Sådan køber du en guitar til et barn: 13 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan køber du en guitar til et barn: 13 trin (med billeder)
Sådan køber du en guitar til et barn: 13 trin (med billeder)
Anonim

At lære at spille guitar kan være spændende, men udfordrende, og du vil sandsynligvis have, at dit barn skal starte dette nye eventyr på højre fod. Men at finde den perfekte guitar til dit barn kan føles som en skræmmende opgave, fordi der er så mange muligheder. Heldigvis kan du fokusere din søgning for at gøre tingene lettere. Start med at beslutte, hvilken type guitar der er bedst for dit barn, hvilket sandsynligvis vil være en klassisk guitar. Find derefter ud af, hvilken størrelse guitar dit barn har brug for baseret på deres alder. Endelig skal du vælge den bedste guitar, du har råd til.

Trin

Del 1 af 3: Beslutning om hvilken type der skal købes

Køb en guitar til et barn trin 1
Køb en guitar til et barn trin 1

Trin 1. Vælg en klassisk guitar til en sand nybegynder, fordi strengene er blødere

En klassisk guitar har nylonstrenge, som er blødere og lettere for et barn at manipulere. Disse strenge er mindre tilbøjelige til at skade dit barns fingre, hvilket betyder, at de er gode til komplette begyndere. Vælg en klassisk guitar, når dit barn først lærer at spille, så det langsomt kan vænne sig til strengene.

  • Det er almindeligt, at metal guitarstrenge forårsager calluses på fingerspidserne, men børn er ofte følsomme over for smerter. Dit barn vil måske ikke lege så ofte, hvis det gør ondt at gøre det.
  • Klassiske guitarer er typisk lette, hvilket gør det lettere for et barn at holde. Akustiske guitarer er lidt tungere end en klassisk guitar, mens elektriske guitarer er den tungeste mulighed. Dit barn kan opleve, at en elektrisk guitar er for tung for dem, så lad dem prøve det først.
Køb en guitar til et barn trin 2
Køb en guitar til et barn trin 2

Trin 2. Få en akustisk guitar, hvis dit barn har en vis spiloplevelse

En akustisk guitar har stålstrenge, som ofte forårsager ubehag, når du først begynder at spille dem. Akustiske guitarer er imidlertid et populært valg for musikere og har en fyldigere lyd end klassiske guitarer. Lad dit barn overgå til en akustisk guitar, når det er vant til at manipulere strengene på en klassisk guitar.

  • Tal med dit barn om deres fremskridt. Spørg dem, om deres fingre gør ondt, samt hvordan de spiller deres guitar.
  • Spørg dit barns musiklærer, om de synes, det er på tide, at dit barn opgraderer til en akustisk guitar.
Køb en guitar til et barn trin 3
Køb en guitar til et barn trin 3

Trin 3. Vælg en elektrisk guitar til et erfarent barn, der ønsker at rocke

Elektriske guitarer bruger typisk stålstrenge, men strengene er ikke så stramme som en akustisk guitars strenge. Dette gør det lettere for et barn at lege. Overvej en elektrisk guitar, hvis dit barn har erfaring med en klassisk guitar, men foretrækker lyden af en elektrisk guitar.

  • Du kan finde elektriske guitarer i børnestørrelser, men du skal muligvis kigge online, fordi nogle musikbutikker ikke bærer dem.
  • Du bliver nødt til at købe kabler og forstærkere for at gå med en elektrisk guitar, for ellers er det svært at høre dem. Dette driver typisk prisen på guitaren op. Desuden skal dit barn lære at tilslutte sit instrument.

Del 2 af 3: Valg af den rigtige størrelse

Køb en guitar til et barn trin 4
Køb en guitar til et barn trin 4

Trin 1. Vælg en 30 in (76 cm) guitar til en 4- til 6-årig

Dette er en 1/4 størrelse guitar, hvilket gør den lille nok til et lille barn. Den er omkring 20% mindre end en guitar i voksen størrelse, hvilket gør det lettere for et barn at holde. Kig efter en 30 tommer (76 cm) guitar i din lokale musikbutik eller online.

  • Selvom denne størrelse er lavet til børn, er det normalt ikke sikkert at give den til børn under 4 år, fordi strengene er for skarpe.
  • Få dit barn en legetøjsguitar, hvis de er for små til at rumme en 76 cm guitar godt. De er ikke klar til en rigtig guitar, men en legetøjsguitar kan vække deres interesse.

EKSPERT TIP

Nicolas Adams
Nicolas Adams

Nicolas Adams

Professional Guitarist Nicolas Adams is a 5th generation musician of Serbian Gypsy descent and the lead guitarist of the band Gypsy Tribe. Based in the San Francisco Bay Area, Nicolas specializes in Rumba Flamenco and Gypsy jazz and playing the guitar, Bouzouki, Balalaika, and piano.

Nicolas Adams
Nicolas Adams

Nicolas Adams

Professional Guitarist

Our Expert Agrees:

It's important to get a child a guitar that's going to fit them. Think of it like a golf club-you can't teach a kid to play golf with adult-sized clubs. Similarly, a child can't play a full-sized guitar properly.

Køb en guitar til et barn trin 5
Køb en guitar til et barn trin 5

Trin 2. Få en 34 tommer (86 cm) guitar, hvis dit barn er i alderen 6 til 9 år

Dette er en 1/2 størrelse guitar, så den er stadig lidt mindre end en voksen guitar. Disse guitarer er også populære til rejser, fordi de er så kompakte. Køb 86 cm i din lokale musikbutik eller online.

Dette er typisk den sværeste aldersgruppe at købe for, fordi de kan variere i højden. Hvis dit barn er meget højt i forhold til deres alder, kan du beslutte at gå op til den næste størrelse. Få dit barn til at holde guitaren for at sikre, at størrelsen føles rigtig

Køb en guitar til et barn trin 6
Køb en guitar til et barn trin 6

Trin 3. Køb en 36 tommer (91 cm) guitar til et 9- til 12-årigt barn

Dette er en 3/4 størrelse guitar, og du finder en bred vifte af muligheder, fordi det er den mest solgte børnestørrelse. Vælg en 36 tommer (91 cm) guitar, hvis dit barn næsten er klar til en guitar i fuld størrelse, men stadig er for lille til komfortabelt at spille den. Du kan finde disse guitarer i din lokale musikbutik eller online.

Denne størrelse er den mest populære børnestørrelse, fordi de fleste børn begynder at spille guitar, når de er gamle nok til at spille en 3/4 størrelse guitar

Køb en guitar til et barn trin 7
Køb en guitar til et barn trin 7

Trin 4. Køb en guitar i fuld størrelse, hvis dit barn er ældre end 12 år

Medmindre dit barn er meget lille i forhold til deres alder, er de klar til en guitar i fuld størrelse, når de når en alder af 12. Lad dit barn holde en voksen guitar for at sikre, at det føler sig godt tilpas. Hvis de gør det, skal du fortsætte og få versionen i fuld størrelse.

Hvis dit barn er lille i deres alder, skal du ikke købe en guitar i fuld størrelse i håb om, at dit barn vil vokse til det. De vil have svært ved at lære at spille et instrument, der er for stort, hvilket kan afskrække dem fra at spille

Køb en guitar til et barn trin 8
Køb en guitar til et barn trin 8

Trin 5. Lad dit barn holde guitaren for at kontrollere størrelsen, før du køber den

Dit barn skal være i stand til komfortabelt at holde guitaren og række rundt for at spille den. Få dem til at sidde ned og holde guitaren på skødet i butikken, hvis det er muligt. Spørg dem, hvordan de har det, og om det er let at nå alle strengene. Køb den størrelse, som dit barn føler sig mest tryg ved at bruge.

  • Spørg butikkens salgspersonale, om guitaren ser ud til at være den rigtige størrelse til dit barn.
  • Hvis du køber guitaren som en gave, skal du bede om en gavekvittering. Kontroller også butikkens returpolitik for at sikre, at du kan tage det tilbage, hvis det er den forkerte størrelse.

Tip:

Hvis dit barn enten er under eller over gennemsnittet i højden for deres alder, skal du vælge deres guitarstørrelse baseret på deres højde.

Del 3 af 3: Få den bedste guitar til dit budget

Køb en guitar til et barn Trin 9
Køb en guitar til et barn Trin 9

Trin 1. Køb den bedste guitar du har råd til

Guitarer af dårlig kvalitet er ofte svære at holde øje med og producerer ikke god lyd. Dette kan gøre dem udfordrende for en nybegynder, fordi de sange, de spiller, ikke lyder rigtigt. For at undgå dette skal du ikke købe den billigste guitar, du kan finde. Søg i stedet efter den guitar i højeste kvalitet, der passer til dit budget.

  • Selvom guitarer kan blive virkelig dyre, kan du købe en anstændig guitar til omkring $ 100.
  • Normalt er nye guitarer, der er under $ 75, ikke værd at købe, fordi de vil producere dårlig lyd.

Tip:

Få din guitar inspiceret og justeret af en erfaren medarbejder i din lokale musikbutik eller af dit barns musiklærer. Når en guitar er lige ud af boksen, kan den være ude af melodi og kan være vanskelig for en nybegynder at spille.

Køb en guitar til et barn trin 10
Køb en guitar til et barn trin 10

Trin 2. Faktor i kvaliteten af mærket

Dit barn har ikke brug for den mest fantasifulde guitar, du kan finde, når de først starter. Imidlertid vil en kvalitetsguitar være lettere at tune og producere en god lyd, som kan motivere dit barn til at holde fast i det. Kig efter guitarer fremstillet af bemærkelsesværdige mærker. Disse omfatter genkendelige navne som Gibson, Guild, Seagull, Yamaha, Ovation, Fender og Taylor.

  • Undersøg populære mærker, før du går, så du ved, hvad du leder efter.
  • Tal med musikbutikens personale, hvis du køber en guitar personligt.

Tip:

Hvis du har et budget, har Cordoba og Yamaha ofte overkommelige muligheder for guitarer af god kvalitet, afhængigt af hvilken model du vælger, og hvor du foretager dit køb.

Køb en guitar til et barn Trin 11
Køb en guitar til et barn Trin 11

Trin 3. Kig efter en brugt guitar til en budgetvenlig mulighed

Brugte instrumenter er mere overkommelige, mens de stadig er af høj kvalitet. Besøg en lokal forhandler for guitarer, der er blevet tjekket og testet af professionelle musikere, eller tjek dine lokale annoncer. Inden du køber en brugt guitar, skal du teste den for at sikre, at den spiller godt og ikke har tegn på skade.

Hvis du ikke ved meget om guitarer, skal du bede dit barns musiklærer eller en kyndig ven om at hjælpe dig med at undersøge guitaren

Tip:

Hvis du ikke genkender guitarens mærke, skal du slå det op på din telefon, før du foretager et køb. Kontroller, at mærkets guitarer har en god levetid, og at den brugte pris er lavere end prisen på en ny guitar.

Køb en guitar til et barn Trin 12
Køb en guitar til et barn Trin 12

Trin 4. Undgå at købe skinnende eller dekorerede guitarer, hvis lyden er vigtig

Børn er ofte tiltrukket af dekorerede guitarer, men maling og rhinestones kan sløve lyden af en akustisk eller klassisk guitar. Det er bedst at købe en solid træ guitar. Vælg en guitar, der ser pæn ud, men ikke er dækket af maling eller finer.

En elektrisk guitar er anderledes. Hvis dit barn er klar til en elektrisk guitar, er det i orden at få en, der er dekoreret

Køb en guitar til et barn Trin 13
Køb en guitar til et barn Trin 13

Trin 5. Køb det rigtige tilbehør til den guitar, du valgte

Dit guitarkøb vil sandsynligvis ikke være komplet uden tilbehør. Sørg for at få alt, hvad dit barn har brug for for at kunne bruge deres guitar. Hvilken type tilbehør du har brug for, afhænger af den type guitar, du køber. Her er noget tilbehør, du kan få brug for:

  • Et ekstra sæt strenge.
  • Guitar plukker.
  • En guitar tuner.
  • En guitar taske eller taske.
  • En guitarrem.
  • En forstærker og et kabel til en elektrisk guitar.

Tips

  • Det er bedst at lade dit barn prøve en guitar, før du køber den for at sikre, at de kan holde den behageligt.
  • Hvis dit barn har en musiklærer, så spørg dem om råd om, hvilken størrelse de skal købe.
  • Dit barn kan lære guitar i alle aldre, men tving dem ikke til at spille, hvis de ikke vil. Hvis du gør det, vil de sandsynligvis begynde at hade instrumentet.

Anbefalede: