Sådan værdsætter du Robert Pattinson: 6 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan værdsætter du Robert Pattinson: 6 trin (med billeder)
Sådan værdsætter du Robert Pattinson: 6 trin (med billeder)
Anonim

Robert Pattinson, født i 1986, er en verdensomspændende fænomenal hjerterytme af teenagere og tweens. Mest kendt for sin rolle i "Twilight" -sagaen, hans mystiske udseende og stemme er blot nogle af de ting, der gør ham anderledes end andre skuespillere.

Trin

Sæt pris på Robert Pattinson Trin 1
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 1

Trin 1. Udforsk andre film end Twilight, som han optræder i

Robert Pattinson startede ikke sin karriere som vampyr, så værdsæt hvad han har gjort tidligere såvel som fremtidige medier.

  • Harry Potter and the Goblet of Fire: spiller som Cedric Diggory, en elev over Harry Potter.
  • The Bad Mother's Handbook: et BBC -tv -drama, Robert spiller som Daniel Gale, en stille skolekammerat, som bliver venner med en rebelsk teenagepige med sine egne familieproblemer.
  • How to Be: komedie/dramafilm, han spiller Art (Arthur), som forsøger at finde sit "jeg" under en livskrise, herunder et forholdsbrud, job og et forhold mellem sig og hans forældre.
  • Husk mig: udøvende producent af denne dramafilm, han spiller en problematisk ungdom og forelsker sig i en pige, der har en lignende livsbaggrund.
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 2
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 2

Trin 2. Lær, at han ikke er en optager, men har komponeret sange

To af hans sange, "Never Think" og "Let Me Sign" er med i filmen "Twilight", samt soundtracket. Derudover har han bidraget med tre sange til soundtracket til "How to Be". Han har i mange interviews udtalt, at han tænker på at komponere musik i fremtiden.

Sæt pris på Robert Pattinson Trin 3
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 3

Trin 3. Undgå rygterne om hans kærlighedsliv

Det er rimeligt at sige det, indtil det kommer ud af hans mund i et fysisk interview eller professionel kildewebsted, for ikke at tro på dating-rygter mellem ham og hans medstjerner, såsom Kristen Stewart. Når han ikke besvarer spørgsmål om kærlighedslivet, skal du respektere det.

Sæt pris på Robert Pattinson Trin 4
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 4

Trin 4. Indse, at han er et menneske, ligesom alle andre

Ingen er bogstaveligt talt perfekte, når det kommer til hygiejne eller mode. Med travle og hektiske skemaer er han også kendt for at have det samme tøj på eller ikke vaske sit hår. Han foretrækker Marc Jacobs mode.

Sæt pris på Robert Pattinson Trin 5
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 5

Trin 5. Få mest muligt ud af rigtige interviews

Sæt mest pris på ham ved at se segmenter eller optrædener, han gør, såsom "Today Show", "The Daily Show with John Stewart" og "Late Night with Jimmy Fallon".

Sæt pris på Robert Pattinson Trin 6
Sæt pris på Robert Pattinson Trin 6

Trin 6. Undgå fan-made YouTube-videoer

Disse ser kun en skuespillers eller skuespilleres udseende og skuespilpræstationer. Se ud af boksen og værdsat mere end det.

Tips

  • Efter udgivelsen af "Harry Potter and the Goblet of Fire" blev han hævdet at være den næste Jude Law. Barbara Walters betragter Robert som den næste James Dean.
  • Under et interview, selv før Twilight kom ud i biograferne, beskrev han sine fans som "intense" efter at have hørt, at der var en online -andragende for at få ham til at være vært for Saturday Night Live.
  • Ifølge et Collider.com -interview bruger han sine filmroller som "terapi"; noget, der kan forholde sig til virkeligheden. I det samme Collinder.com -interview er han ikke interesseret i sociale netværk. Robert har ikke en Twitter -konto.
  • I et interview med Elvis Duran sagde han, at han i virkeligheden ville foretrække at være en troldmand frem for en vampyr. Vampyrer er deprimerende, men troldmænd kan gøre hvad de vil.
  • På "View" blev han spurgt, om han ville date en ældre kvinde. Han svarede, at han mener, at Betty Whites livlige er sexet. Betty White blev bedt om et svar, som hun gav, "Nu at er en komedie -linje ".
  • Han beundrer Ryan Gosling og Joaquin Phoenix for deres skuespillertalent.
  • Hans mor, som han er meget tæt på, var den, der fik ham til at modellere, før hans skuespillerkarriere startede.
  • Han hævder, at producenttitlen "Husk mig" er pinlig, kun fordi han ville fastslå, at alt var perfekt til sidst.

Anbefalede: