Sådan vinder du ved sportsspil: 13 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan vinder du ved sportsspil: 13 trin (med billeder)
Sådan vinder du ved sportsspil: 13 trin (med billeder)
Anonim

At satse på sportsspil er en hobby for mange, og de fleste mennesker betragter det bare som en sjov og venlig tidligere tid. Men der er måder at konsekvent tjene penge på sportsvæddemål, og tricksne er at forstå væddemålsstrategi og de forskellige typer væddemål, du kan foretage, forstå oddsene, lave smarte væddemål og gå væk fra dårlige væddemål. Det er også vigtigt at huske, at det at tjene penge på sportsspil er noget, der kræver tid og dedikation: det handler ikke om at lave et enkelt stort væddemål og vinde masser af penge i ét skud. I stedet handler det om at lave en række små, smarte spil, der i løbet af sæsonen giver en samlet gevinst.

Trin

Del 1 af 3: Kom godt i gang

Vind ved sportsspil trin 1
Vind ved sportsspil trin 1

Trin 1. Åbn en bestemt bankkonto

For virkelig at tjene penge på sportsspil skal du være dedikeret, så det er en god idé at have en særlig konto, der kun er til at placere væddemål.

  • Når du åbner denne konto, skal du sørge for at investere nok penge til at dække din bankrulle i en hel sæson eller et år, ikke kun et enkelt spil.
  • For at sikre, at du har nok penge, skal du gange dit basisspil med mindst 100, og det er det mindste beløb, du altid skal beholde på denne konto.
  • Hvis du er ny inden for sportsvæddemål og ikke kender dit basisvæddemål, skal du lægge de penge, du har afsat til dette projekt, og bestemme dit basisspil på størrelsen af din bankrulle (hvert væddemål bør repræsentere en til to procent).
Vind ved sportsspil trin 2
Vind ved sportsspil trin 2

Trin 2. Opret konti med et par sportsbøger

For at placere væddemål skal du have en konto med mindst en sportsbook, selvom det er ideelt at have mindst tre, for så kan du sammenligne tilbud og placere smartere væddemål. Nogle sportsbøger tilbyder også tilmeldingsbonusser, så sørg for at shoppe rundt. De fleste sportsbøger er tilgængelige online i disse dage, og nogle af de mere populære websteder inkluderer:

  • Bookmaker
  • Bovada
  • Betonline
Vind ved sportsspil trin 3
Vind ved sportsspil trin 3

Trin 3. Lær at lave smarte indsatser

Der er en række regler, der gælder for dette, og mens nogle handler om tallene, handler andre om, hvilke hold du bør og ikke bør satse på.

  • Selvom hvert væddemål f.eks. Skulle repræsentere omkring en til to procent af din bankroll, kan du reducere dette til 0,5 procent, hvis du ikke er sikker på et væddemål. På samme måde kan du øge indsatsen, hvis du er meget sikker, men aldrig placere et væddemål, der overstiger fire procent af din bankrulle.
  • Der er også nogle eksperter, der siger, at man aldrig skal placere et væddemål, hvis man ikke er sikker, for det er bedre at gå væk og finde et bedre væddemål, som man har det godt med.
  • Mange eksperter anbefaler ikke at satse på dit hjemmehold i nogen sport, fordi din bias kan dække din vurdering, og dette kan føre til store tab.
Vind ved sportsspil Trin 4
Vind ved sportsspil Trin 4

Trin 4. Opret en væddemålsplan

Ikke bare satse på hvert spil: hver uge, se på de kommende spil og vælg dem, du vil satse på baseret på din tillid til det potentielle væddemål.

Vær ikke bange for at gå væk fra et væddemål lige før spillet. Odds ændres, linjer ændres, og pointspænd ændres, og hvis du ikke længere er sikker på et væddemål, skal du enten ikke gøre det eller reducere indsatsen

Vind ved sportsspil trin 5
Vind ved sportsspil trin 5

Trin 5. Må ikke jagte dårlige spil

Dette refererer til praksis med at forsøge at inddrive tab fra et tidligere væddemål med flere væddemål. Det er farligt at gøre dette, fordi mange mennesker vil afsætte god dømmekraft og placere flere dårlige væddemål i et forsøg på at vinde det tabte tilbage, og dette resulterer i yderligere tab.

Det modsatte er også sandt: jagt ikke et godt væddemål (et hvor du vandt) med flere væddemål i et forsøg på at vinde flere eller fordoble dine penge. Hav en væddemålsplan eller rutine, og hold dig til den

Vind ved sportsspil trin 6
Vind ved sportsspil trin 6

Trin 6. Sats ædru

Dette refererer til væddemål med et klart sind og fokus. Mange mennesker vil læse dette og synes, det er sund fornuft, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker, der bryder denne regel. Følelser kan få det bedste af os alle, og dårlige beslutninger kan træffes ud fra disse følelser.

"Going on Tilt" var et begreb, der blev udviklet, når sportsspillere lod deres følelser sløre deres bedste, hvilket resulterede i at miste deres bankroll

Del 2 af 3: Forståelse af sportsbetting

Vind ved sportsspil Trin 7
Vind ved sportsspil Trin 7

Trin 1. Forstå moneylines

Pengelinjen er et plus- eller minusnummer forbundet med hvert hold, der er involveret i en bestemt kamp, og det refererer enten til, hvor meget du skal satse for at vinde $ 100, eller hvor meget du vinder, hvis du satser $ 100.

  • For eksempel, hvis en pengelinje er Toronto Maple Leafs -200 og Vancouver Canucks +155, betyder det, at du skal satse $ 200 på Leafs for at vinde $ 100, eller du skal satse $ 100 på Canucks for at vinde $ 155.
  • Holdet, der er forbundet med minus -tallet (Leafs), er det foretrukne hold, mens teamet, der er tilknyttet plus -nummeret (Canucks), er underdog.
  • Mange spillere satser på pengelinjen i hockey og baseball, fordi scorerne er lavere, og point spread -væddemål giver ikke så meget mening i disse spil. Du kan dog satse på pengelinjen til næsten alle sportsgrene.
Vind ved sportsspil Trin 8
Vind ved sportsspil Trin 8

Trin 2. Lær om punktopslag

Pointspil -væddemål er mere populært i spil, hvor der er et større hul mellem slutresultaterne. I et point spread -væddemål satser du ikke bare på, om et hold vinder, men også om det hold vinder med et bestemt beløb.

  • For eksempel, hvis en pointspredning er Detroit Lions +4, New England Patriots -4, ville du satse på, om du troede, at Lions ville vinde, og hvis de ville vinde med mere end fire point.
  • Igen er holdet, der er forbundet med minus, favoritten, og holdet, der er forbundet med pluset, er underdog.
Vind ved sportsspil Trin 9
Vind ved sportsspil Trin 9

Trin 3. Forstå parlays

Parlay -væddemål indebærer at lave flere typer væddemål på det samme spil. For eksempel, hvis du kombinerede et pengelinjevæddemål og et pointspred -væddemål på det samme spil, ville dette være et parlay -væddemål.

Disse væddemål tilbyder ofte store udbetalinger, men de kræver stor nøjagtighed

Del 3 af 3: Learning Betting Strategy

Vind ved sportsspil Trin 10
Vind ved sportsspil Trin 10

Trin 1. Køb de bedste linjer

Det er her, det vil være praktisk at have konti med flere sportsbøger, fordi nogle vil tilbyde bedre penge på de samme spil, hvilket betyder, at du skal risikere mindre for chancen for at vinde det samme beløb.

  • Den bedste tid til line -shop er cirka en time før et spil.
  • For at få den bedste værdi kan du overveje at åbne konti med mindst tre bøger.
Vind ved sportsspil Trin 11
Vind ved sportsspil Trin 11

Trin 2. Lav væddemål baseret på oddsene

At satse med hovedet i stedet for dit hjerte handler om at lave smarte væddemål baseret på odds frem for følelser. Nogle gange er det en god idé at satse på tallene frem for hvem du tror vil vinde, fordi dette kan repræsentere en bedre værdi, hvis oddset er til din fordel.

For eksempel, hvis du satser på et baseballkamp og tror, at Yankees kommer til at vinde, kan det stadig være bedre at placere dit væddemål på Jays, hvis oddsene er rigtige

Vind ved sportsspil trin 12
Vind ved sportsspil trin 12

Trin 3. Vær ikke bange for at satse på underdogen

Dette betyder ikke at satse på et langskud, men snarere at satse på underdogen, når oddsene er rigtige. Nogle gange vælges det foretrukne hold baseret på popularitet frem for dygtighed, så det betyder ikke nødvendigvis, at favoritten vinder.

Vind ved sportsspil Trin 13
Vind ved sportsspil Trin 13

Trin 4. Udnyt matchede væddemål

Matchet væddemål indebærer at udnytte de bonusser og incitamenter, der tilbydes af bøger til at placere væddemål for og imod den nøjagtig samme begivenhed.

  • For eksempel ville du i en basketballkamp mellem Raptors og Knicks placere et væddemål for Raptors og derefter matche det samme væddemål mod Raptors.
  • Matchet væddemål handler om at drage fordel af gratis væddemål og væddemål til begge mulige udfald på det samme spil, så denne type væddemål er så tæt på risikofri som du kan få i spil.

Anbefalede: