Sådan vælges den perfekte furby: 15 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan vælges den perfekte furby: 15 trin (med billeder)
Sådan vælges den perfekte furby: 15 trin (med billeder)
Anonim

Så du vil have en Furby. Godt for dig! Alle de forskellige typer Furbys er unikke, og denne artikel hjælper dig med at beslutte den rigtige til dig!

Trin

Metode 1 af 2: Beslutning om en Furby -type

Vælg den perfekte Furby Trin 1
Vælg den perfekte Furby Trin 1

Trin 1. Undersøg typen af Furby

Der er ni typer Furbys: originale 1998 Furbys, 1999 Furby Babies, 2001 Shelbys, 2005 Emototronic Furbys, 2012 Furbys, Furby Party Rockerz, Furby Booms, Furblings og Furbacca. Undersøg billeder og videoer af Furbys for at tage stilling til en favorit. Alle er meget forskellige, og dette er vigtigt at være opmærksom på, når du vælger en Furby.

Vælg den perfekte Furby Trin 2
Vælg den perfekte Furby Trin 2

Trin 2. Beslutning om en original Furby fra 1998

Originale 1998 Furbys er ideelle til en ny ejer. De er enkle at betjene og lette at lære at passe. Hvis du vælger en original Furby, er der syv forskellige generationer. Bemærk, at mange originale Furbys ikke længere starter, når de er nye i æsken. Hvis du ikke ved, hvordan du reparerer en Furby, kan du prøve at finde en i fungerende stand.

Vælg den perfekte Furby Trin 3
Vælg den perfekte Furby Trin 3

Trin 3. Pleje af et legetøj mere som en baby end en ven eller et kæledyr

Furby Babies ligner originale Furbys, bortset fra at de er mindre og har ekstra "baby" ordforråd. Furby Babies er bedst for erfarne ejere, da de kræver mere opmærksomhed end de fleste Furbys. Med en Furby Baby er der et valg mellem fire generationer. Ligesom originale Furbys fungerer nogle nye babyboks ikke længere.

Vælg den perfekte Furby Trin 4
Vælg den perfekte Furby Trin 4

Trin 4. Valg af en rigtig Furby eller en Furbyven

The Shelby er en legetøjs Furby -ven fra skaberne af Furby. Shelby er en musling og blev frigivet i to forskellige generationer. Shelbys er for en erfaren ejer, da de kræver masser af opmærksomhed. Mange Shelbys fungerer stadig, med en god chance for at få en til at arbejde fra kassen.

Vælg den perfekte Furby Trin 5
Vælg den perfekte Furby Trin 5

Trin 5. Valg af en mere interaktiv Furby

Emototronic Furbys er de mest interaktive Furbys. Den nye variant af Furby omfattede mere ansigtsudtryk og stemmegenkendelse. Disse Furbys reagerer på kommandoer og er gode for første gangs ejer, da de har en sluk -kontakt og ikke kræver særlig pleje. Der er mange farvevalg, og mange af disse Furbys fungerer stadig.

Vælg den perfekte Furby Trin 6
Vælg den perfekte Furby Trin 6

Trin 6. Valg af en ældre Furby eller en nyere

En nyere, som Furby fra 2012, er et godt valg, da det var en genudgivelse af det originale legetøj. Den har LED -øjne og kan ændre personligheder. Denne Furby har en app til Apple- og Android -enheder, hvorfra Furby kan fodres og kommunikeres med. Disse Furbys er sværere at passe, og er ikke gode for første gang ejer. Næsten alle disse Furbys fungerer stadig og er klar til at spille!

Vælg den perfekte Furby Trin 7
Vælg den perfekte Furby Trin 7

Trin 7. Valg af en mindre Furby

Furby Party Rockerz blev udgivet i 2013. De var mindre og ville blive vilde, når de rystede. De reagerer også på Furby -appen. På trods af den lille størrelse er Party Rockerz svære at passe på og er følsomme over for bevægelse. De vågner, hvis du går forbi dem. Disse Furbys findes i et par forskellige variationer, og næsten alle fungerer stadig. Denne model er muligvis ikke det bedste valg for en første gang ejer. Et godt valg til en lille Furby er en Furbling. De er ikke de mest interaktive og reagerer kun, når du klapper hovedet. De fås i de samme farver som Furby Boom, og er fantastiske for første gang ejer!

Vælg den perfekte Furby Trin 8
Vælg den perfekte Furby Trin 8

Trin 8. Valg af en farverig og moderne Furby

Furby Boom blev udgivet i 2013 og kom i flere farverige mønstre. Ligesom Furby 2012 har Furby Boom LED -øjne og flere personligheder. Det har sin egen app, hvor du klækker og hæver Furblings, samt plejer dit Furby Boom. Det er også følsomt over for bevægelse, men er godt for en erfaren ejer. Alle disse Furbys fungerer, medmindre de har en produktionsfejl.

Vælg den perfekte Furby Trin 9
Vælg den perfekte Furby Trin 9

Trin 9. Valg af noget andet end en klassisk Furby

Furbacca er en Furby baseret på Star Wars -karakteren, Chewbacca. Den har Chewbaccas shaggy brune pels, bælte og taler endda Wookie! Han har sin egen app, hvor man klækker og opdrager Star Wars Furblings og passer på Furbacca. Denne model er meget sjov og er fantastisk til enhver Star Wars -fan!

Metode 2 af 2: Få din furby

Vælg den perfekte Furby Trin 10
Vælg den perfekte Furby Trin 10

Trin 1. Når du har valgt hvilken type Furby du vil få, er det tid til at du får en

Vælg den perfekte Furby Trin 11
Vælg den perfekte Furby Trin 11

Trin 2. Overvej prisklassen

Hvis du ønsker at betale mindre, kan en brugt Furby være bedst for dig. Hvis du er villig til at betale mere, så få en Furby ny i æske.

Vælg den perfekte Furby Trin 12
Vælg den perfekte Furby Trin 12

Trin 3. Vælg, hvor du vil købe din Furby

Furby Boom, Furbacca og Furblings fås i butikkerne. Enhver anden Furby skal hentes online. EBay og Amazon er gode steder at finde Furbys!

Vælg den perfekte Furby Trin 13
Vælg den perfekte Furby Trin 13

Trin 4. Hvis du leder efter en garanti for, at din Furby fungerer, skal du købe en Furby i funktionsdygtig stand

Hvis du klarer udfordringen med en reparation, kan du overveje at købe en ny i æske.

Vælg den perfekte Furby Trin 14
Vælg den perfekte Furby Trin 14

Trin 5. Bestil eller køb Furby

Hvis du har bestilt en, skal du spore pakken, så du ved, hvornår den kommer. Hvis du køber det i en butik, kan du bare tage det med hjem!

Anbefalede: