3 måder at rengøre Louis Vuitton læder på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at rengøre Louis Vuitton læder på
3 måder at rengøre Louis Vuitton læder på
Anonim

Når du har købt en dyr Louis Vuitton -taske eller pung af høj kvalitet, vil du passe godt på læderet for at holde det i uberørt stand så længe som muligt. Hvis læderet eller lærredet ser lidt træt ud og har brug for noget TLC, kan du nemt give din Louis Vuitton en makeover med et par enkle ideer. Du vil også sikre, at du kan rense alle pletter uden at beskadige det sarte læder.

Trin

Metode 1 af 3: Rengøring af Louis Vuitton Vachetta læder

Rengør Louis Vuitton læder Trin 1
Rengør Louis Vuitton læder Trin 1

Trin 1. Brug overfladepletter med en fugtig klud

Ved små overfladesatiner eller snavs kan du blot rengøre læderet med en blød, fugtig klud. For at undgå en vandplet skal du vride kluden grundigt ud for at fjerne så meget vand som muligt, før du starter.

Rengør Louis Vuitton læder Trin 2
Rengør Louis Vuitton læder Trin 2

Trin 2. Blot vandpletter tørre så hurtigt som muligt

Brug straks en absorberende klud til at fjerne alt spildt vand. Hvis vandet har efterladt et mærke, kan du klappe hele området ned med en fugtig klud for at få det originale mærke til at forsvinde, men du skal arbejde ret hurtigt, så du ikke ender med en ny vandplet.

Ren Louis Vuitton læder Trin 3
Ren Louis Vuitton læder Trin 3

Trin 3. Lys snavs og oliemærker

Små oliepletter kan med succes fjernes ved hurtigt at gnide majsstivelse ind i pletten. Støvsug eller børst det overskydende pulver væk.

Denne metode fungerer bedst, hvis du kan komme til det med det samme, da pulveret vil have en chance for at absorbere olien hurtigere end læderet

Ren Louis Vuitton læder Trin 4
Ren Louis Vuitton læder Trin 4

Trin 4. Brug en MagicEraser, hvis dit Vachetta -læder er blankt

Du kan gnide, ikke skrubbe, vachetta -læder med en let fugtig MagicEraser. Fokuser på hvert sted i ikke mere end 15 sekunder, da for meget tid kan tørre det ud.

  • Læderet vil se betydeligt mørkere ud efter at have gjort dette, men vær ikke panik, det begynder snart at lysne.
  • Hvis du er bekymret for at ødelægge dit Louis Vuitton -læder, eller hvis du har en plet, der bare ikke vil rokke sig, kan du overveje at betale for en professionel rengøring. At få en tekniker til at rense dit læder kan virkelig hjælpe med at fjerne angst for processen og endda spare dig for at begå dyre fejl.

Metode 2 af 3: Rengøring af Louis Vuitton -belagt lærred

Ren Louis Vuitton læder Trin 5
Ren Louis Vuitton læder Trin 5

Trin 1. Brug babyservietter til at fjerne snavs og snavs

Vandbaserede rengøringsmidler er ok til lærredsdelen af din Louis Vuitton, så det er generelt lettere at rengøre end læderstropperne eller håndtagene. For lette pletter tørres forsigtigt lærredet af med babyservietter.

Vælg et duftfrit og alkoholfrit mærke, der ikke tørrer det belagte lærred ud

Ren Louis Vuitton læder Trin 6
Ren Louis Vuitton læder Trin 6

Trin 2. Fjern skrammer eller pletter med en læderrenser

Monogram Louis Vuitton -lærred kan nogle gange få skrammer ved daglig brug eller hvis det ikke opbevares korrekt. Fjern disse sværere at bevæge pletter ved at bruge en lille mængde specialiseret læderrenser, som Apple, duppet på en fugtig klud eller babyserviet.

Rengør Louis Vuitton læder Trin 7
Rengør Louis Vuitton læder Trin 7

Trin 3. Påfør en antibakteriel tåge på lærredet

Du kan anvende et antibakterielt rensemiddel for ekstra beskyttelse mod opbygning af bakterier.

Bare dugg en fin spray jævnt over lærredet og lad det lufttørre i en time eller to

Metode 3 af 3: Pleje af dit Louis Vuitton -læder

Ren Louis Vuitton læder Trin 8
Ren Louis Vuitton læder Trin 8

Trin 1. Lad læderet blive mørkere naturligt

Louis Vuitton-produkter er fremstillet af naturligt, vegetabilsk garvet okselæder, der afslører naturlige mærker, vener og rynker over tid. Dette sarte, let ridsede læder vil udvikle en rig ravfarvet patina, unik for hver taske og en større smidighed med tiden.

Prøv ikke at rense dit Louis Vuitton -produkt, hvis det er plettet, før denne patina udvikler sig. Lad i stedet læderet blive mørkere naturligt, og pletter bliver mindre synlige

Ren Louis Vuitton læder Trin 9
Ren Louis Vuitton læder Trin 9

Trin 2. Konditionér læderet

Brug en bestemt læderbalsam regelmæssigt for at forhindre mørkfarvning og revner. Rengør ikke med sæber, opløsningsmidler, kemikalier eller kommercielle rengøringsmidler, da de kan kompromittere læderets kvalitet og integritet over tid.

En god balsam, f.eks. Apple eller Cadillac, genfugter læderet uden at blive mørkere

Rengør Louis Vuitton læder Trin 10
Rengør Louis Vuitton læder Trin 10

Trin 3. Undgå overdreven sollys

Farven på dit Luis Vuitton -læder kan falme, hvis det udsættes for sollys i lange perioder. Du bør også holde vernis -læder væk fra materialer, der kan overføre farvepigmenter, såsom blade, denim eller andet læder.

Ren Louis Vuitton læder Trin 11
Ren Louis Vuitton læder Trin 11

Trin 4. Polsk beskadiget messing hardware

Louis Vuitton bruger en kombination af messing og guldfarvet metal til hængelåse og lynlåsetænder og belagt metal til lynlåsstræk og håndtagringe. Rengør disse dele regelmæssigt med en fugtig klud, men hvis de er stærkt plettet, kan du vælge en metalpolering som Brasso.

Anbefalede: