Sådan laver du en rustning i Minecraft: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du en rustning i Minecraft: 9 trin (med billeder)
Sådan laver du en rustning i Minecraft: 9 trin (med billeder)
Anonim

Denne wikiHow lærer dig at lave et rustningsstativ på Minecraft. Når rustningen er lavet, kan den bruges til at holde og vise din rustning og andre bærbare ting. Det er nyttigt til både opbevaring og præsentation.

Trin

Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 1
Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 1

Trin 1. Saml nogle træblokke

Du kan samle træblokke fra træer. Enten slå træstammen, eller du kan bruge en økse til at samle træblokke fra træer. Enhver træsort vil fungere.

Trin 2. Lav træplankeklodser

Du behøver ikke et bord til at lave træplankeklodser. Hav træ i din beholdning, og åbn udformningsmenuen ved at trykke på E på PC, X på Xbox One, Y på Nintendo Switch, Square på Playstation og … på mobilen. Vælg træplankeklodser fra udformningsmenuen, og træk træplankeklodser ind i din beholdning.

Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 3
Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 3

Trin 3. Lav træpinde

Du skal bruge 6 pinde til at lave et rustningsstativ. Du behøver ikke et bord til at lave træpinde. Du skal blot have træplankeklodser i din beholdning og åbne udformningsmenuen. Vælg træpindene i udformningsmenuen, og træk dem ind i din beholdning.

Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 4
Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 4

Trin 4. Min mindst 12 brostenblokke

Du kan minde brostensblokke ved at udvinde stenblokke fundet i huler og langs siderne af bjerge og klipper. Du skal lave en hakke for at minde brosten.

Trin 5. Lav en ovn

Du har brug for 8 brostensblokke og et bord til at lave en ovn. Stå ved siden af bordet, og højreklik på det, eller tryk på venstre udløserknap for at åbne menuen til fremstilling af bordet. Vælg ovnen i menuen, eller placer 8 brostenblokke i 3x3 -gitteret rundt om kanterne. Træk ovnen ind i din beholdning. Placer det i din værktøjslinje, og placer det et sted, hvor du sikkert kan bruge det.

Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 5
Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 5

Trin 6. Smelt tre brostensblokke

Hvis du vil bruge en ovn, skal du stå ved siden af den og højreklikke på den eller trykke på højre udløserknap på controlleren for at åbne ovnen. Placer tre brostenblokke i rummet over ikonet, der ligner en flamme i menuen. Læg brændstof i rummet under ikonet, der ligner en flamme, og vent på, at brostensblokkene er færdige med at smelte. Du kan bruge kul, trækul, træklodser eller en spand med lava som brændstof. Når brostensblokke er færdige med at smelte, bliver de vendt tilbage til almindelige stenblokke.

Trin 7. Smelt stenblokkene igen

Når du er færdig med at smelte brostenblokke til stenblokke i ovnen, skal du placere stenblokkene tilbage i rummet over flammikonet og putte mere brændstof i rummet under flammikonet. Dette vil smelte stenblokkene til glatte stenblokke. Træk de glatte stenblokke ind i din beholdning, når de er færdige med at smelte.

Trin 8. Lav glatte stenplader

For at lave glatte stenplader skal du have 3 blokke af glatte sten i din beholdning og højreklikke på et bord, eller trykke på venstre udløserknap på din controller. Vælg glatte stenplader fra udformningsmenuen, eller placer tre glatte stenblokke i den nederste række af 3x3 -gitteret. Træk de glatte stenplader ind i din beholdning.

Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 9
Lav et rustningsstativ i Minecraft Trin 9

Trin 9. Lav et rustningsstativ

Når du har 6 pinde og en glat stenplade, kan du begynde at lave. Åbn et fremstillingsbord, og vælg et rustningsstativ fra udformningsmenuen, eller sæt tre pinde i træk øverst på 3x3 -gitteret. Læg derefter en pind i midten af 3x3 -gitteret. Læg en pind i mellemrummet i venstre og nederste højre hjørne af 3x3-gitteret. Endelig placeres en glat stenplade i det nederste midterste rum i 3x3 gitteret. Træk rustningsstativet ind i din beholdning for at afslutte udformningen af et rustningsstativ.

Tips

  • Rustningsstativet kan placeres i enhver bygning, f.eks. Dit hus, eller andre steder du gerne vil have det.
  • For at få en bevægelig rustning til at stå, har du brug for en kommandoblok.

Anbefalede: