Sådan besejres Black Elemental i Final Fantasy X 2: 4 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan besejres Black Elemental i Final Fantasy X 2: 4 trin
Sådan besejres Black Elemental i Final Fantasy X 2: 4 trin
Anonim

Nå, det lykkedes dig at komme til Cloister 40 i fangehullet Via Infinito i Bevelle. Men du skal møde denne magtfulde djævel i Elemental -klassen. Denne artikel fortæller dig den nemmeste måde at slå ham på.

Trin

Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 1
Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 1

Trin 1. Udstyr en pige i sangstressens dressphere og de to andre i Gunner dressphere

Udstyr tilbehør med Berserkproof -evnen. Start kampen.

Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 2
Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 2

Trin 2. Lad straks sangstressen bruge Magical Masque

Dette træk vil gøre Black Elementals magiske angreb helt ufarlige, så længe pigen danser. Sørg for at bruge den igen, når den slides af.

Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 3
Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 3

Trin 3. Få Gunners til at bruge evnen Tableturner på Black Elemental

Det har et meget højt forsvar og magisk forsvar, så normale fysiske og magiske angreb vil ikke gøre meget skade. Tableturner ignorerer forsvar og gør mere skade på fjender i høj forsvar, så brug det.

Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 4
Besejr Black Elemental i Final Fantasy X 2 Trin 4

Trin 4. Bliv ved med at gøre følgende, og du skal slå Black Elemental

Han har kun 9, 999 HK. (Hvis han er overvældet, har han lidt over 10.000 HK.)

Tips

  • En anden måde at slå Black Elemental på er at have to Dark Knights med høj HP, der kender Charon. Brug Charon med Dark Knights, og du bør være i stand til at slå Black Elemental uden stress.
  • For at kunne lære Magical Masque skal du købe Book of Magical Dances Vol. II fra at besejre eksperimentet ved Djose -templet på dets højeste statusniveauer.
  • Potpourri er det Berserkproof -tilbehør. Du kan købe dem fra en Hypello -sælger, der kan findes på oasen i Sanubia -ørkenen. Køb en til hver af pigerne, før du møder Black Elemental.
  • En VIRKELIG let måde at dræbe denne ting på er simpelthen at kaste den blå kugle Annihilator, da den ignorerer det magiske forsvar. Den skulle ramme den i 9999, hvilket resulterede i et enkelt skud.
  • For at slå Black Elemental modtager du flere meget nyttige tilbehør, herunder den legendariske Catnip! Catnip gør det muligt for den udstyrede pige at lave 9, 999 skader pr. Slag, når den er i kritisk HP. (Gul) Prøv at kombinere Catnip med en Level 3 Trigger Happy Gunner. Dette tilbehør vil være meget nyttigt gennem resten af turen gennem Via Infinito. Hold den udstyret til din skytte under din rejse. BEMÆRK: At have Catnip på en person, der er i Lady Luck dressfære, er lige så praktisk, især hvis du bruger færdigheden 'Four Dice', mens hun er HP kritisk. (Du kan få op til 24 hits, hvis du ruller fire seksere, og det bliver også fordoblet! Så du har potentiale til at gøre 48 HITS af 9999 skader! Lady luck rocks.

Advarsler

  • Pas på Black Elementals kraftfulde magiske angreb, herunder Flare og Ultima. Hvis du ikke har Magical Masque, bliver dette en vanskelig kamp.
  • Hvis du ikke har et Berserkproof -tilbehør, skal du passe på Black Elementals Berserk -magi. Dette kan være meget slemt, hvis Berserk påføres din sangerinde.

Anbefalede: