Sådan opretter du en neutral backsplash i dit køkken: 13 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en neutral backsplash i dit køkken: 13 trin
Sådan opretter du en neutral backsplash i dit køkken: 13 trin
Anonim

Hvis du ikke vil have et overvældende farveskema, kan du gå efter neutrale nuancer i dit køkkens bagside. Neutrale nuancer behøver ikke nødvendigvis at være kedelige. Selvom du kan vælge traditionelle neutraler som hvid og grå, kan du også vælge brune, blues og gule. Vælg det rigtige materiale til at afspejle den backsplash, du ønsker. Du kan bruge sten, fliser, tapet og andre materialer. Du skal også huske på dit køkkendesign. Nogle farver fungerer bedre i et meget lille køkken eller et køkken uden vinduer.

Trin

Del 1 af 3: Valg af de rigtige farver

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 1
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 1

Trin 1. Kig ind i traditionelle neutrale nuancer

Hvis du har en tendens til at vende mod det traditionelle og har et farveskema, der ikke passer til mange farver, kan traditionelle neutraler fungere. Disse inkluderer nuancer som grå, hvide, brune og beige. Hvis du ikke vil have en overvældende backsplash, kan du gå med traditionelle neutrale farver.

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 2
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 2

Trin 2. Prøv at gå med hvide nuancer

Hvid behøver ikke at være kedeligt. Der er en række hvide nuancer at vælge imellem. En hvid backsplash lyser måske et mørkere køkken, hvilket gør det til et godt valg for dig. Du kan gå efter off-whites, cremefarver og elfenben.

  • Hvid plejer at fungere bedst med mindre rum med dårlig belysning.
  • Hvid fungerer også bedst, når dit køkken primært består af andre neutrale farver. Hvis dine skuffer og skranker f.eks. Er i en grå nuance, kan en hvid bagside være et glimrende strejf.
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 3
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 3

Trin 3. Vælg komplekse neutraler

Mens neutrale traditionelt betragtes som mere enkle, enkle farver, bruger en ny trend det, der kaldes komplekse neutrale. Komplekse neutraler fremstilles ved at blande neutrale farver med mere komplicerede nuancer. En kompleks neutral kan ende med at blive en lys olivenskygge med varme undertoner.

  • Du skal selv oprette komplekse neutraler ved at blande mange farver, så du skal muligvis tale med en indretningsarkitekt for at få den skygge, du ønsker.
  • Komplekse neutraler fungerer bedst, hvis du vil have, at dit hjem skal have en mere moderne stemning.
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 4
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 4

Trin 4. Se på varmere neutrale

Lettere neutraler virker ikke for alle. Du vil måske have varmere neutraler, der findes i nuancer som brun og brun. Mange varmere neutrale har orange undertoner.

  • En varmere neutral backsplash kan skabe en beroligende følelse i dit køkken.
  • Varmere neutraler har en tendens til at parre godt med hvide pynt.
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 5
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 5

Trin 5. Tænk over dit overordnede husholdningsfarveskema

Hvis du er i tvivl om, hvilken skygge du skal gå efter, er der et par ting, der kan hjælpe dig med at træffe en beslutning. Se på farveskemaet i dit køkken og hjem, og prøv at finde noget, der matcher.

  • Overvej andre ting i dit køkken. Se på ting som tæpper, kunstværker, apparater, tællere og komfurer. En bestemt farve eller farvetype kan allerede dominere køkkenet. Prøv at vælge en backsplash, der matcher.
  • Tænk på, hvordan farve flyder fra rum til værelse, især hvis du har et åbent køkken. Du vil måske vælge en backsplash -farve, der ikke har en alt for dramatisk overgang mellem f.eks. Køkkenet og stuen.

Del 2 af 3: Valg af dit materiale

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 6
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 6

Trin 1. Vælg sten, hvis du går efter grå eller brune nuancer

Hvis du går efter en grå eller brun backsplash, er der mange attraktive stenmuligheder. Sten findes naturligvis i grå og brun nuancer, så en backsplash af sten kan være fantastisk til at få den farve, du ønsker.

  • Stone backsplashes er relativt overkommelige og har en tendens til at parre godt med de fleste køkkener.
  • På bagsiden kræver sten årlig vedligeholdelse, og den kan opsamle mere snavs og snavs end andre muligheder.
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 7
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 7

Trin 2. Gå efter brædder

Du kan simpelthen bruge vandrette brædder til en unik backsplash. Du kan finde brædder i traditionelt neutrale nuancer, som solbrun, og selv klæbe dem til væggene. Dette er en enkel og økonomisk måde at opnå en neutral backsplash.

  • En anden fordel ved brædder er, at de kan males i forskellige farver, så du kan vælge hvilken som helst backsplash -skygge, du ønsker.
  • En ulempe ved brædder er, at de producerer lidt af et travlt mønster. Hvis du allerede har stærkt mønstret tapet, apparater eller bordplader, kan du vælge en anden mulighed udover brædder.
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 8
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 8

Trin 3. Kig efter et tapet i en neutral nuance

Tapet er let at rengøre, så det kan bruges en simpel backsplash. Vandtæt tapet er bedst, da det let vil beskytte mod stænk. Tapet er ret let at installere på egen hånd, så det vil reducere arbejdsomkostningerne.

Tapet kommer i forskellige farver, så det skal være let at finde en neutral nuance

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 9
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 9

Trin 4. Prøv rustfrit stål

Hvis du allerede har dit hjerte på en grå bagside, holder rustfrit stål godt og er modstandsdygtigt over for opsamling af snavs og snavs. Du skal muligvis lægge nogle omkostninger til installationen, men det er en holdbar løsning på lang sigt. Det kan også bringe ekstra lys til et mørkere rum.

Rustfrit stål bukker let. Selvom det ikke pletter, kræver det hyppigere rengøring, da fedtmærker og fingeraftryk let dukker op

Del 3 af 3: Få mest ud af dit køkkendesign

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 10
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 10

Trin 1. Vælg de rigtige farver til et køkken uden vinduer

Hvis dit køkken har lidt naturligt lys, skal du huske dette, når du vælger farver. Hvis du vælger den forkerte farve til et dårligt oplyst køkken, kan dit køkken se mørkt og kedeligt ud.

  • Hvis du bruger lysstofrør til at lyse op i et mørkere køkken, passer en neutral blå nuance godt sammen med dem.
  • Generelt vil mørkere neutraler få et mørkt køkken til at se svagere ud.
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 11
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 11

Trin 2. Gå efter kontrastfarver i et mindre køkken

At have meget farvekontrast kan få et lille værelse til at se mere rummeligt ud. Prøv derfor at vælge en neutral i en anden nuance end ting som din bordplade og tilbehør. Hvis du f.eks. Har en hvid bordplade, skal du gå efter en mørkere neutral som en dyb grå. Dette får dit køkken til at føles større.

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 12
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 12

Trin 3. Vær opmærksom på andre vægge i et åbent køkken

Du ønsker ikke en dramatisk overgang mellem rum, hvis dit hjem har et åbent layout. Sørg for, at den neutrale farve, du vælger, ikke står i høj kontrast til for eksempel malingen eller tapetet i den nærliggende stue.

Grå neutrale farver har en tendens til at matche med de fleste farveskemaer. Dette kan være en god mulighed for et åbent gulvlayout

Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 13
Opret en neutral backsplash i dit køkken Trin 13

Trin 4. Vælg det rigtige farveskema, hvis der er meget træ i dit køkken

Hvis du har meget træ, påvirker dette dit valg af farver. Hvis du vil vise træet frem, skal du vælge en neutral nuance, der er lysere end træet. Hvis du vil komplimentere det, skal du prøve at finde en neutral nuance, der ligner skyggen af træet.

Anbefalede: