knive til højden, og tænd knivene

Klip en græsplæne professionelt Trin 6
Klip en græsplæne professionelt Trin 6

Trin 6. Begynd at skitsere lokalerne, minde om at græsset skyder til højre side af plæneklipperen, så start på venstre kontur og prøv ikke at sprøjte noget med græsset (hus, biler, skure, statuer)

Dette gøres, så når du laver dine linjer, kan du vende om og ikke bekymre dig om at mangle nogen patches.

Klip en græsplæne professionelt Trin 7
Klip en græsplæne professionelt Trin 7

Trin 7. Brug en række skærestilarter

Ved klipning foreslås det at bruge en anden retning hver gang. Skift, hvordan du klipper, uanset om det er lodret, vandret eller overlappende rækker, indtil du er sikker på, at alt græsset er jævnt. En ting, der er vigtigt at huske, er altid at skubbe din plæneklipper fremad og ikke baglæns. At klippe baglæns kan være farligt og usikkert. Når du begynder snittet, foretrækker du for kvalitetspræference dine linjer vandret, lodret eller diagonalt.

Klip en græsplæne professionelt Trin 8
Klip en græsplæne professionelt Trin 8

Trin 8. Husk, at når du laver en strimmel, kan du ikke vende om med det samme, ellers river du noget af græsset

Du er nødt til at komme i sving, uanset hvilken måde din næste strimmel er, sikkerhedskopiere og derefter følge igennem, så der ikke er nogen grov drejning. Når du laver dine linjer, skal du holde dig så lige som muligt for at få det til at se godt ud.

Klip en græsplæne professionelt Trin 9
Klip en græsplæne professionelt Trin 9

Trin 9. Kontroller for snavs

Inden slåning er det vigtigt at kontrollere, om der er snavs, der kan være på græsplænen, alt snavs kan beskadige plæneklipperen. For det første skal du lave to passager rundt om kanten af græsplænen. Husk at overlappe passagerne, der vil være uklippede græsplæner, hvis der ikke er nok overlapning.

Klip en græsplæne professionelt Trin 10
Klip en græsplæne professionelt Trin 10

Trin 10. Hold din plæneklipper i god stand

Selv når du ikke bruger din plæneklipper, er det vigtigt at holde din plæneklipper velholdt hele året rundt. Ligesom din bil skal du være sikker på, at alle dele af din plæneklipper fungerer korrekt, før du starter klippeprocessen. Hvis knivene på din plæneklipper ikke er skarpe, kan det beskadige græsplænen. efterlader områder brune og modtagelige for sygdom.

Klip en græsplæne professionelt Trin 11
Klip en græsplæne professionelt Trin 11

Trin 11. Skift retning, mens du klipper græsplænen

Efter at 2 passager går frem og tilbage i en hvilken som helst retning, er det vigtigt at skifte klipperetningen hver gang græsplænen bliver slået. Hvis du ikke skifter retning, kan du forårsage overdreven slitage eller beskadige græsplænen.

Klip en græsplæne professionelt Trin 12
Klip en græsplæne professionelt Trin 12

Trin 12. Kant efter behov

Når du har klippet dit område (r), skal du bare sørge for at se, om det kan være nødvendigt at klippe to gange, hvis der er græsklumper eller ikke ser godt ud, sæt plæneklipperen tilbage på traileren og tag fat en kant (hvis ikke blacktop, fordi blacktop ikke bliver kantet). En kant er et værktøj, der klipper græsset, der kommer over betonen på siderne af indkørslerne og går veje. Det skal også kvæles, når det startes sammen med resten af værktøjerne.

Klip græsset omkring blomsterbed, træer og alle områder, som plæneklipperen ikke kunne klippe i omtrent samme højde som plæneklipperen. Vær forsigtig med ikke at beskadige barken ved bunden af træerne, og klip ikke græsset for lavt, da der kan opstå skader

Klip en græsplæne professionelt Trin 13
Klip en græsplæne professionelt Trin 13

Trin 13. Skift kanten ud, når den er færdig, og få ukrudtspisken

Weed Whip over det kantede græs, for efter at du har kantet det, har græsset en tendens til at stå højere, hvilket bliver mærkbart. Også ukrudtspiskeområder, som plæneklipperen ikke kunne få, som kunne være: sider af huse, omkring træer, skure, senge osv.….

Klip en græsplæne professionelt Trin 14
Klip en græsplæne professionelt Trin 14

Trin 14. Ryd op

Tag en løvblæser, og begynd at blæse alt uønsket græs og resterende snavs af fra gaden, fortovet, kørevej, gangveje eller senge. Læg alt udstyret ordentligt tilbage, så intet går i stykker, eller væsker spildes ikke over.

Tips

  • Oprethold en konstant hastighed ved hjælp af gashåndtaget. Det hjælper dig med at opnå et bedre snit, forlænger motorens levetid og reducerer gasforbruget.
  • Når du spiser ukrudt, når du er færdig, skal du vende ukrudtsæderen på hovedet og trimme kanterne på kanterne. Skaller også alt ukrudt, der vokser i revner på fortovet og gaden.
  • Sørg for at holde plæneklipperen i et stabilt tempo. Hvis du går for hurtigt, kan du løbe ind i noget eller springe over og komme ud for et uheld.
  • Sørg for, at plæneklipperens højde er på den anbefalede indstilling afhængigt af den græsart, du har.
  • Klip kun græsset, når det er tørt. Hvis din græsplæne er våd, kan den tilstoppe plæneklipperen. Desuden kan græs, der er for vådt, føre til græsplænesygdomme, herunder jordpakning. To ting, der kan skade hele din gård.

Advarsler

  • Når ukrudtsprængning ALTID bærer øjenbeskyttelse, kommer snavs ud af ukrudtshakkerens hoved med hastighed.
  • Sørg for, at tilskuere er i sikker afstand, når du klipper eller luger ukrudt med græsplænen. Affald kan skade en tilskuer, hvis de er for tæt på.
  • Hvis plæneklipperen af en eller anden grund holder op med at dreje, skal du først slukke plæneklipperen og derefter fjerne tændrørsledningen, før du forsøger at løse problemet.
  • Påfyld ikke plæneklipperen eller ukrudtspiskeren, mens motoren stadig er varm. Der har været tilfælde af brand og eksplosion, som kan forårsage personskade eller skade. Lad altid plæneklipperen køle af først.

Anbefalede: