Sådan får du et bestemt børns køn i Sims 3: 7 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du et bestemt børns køn i Sims 3: 7 trin
Sådan får du et bestemt børns køn i Sims 3: 7 trin
Anonim

Der er en luskende måde at sigte efter et bestemt køn, når din Sims 3 -karakter er gravid. Mærkeligt nok indebærer det en tur til købmanden. Der er ingen måde at garantere resultatet 100% af tiden, men dette virker i de fleste tilfælde.

Trin

Metode 1 af 2: Opmuntring af en pige eller dreng

Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 1
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 1

Trin 1. Start tidligt

Graviditet varer kun 72 Sim -timer i The Sims 3. Hvis du hører musik, mens simmerne forsøger at få en baby, lykkedes det. Du kan også fortælle, om din kvindelige sim er gravid, hvis du trykker på "Gå her", og du ikke har nogen muligheder som "Kør" eller "Gå".

Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 2
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 2

Trin 2. Overvej at slå Story Progression fra

Selvom det ikke er bekræftet, er der et rygte om, at Story Progression forsøger at holde din bys kønsforhold afbalanceret. Med andre ord, hvis din by har flere kvinder end mænd, kan spillet tvinge den næste baby til at være en mand. Det er værd at slå dette fra i menuen Spilindstillinger, bare for en sikkerheds skyld.

Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 3
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 3

Trin 3. Spis mindst tre æbler for at få en dreng

Ifølge Prima -strategiguiden er det meget sandsynligt, at spiser tre æbler under graviditeten, at barnet bliver en dreng. Dette garanterer det ikke helt, men det er det tætteste, du kan komme uden at downloade en mod.

For at være ekstra sikker anbefaler nogle mennesker tre æbler hver trimester (første, anden og tredje graviditetsdag). Andre har dog sagt, at mere end tre ikke øger dine chancer

Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 4
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 4

Trin 4. Spis vandmeloner til en pige

Dette fungerer på samme måde i den anden retning. Få den gravide sim til at spise mindst tre vandmeloner for at gøre chancen for at få en pige meget sandsynlig.

Lige siden en tidlig patch (1.3) vil frugten kun virke når den er rå. At spise tilberedt mad, der indeholder æble eller vandmelon, har ingen indflydelse på barnets køn

Metode 2 af 2: Prøver for tvillinger med drenge og piger

Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 5
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 5

Trin 1. Forøg oddsene for tvillinger

Alle Sim -graviditeter har en lille chance for tvillinger. Du kan ikke garantere det, men ved at tage disse trin er det mere sandsynligt, at flere fødsler er:

  • Få livstidsbelønningen for fertilitetsbehandling for en eller begge forældre (at få den til begge vil sandsynligvis resultere i trillinger).
  • Lad moren under graviditeten læse graviditetsbøger, se KidZone TV og lytte til børns musik. Du kan gøre alle tre på samme tid.
  • Hvis du har Showtime -udvidelsen, kan du ønske dig en stor familie med en geni eller drikke en avlseliksir.
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 6
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 6

Trin 2. Spørg en læge til at identificere køn

Find en sim, der er mindst niveau 5 i det medicinske karrierespor (hjemmehørende eller højere). Få den gravide Sim til at tage en venlig samtale med denne læge og bede om at bestemme køn på barnet. Du får en popup, der siger, at du venter en dreng eller en pige. Denne forudsigelse er altid korrekt - men kun for en baby.

Den gravide sim skal være synligt gravid, før denne mulighed vises

Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 7
Få et bestemt børns køn i Sims 3 Trin 7

Trin 3. Spis frugt for at ændre køn på den anden baby

Som beskrevet ovenfor, spis vandmeloner til en pige eller æbler til en dreng. Hvis du er heldig og ender med tvillinger (eller trillinger), øger dette chancen for at få det køn, du ønsker for det andet barn.

For eksempel, hvis lægen forudsiger en dreng, skal du spise meloner for at øge oddsen for en pige. Én baby vil garanteret være en dreng, men hvis han har en tvilling, er der stor sandsynlighed for, at det bliver en pige

Tips

  • Hvis du adopterer et barn, kan du vælge køn.
  • Hvis din mandlige sim blev imprægneret af udlændinge, skal du gemme spillet lige før fødslen. Hvis du ikke får det køn, du ønsker, skal du genindlæse spillet og prøve igen. (Dette virker ikke ved normale fødsler).
  • Alternativt, hvis din gravide Sim går i fødsel, har sin baby på hospitalet, og køn ikke svarer til dine forventninger, skal du bare genindlæse spillet fra en gemt fil, og forhåbentlig får du det ønskede køn.

Anbefalede: