Enkle måder at kontakte StubHub på: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Enkle måder at kontakte StubHub på: 8 trin (med billeder)
Enkle måder at kontakte StubHub på: 8 trin (med billeder)
Anonim

StubHub er et firma, der giver alle mulighed for at købe og sælge billetter online. Når du har generelle forespørgsler om deres tjenester, er der et par forskellige metoder, du kan bruge til enten at finde svar på dine spørgsmål eller kontakte StubHub for at få de personlige svar, du har brug for. For at nå dem med det samme, ring 1-866-788-2482, hvis du bor i USA eller Canada. Når du skal kontakte StubHub for andre typer forespørgsler, f.eks. Presse, reklame eller virksomhedshenvendelser, er det vigtigt at sende din anmodning til den rigtige e -mail -adresse for at komme i kontakt med den rigtige afdeling.

Trin

Metode 1 af 2: Få svar på generelle henvendelser

Kontakt StubHub Trin 1
Kontakt StubHub Trin 1

Trin 1. Ring for at stille spørgsmål i åbningstiden

Åbningstiderne er 5:00 til 21:00 Stillehavstid på hverdage og 5:00 til 20:00 Stillehavstid i weekenden. De forskellige numre, der skal ringes fra forskellige lande, er på kontaktsiden på deres websted på

Tallet for USA og Canada er 1-866-788-2482

Kontakt StubHub Trin 2
Kontakt StubHub Trin 2

Trin 2. Chat for at stille spørgsmål uden for normal åbningstid

Chat -supporten er tilgængelig døgnet rundt på computere eller mobile enheder, der er tilsluttet internettet. Klik på chat-knappen på kontaktsiden på https://www.stubhub.com/contact-us/ for at åbne et pop-up chatvindue og komme i gang.

Du bliver nødt til at indtaste dit navn og postnummer for at begynde at chatte, samt vælge en kategori og give oplysninger om din forespørgsel. Hvis du har et ordrenummer, kan du også indtaste dette

Kontakt StubHub Trin 3
Kontakt StubHub Trin 3

Trin 3. Se FAQ -siden for svar på almindelige spørgsmål

Besøg FAQ -siden på https://support.stubhub.com/da/support/home, hvis du har en generel forespørgsel. Vælg, om dit spørgsmål er relateret til køb, salg, mobilbilletter eller din konto.

FAQ -siden har også en liste over de mest populære spørgsmål og svar samt populære spørgsmål

Kontakt StubHub Trin 4
Kontakt StubHub Trin 4

Trin 4. Søg i StubHub -fællesskabet for at finde svar på spørgsmål fra andre brugere

Find personer, der har haft lignende oplevelser eller spørgsmål på fællesskabsfora. Vælg mellem forskellige kategorier, eller se de senest indsendte diskussioner.

Spørgsmål besvares ofte af StubHub -moderatorer. Brugere kan også svare på alle diskussioner

Tip: Du kan også indsende en begivenhedsanmodning via StubHub -fællesskabet, hvis du ikke kan finde billetter til en bestemt begivenhed.

Metode 2 af 2: Nå StubHub for andre henvendelser

Kontakt StubHub Trin 5
Kontakt StubHub Trin 5

Trin 1. Send en e -mail til [email protected] for forespørgsler i pressen

Dette er e -mailen til StubHubs PR -team. Kontakt dem for alle pressebehov, herunder brancheopdateringer, salgsdata, billettendenser og invitationer til live events.

Hvis du er pressebaseret i Storbritannien, kan du i stedet e -maile [email protected]

Kontakt StubHub Trin 6
Kontakt StubHub Trin 6

Trin 2. Send reklameforespørgsler til [email protected]

Dette er e-mailen StubHub-listerne på deres kontaktside for alle reklamerelaterede henvendelser. De oplyser, at de vil "vende tilbage til dig snart."

StubHub ejes af eBay, hvorfor e -mailen er en eBay -e -mail

Kontakt StubHub Trin 7
Kontakt StubHub Trin 7

Trin 3. Send en e -mail til [email protected] for virksomhedsforespørgsler

StubHub Corporate er B2B -delen af StubHub. Dette er e -mailen til at sende forespørgsler til, hvis du vil købe billetter til arrangementer til din virksomhed.

StubHub Corporate håndterer ting som at levere gruppebilletter og VIP -oplevelser til virksomheder. De arbejder også med rejsebureauers concierge -service for at levere tilpassede tilbud til ting som sportsbegivenheder og koncerter

Tip: Tjek bloggen på StubHub Corporate -siden for at få ideer til kommende begivenheder, du kan deltage i med din virksomhed, samt andre tips.

Kontakt StubHub Trin 8
Kontakt StubHub Trin 8

Trin 4. Send enhver fysisk mail til virksomhedskontoret

Virksomhedskontorets adresse er: 199 Fremont Street, Floor 4, San Francisco, CA 94105. Brug dette, hvis du nogensinde skal sende noget til StubHub.

Anbefalede: