3 måder at lave et duct tape bogmærke på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at lave et duct tape bogmærke på
3 måder at lave et duct tape bogmærke på
Anonim

Lad være med at folde hjørnerne af siderne i dine bøger eller tabe din plads i historien. Gaffatape er blevet et populært fremstillingsmateriale. Du kan lave en række bogmærker ud af gaffatape. Det er et billigt og sjovt materiale at arbejde med, og du kan få et unikt bogmærke, du har lavet i hånden.

Trin

Metode 1 af 3: Lav et traditionelt bogmærke

Lav en duct tape tape Marker trin 1
Lav en duct tape tape Marker trin 1

Trin 1. Vælg dit gaffatape

Traditionelt kommer gaffatape i skinnende sølv, der ligner aluminium. I disse dage kan du finde gaffatape i forskellige farver og endda tape med mønstre trykt på det. Når gaffatape -håndværk bliver mere og mere populært, kan du finde sjove båndvalg online eller i din lokale håndværksbutik.

Lav en duct tape tape Marker trin 2
Lav en duct tape tape Marker trin 2

Trin 2. Fold en strimmel gaffatape på midten

Skær en 5 tommer strimmel gaffatape. Mål 2,5 tommer fra den ene ende for at finde midten af strimlen. Herfra foldes tapen halvt. Match kanterne jævnt, og tryk den klæbrige side på sig selv.

Gør dit bedste for at justere kanterne jævnt, men bare rolig, hvis det er lidt af, og der stadig er nogle klæbrige sider udsat

Lav en duct tape tape Marker trin 3
Lav en duct tape tape Marker trin 3

Trin 3. Forstærk styrken af dit bogmærke ved at tilføje lag tape

Et bogmærke, der kun er lavet med en tape, vil være ret spinkelt. Beslut, hvor tyk og robust du vil have dit bogmærke, og fortsæt med lagbånd over det, indtil det når din ønskede tykkelse.

Lav en duct tape tape Marker trin 4
Lav en duct tape tape Marker trin 4

Trin 4. Trim kanterne på bogmærket

Slip af med enhver udsat klæbrighed ved at trimme rundt om kanterne på bogmærket med din saks. Du kan blive kreativ med bogmærkets form, når du beskærer.

  • Rund kanterne af bogmærket ud.
  • Skær en sjov form ud af toppen af bogmærket, som et dyrehoved eller din initial.

Metode 2 af 3: Tilføjelse af en duct tape kvast

Lav en duct tape tape Marker trin 5
Lav en duct tape tape Marker trin 5

Trin 1. Opret en hale til din kvast

Skær en 4 tommer strimmel gaffatape. Gør halen tyndere ved at skære en halv tommer strimmel ud af tapens længde. Fold dette halvt langs længden for at få en hale, der er 4 tommer lang og en kvart tomme bred. Skær eventuelle overskydende klæbrige kanter af.

Lav en duct tape tape Mark trin 6
Lav en duct tape tape Mark trin 6

Trin 2. Kombiner to 10 tommer strimler af tape og halen

Mål 10 tommer og klip en strimmel tape med din saks. Læg denne båndstrimmel på arbejdsfladen, og skær en anden strimmel, der passer. Placer din hale i venstre ende af båndstrimlen på bordet. Tryk på den, så den strækker sig op fra øverst til venstre på 10 tommer strimlen. Match kanterne på de to 10 tommer strimler tape, og tryk de klæbrige sider sammen.

Trim alle kanter, der ikke ligefrem matcher for at sikre, at der ikke er klæbrige dele udsat

Lav en duct tape tape Mark 7
Lav en duct tape tape Mark 7

Trin 3. Skær frynser ind i dit gaffatape

Læg din tape i længderetningen på arbejdsfladen. Mål og mark hver kvart tomme langs bunden af båndstrimlen. Skær lige op fra disse mærker mod toppen. Stop snittet cirka en tomme fra toppen af strimlen.

Den øverste del vil være dækket, så du ikke behøver at stoppe hvert snit nøjagtigt en tomme fra toppen. Bare sørg for, at der er nok tape tilbage, så frynsen ikke går i stykker

Lav en gaffatape bogmærke Trin 8
Lav en gaffatape bogmærke Trin 8

Trin 4. Rul din strimmel til en kvast

Skær en strimmel gaffatape på fire centimeter lang og en tomme bred og sæt den til side. Start fra venstre side af strimlen af pandehår, hvor halen er, og rul tape -båndet tæt, indtil du når den anden ende. Pak toppen af kvasten med den en tomme brede strimmel gaffatape.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 9
Lav en gaffatape bogmærke Trin 9

Trin 5. Tråd kvasten gennem dit bogmærke

Brug en hulning til at slå et hul i toppen af dit bogmærke omkring en halv tomme fra kanten. Træk kvastens hale gennem hullet i bogmærket, og fold halen jævnt over sig selv. Tape enden af halen til den anden kant af halen, hvor den møder toppen af kvasten.

  • Wrap et lille stykke tape rundt om kanten af halen for at skabe en stor sløjfe, eller læg et stykke tape langs længden af halen, og tape hele halen sammen for at flade det bortset fra en lille sløjfe, der løber gennem hullet i hullet bogmærke.
  • Du vil efterlade tilstrækkelig plads mellem hullet og kanten af bogmærket til at holde kvasten fra at trække gennem enden af bogmærket.

Metode 3 af 3: Udformning af et hjørnebogmærke

Lav en gaffatape bogmærke Trin 10
Lav en gaffatape bogmærke Trin 10

Trin 1. Skær to firkanter ud af plakatbræt eller tykt papir

Mål 2,5 tommer på alle sider af pladsen. Skær to lige 2,5 tommer firkanter ud af plakatpladen med en skarp saks.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 11
Lav en gaffatape bogmærke Trin 11

Trin 2. Skær en af firkanterne i to trekanter

Fold en af firkanterne halvt fra hjørne til hjørne for at lave en diagonal linje på tværs af midten. Brug folden som din guide til at skære firkanten i to trekanter.

Behold en af trekanterne, og sæt den anden til side

Lav en gaffatape bogmærke Trin 12
Lav en gaffatape bogmærke Trin 12

Trin 3. Dæk halvdelen af din firkant med gaffatape

Placer firkanten på din arbejdsflade, så den er i form af en diamant med hjørnerne på toppen, bunden og siderne. Skær en strimmel gaffatape længere end firkanten fra hjørne til hjørne. Beklæd bunden af tape -båndet langs midten af diamanten, så tapen dækker den øverste halvdel af diamanten. Tryk den forsigtigt på plads.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 13
Lav en gaffatape bogmærke Trin 13

Trin 4. Trim overskydende tape fra hjørnerne af diamanten

Tag diamanten op og skær den ekstra tape fra hvert hjørne. Lav snittet opad i en lige linje fra hvert hjørne, så tapens klæbrige side matcher formen på diamantens top uden overskydende overlapning af diamanten, når den foldes om.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 14
Lav en gaffatape bogmærke Trin 14

Trin 5. Fold tapen over diamantens øverste kanter

Tag hver side af tapen og fold den klæbrige side ud over kanten af diamanten. Tryk tapen forsigtigt på plakatbrættet, og sæt den på bagsiden af diamanten, så den øverste halvdel er helt dækket.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 15
Lav en gaffatape bogmærke Trin 15

Trin 6. Gentag hele denne proces for at dække den nederste halvdel af plakatbrættet med gaffatape

Vend diamanten og dæk den anden halvdel med tape. Sørg for at beskære tapen, så hele plakatpladen er dækket, og intet overskydende tape efterlader en klæbrig overflade.

Lav en duct tape tape Markér trin 16
Lav en duct tape tape Markér trin 16

Trin 7. Klip en strimmel tape lidt længere end trekanten fra hjørne til hjørne

Placer tapen med den klæbende side opad på din arbejdsflade. Tag den trekant op, du vil arbejde med, og stil den op på tapen med spidsen af trekanten øverst på tapestrimlen og bunden af trekanten lidt over båndets nederste kant. Tryk trekanten på tapen.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 17
Lav en gaffatape bogmærke Trin 17

Trin 8. Fold det overskydende tape over bunden af trekanten

Der bør være en lille mængde udsat klæbrig side af båndet under den nederste kant af din trekant. Fold dette over den nederste kant og stik det i trekanten for at skabe en ren, dækket kant.

Lav en gaffatape bogmærke Trin 18
Lav en gaffatape bogmærke Trin 18

Trin 9. Trim overskydende tape fra kanterne af trekanten

Skær tapen væk ved at få en lige sidde fra hjørnerne af trekanten lige op. Dette bør efterlade lige nok tape til at folde sig uden at efterlade nogen synlig klæbrighed.

  • Fold ikke tapen over trekanten. Dette vil i stedet blive foldet over diamanten for at skabe en lomme.
  • Den afdækkede del af trekanten vil være indersiden af lommen.
Lav en gaffatape bogmærke Trin 19
Lav en gaffatape bogmærke Trin 19

Trin 10. Fastgør firkanten til din trekant

Placer firkanten oven på trekanten. Med bagsiden af pladsen opad, match et hjørne af pladsen til toppen af din trekant. Fold det overskydende tape fra trekanten over firkanten, og tryk forsigtigt på den for at fastgøre din firkant til din trekant.

Lav en duct tape tape Markér trin 20
Lav en duct tape tape Markér trin 20

Trin 11. Skub dit nye bogmærke hen over hjørnet af siderne i din bog

Åbn din bog til den side, du gerne vil markere, og anbring din trekantlomme over hjørnet af dine sider. Luk bogen igen, og du er klar til at vende tilbage til siden senere.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Anbefalede: