Sådan bliver du gift i ældste ruller online: 5 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan bliver du gift i ældste ruller online: 5 trin
Sådan bliver du gift i ældste ruller online: 5 trin
Anonim

At blive gift i Elder Scrolls Online kan virke som en mærkelig aktivitet, men det vil belønne de to gifte spillere med fantastiske fordele, mens de spiller sammen med hinanden. Hvis begge gifte spillere bærer deres ring og spiller i en gruppe, tjener de yderligere 10% erfaring, uanset deres nærhed til hinanden.

Trin

Blivt i ældste ruller online trin 1
Blivt i ældste ruller online trin 1

Trin 1. Køb Imperial Edition eller Imperial Edition Upgrade

Hvis du vil gifte dig med en anden spiller, skal du eller den spiller, du skal giftes med, eje Imperial Edition. Alternativt kan hver spiller købe Imperial Edition Upgrade, der tæller som en DLC-tilføjelse til standardudgaven af spillet.

Blivt i ældste ruller online trin 2
Blivt i ældste ruller online trin 2

Trin 2. Find en spiller at gifte sig med

At blive gift er en tosidet proces. Du kan gifte dig med absolut enhver art og køn, selvom de skal være fra samme fraktion som dig. Du bliver nødt til at finde en anden spiller, enten ved at møde dem i Tamriels verden eller via en, du kender i virkeligheden, som også spiller spillet. Den spiller, du gerne vil giftes med, skal følge dig gennem resten af ægteskabsprocessen.

Blivt i ældste ruller online trin 3
Blivt i ældste ruller online trin 3

Trin 3. Find en helligdom af Mara

Der er en række helligdomme i Mara placeret omkring Tamriel. Du skal være i nærheden af en helligdom for at starte ægteskabsritualet. Der er en helligdom i hver startby, som spillerne kommer ind efter, at de har gennemført øvelseszonen for grædende fængsel. Den anden helligdom er placeret i den anden store by, spillere vil støde på efter at have forladt selvstudiet. Hver fraktion har to Shrines of Mara, som kan findes på nedenstående steder.

  • Dominion: Vulkhel Guard, Auridon og Elden Root, Grahtwood
  • Pagt: Daggerfall, Glenumbra og Wayrest, Stormhaven
  • Pagt: Davon's Watch, Stonefalls og Mournhold, Deshaan
Blivt i ældste ruller online trin 4
Blivt i ældste ruller online trin 4

Trin 4. Start Mara -ritualet

Ved at købe den kejserlige udgave bliver du belønnet med en vare, der hedder Mara's pant. Dette element kan bruges til at starte Mara -ritualet med en anden spiller, mens du står i nærheden af en Mara -helligdom. Når du og din kommende partner står foran en helligdom i Mara, kan spilleren, der ejer Mara's løfte, placere deres hårkors på den anden spiller og bruge "E" -tasten (PC), "A" -knappen (Xbox) eller "X" -knap (PS4) for at starte ritualet. Den næste spiller skal derefter trykke på accept-knappen, der vises på en pop-up-prompt, efter at ritualet er begyndt.

Blivt i ældste ruller online trin 5
Blivt i ældste ruller online trin 5

Trin 5. Bær Mara -ringen

Når de er accepteret, udfører begge spillere en ægteskabsanimation. Når animationen er fuldført, tilføjes Ring of Mara til hver spillers beholdning. Spillere er nu gift, men de kan til enhver tid udstyre Ring of Mara for at aktivere 10% oplevelsesbonus. Denne bonus vil kun blive anvendt, når begge spillere er i en gruppe og har ringen på. Interessant nok kan du være gift med op til to personer, men kun hvis de to personer sender dig ægteskabsanmodningen. I ethvert andet tilfælde er kun ét ægteskab muligt. Desværre er der ikke mulighed for skilsmisse, så husk at et ægteskab i ESO virkelig er for livet!

Anbefalede: