3 måder at rense kunstgræs på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at rense kunstgræs på
3 måder at rense kunstgræs på
Anonim

Kunstgræs har mange fordele i forhold til moder naturens alternativ. For det første har det ikke brug for gødning eller anden særlig pleje for at bevare sit frodige udseende. Det forbliver sundt gennem sæsonerne og behøver ikke at blive klippet om sommeren. Kunstgræs er også utroligt let at rengøre. Enkel vedligeholdelse bør udføres regelmæssigt, og rengøring af specifikke spild er også let.

Trin

Metode 1 af 3: Rengøring af græs regelmæssigt

Ren kunstgræs Trin 1
Ren kunstgræs Trin 1

Trin 1. Brug en løvblæser til at slippe af med snavs

Uanset om det er faldne blade om efteråret, faldne grene efter en storm eller anden ophobning af affald, kan en bladblæser hjælpe dig med hurtigt at rydde dit græs. Udpeg et hjørne af din gård, og blæs alt affald mod det. Når alt affald er grupperet, kan du samle det til fjernelse. Du skulle kun skulle passere græsset én gang for helt at rense det for større snavs.

Ren kunstgræs Trin 2
Ren kunstgræs Trin 2

Trin 2. Skyl græsset med en haveslange

Selvom en løvblæser er effektiv til større snavs, fjerner den muligvis ikke græsset for støv eller spild. Skyl hele græstørven med en haveslange. Sørg for at gøre det let; for meget vandtryk kan beskadige græsset. Start fra den ene ende af din gård, bevæg dig på tværs og fej slangen i en cirkulær bevægelse, som du gør.

Ren kunstgræs Trin 3
Ren kunstgræs Trin 3

Trin 3. Børst græsset med en kost eller rive

Ved at børste græsset ofte vil græsstråene vende opad, hvilket giver din græsplæne et mere naturligt udseende. Du kan bruge en børste, så længe den har bløde børster. Du bliver dog bedre tjent med en kost eller en rive; den ekstra rækkevidde gør det lettere og hurtigere at dække hele gården. Start i det ene hjørne af din gård, og bevæg dig vandret, mens du børster. Når du har nået den modsatte ende, skal du tage et par skridt tilbage og gå på tværs igen.

Du bør altid børste i samme retning mod græssets naturlige korn

Metode 2 af 3: Fjernelse af spild og pletter

Ren kunstgræs Trin 4
Ren kunstgræs Trin 4

Trin 1. Blot spildte væsker med et køkkenrulle

Papirhåndklæder bør være nok til at rydde op i de fleste spild. Du vil være forsigtig med ikke at gnide væsken ned i græsset. Fjern væskeudslip forsigtigt. Så længe du handler i det øjeblik spildet sker, skal det være relativt let at rydde op.

Ren kunstgræs Trin 5
Ren kunstgræs Trin 5

Trin 2. Rengør eventuelle pletter med en opløsning af vand og granuleret vaskemiddel

Bland en teskefuld vand med en halvliter vaskemiddel i en beholder, du let kan bære rundt. En spand er dit bedste bud på dette. Du kan bruge en svamp eller en blød klud til at gnide opløsningen ind i pletten, indtil den løsner sig.

  • Når pletten er fjernet, kan du skylle vaskemidlet væk med en haveslange.
  • Denne milde løsning skader ikke dit græs og kan rydde op i forskellige stoffer, såsom kaffe, alkohol eller is.
Ren kunstgræs Trin 6
Ren kunstgræs Trin 6

Trin 3. Skrab pasta eller klistrede rester af med en kniv

Uanset om du har at gøre med tyggegummi, læbestift, farveblyantrester eller maling, skal du skrabe det forsigtigt af græsset. Pas på ikke at skære græsset ved et uheld, mens du skraber. Følg græsset opad med kniven frem for at skrotte på tværs.

Ren kunstgræs Trin 7
Ren kunstgræs Trin 7

Trin 4. Brug mineralsk spiritus til at fjerne tegn på fast affald

Sug en blød klud i mineralsk spiritus, og tør derefter de snavsede græsstrå af. Vær forsigtig ved rengøring med mineralsk spiritus; du vil sikre dig, at mineralsk spiritus ikke går forbi græsset og under græsset, da dette kan forårsage alvorlig skade.

  • Brug handsker, når du bruger mineralsk spiritus, da det kan irritere bar hud.
  • Brug åndedrætsværn, når du arbejder med mineralsk spiritus, da dampe kan være giftige.

Metode 3 af 3: Vedligeholdelse af kunstgræs

Ren kunstgræs Trin 8
Ren kunstgræs Trin 8

Trin 1. Brug en halv eddike, en halv vandopløsning til at dræbe bakterier

Kunstgræs er meget mindre tilbøjelige til at indsamle bakteriesporer end naturligt græs; men det er stadig muligt, især hvis du har kæledyr. Hvis du kun skal sprøjte et bestemt sted, skal du bare bruge en sprayflaske. Hvis du har mistanke om, at bakterierne er mere udbredt, skal du vedhæfte en sprøjte med en slange til en haveslange og slange hele græsset ned.

En slange-end sprøjte ligner en plastflaske med en sprøjteflaske dyse. Den skrues fast i en haveslange og bruges normalt til at sprøjte gødning

Ren kunstgræs Trin 9
Ren kunstgræs Trin 9

Trin 2. Slang og børst græsset en gang om ugen

Brug en haveslange til at sprøjte vand på dit græs. Dette vil få det til at se frisk ud og fjerne det for små spild og lugte. Efter sløring skal du bruge en kost eller en rive til at børste græsset. Dette vil holde græsstråene vendt opad og hjælpe din græsplæne til at se frisk ud.

Ren kunstgræs Trin 10
Ren kunstgræs Trin 10

Trin 3. Undgå at træde på kunstgræs om vinteren

Sne og is beskadiger ikke græsset af sig selv, men at gå for meget på græsset kan få sne til at blive til et islag. Hvis dette sker, skal du undgå fristelsen til at fjerne isen, da dette kan beskadige græsstråene. I stedet skal du vente, indtil sneen og isen smelter naturligt.

Undgå at bruge salt til at smelte sne eller is. Resten kan beskadige græsets gulvtæppestøtte og forhindre græsplænen i at dræne ordentligt

Tips

  • Hvis ukrudt begynder at dukke op omkring dit kunstgræs, skal du sørge for at bruge ukrudtsdæmpere, der er sikre til brug på kunstgræs.
  • Du kan fjerne kæledyrsaffald fra kunstgræs på samme måde som på naturligt græs.

Anbefalede: