Sådan optræder du i et tv -show i retssalen: 12 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan optræder du i et tv -show i retssalen: 12 trin
Sådan optræder du i et tv -show i retssalen: 12 trin
Anonim

Uanset om du har en sag med små krav at afgøre eller bare finder det interessant at være vidne til en juridisk procedure, har deltagelse i og visning af tv-serier i retssalen vundet popularitet i de seneste år. Det er måske ikke den mest behagelige aktivitet (selvom dette afhænger af dommerens personlighed og sagens natur), men processen med at gøre det er overraskende let, og her er hvordan.

Trin

Metode 1 af 2: Deltagelse som en litigant

Vis på et tv -show i retssalen Trin 1
Vis på et tv -show i retssalen Trin 1

Trin 1. Få en legitim sag, der skal sagsøges

Du skal sørge for, at den modsatte part (sagsøger eller sagsøgte) også accepterer at droppe deres krav og bilægge deres tvist i tv -udsendte retslokaler for en berømthedsdommer. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om betingelserne for at bringe din sag med små krav til et tv-program i forhold til en rigtig retssal, kan du overveje at tale med en velrenommeret advokat eller anden juridisk rådgiver.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 2
Vis på et tv -show i retssalen Trin 2

Trin 2. Forbered dig selv

Er du villig til at få din sag set af potentielt millioner af mennesker? Husk, at alt, hvad du siger og gør i løbet af sagen, bliver fjernsynet, og alt det, der nedværdigende for dig selv, kan have langvarige konsekvenser. Føler du, at du kan opretholde en ordentlig dialog med retsformanden? Nogle er tålmodige og humoristiske; andre er kendt for deres åbenhed og hothead.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 3
Vis på et tv -show i retssalen Trin 3

Trin 3. Send din sag til showets producenter

I dag kan indsendelser foretages online på hjemmesiden for retssalen tv -program ud over via sneglepost. Vær så grundig og beskrivende som muligt i din indsendelse om dig selv og sagen, i hvert fald hvis du vil blive taget seriøst, og læs omhyggeligt alle betingelser for at blive vist på showet, og hvordan det kan påvirke retssagen.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 4
Vis på et tv -show i retssalen Trin 4

Trin 4. Vent

Når du har indsendt din sag, skal du have mindst et par dage til flere uger, før den kan gennemgås og modtage et svar.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 5
Vis på et tv -show i retssalen Trin 5

Trin 5. Hvis du vælger det, skal du begynde at indsamle al dokumentation vedrørende sagen, så snart du hører fra showet

Jo flere materialer du kan præsentere, jo bedre. De fleste dommere vil ikke være tilfredse med dig, hvis du ikke medbringer materiale til at bakke op eller forklare din side af påstanden.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 6
Vis på et tv -show i retssalen Trin 6

Trin 6. Forbered dig på at blive vist på showet

Start med at klippe dig (hvis det er nødvendigt) og finde noget passende at have på. Hvis du præsenterer dig selv professionelt, er dine odds på, at sagen bliver dømt til din fordel, meget større. Tag en flyvetur eller kør til byen, hvor retslokalet er placeret, og kom ikke sent.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 7
Vis på et tv -show i retssalen Trin 7

Trin 7. Vær på din bedste opførsel under sagen

Vær høflig og respektfuld, og besvar alle dommerens spørgsmål efter bedste evne. Tal altid klart og tydeligt.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 8
Vis på et tv -show i retssalen Trin 8

Trin 8. Følg alle instruktioner i forbindelse med, hvad der kræves af dig, efter at sagen er behandlet

Dette kan omfatte underskrivelse af papirarbejde, et møde med producenterne osv.

Metode 2 af 2: Deltagelse som publikumsmedlem

Vis på et tv -show i retssalen Trin 9
Vis på et tv -show i retssalen Trin 9

Trin 1. Søg online efter billetter og publikumsinformation

Mens nogle retslokale viser tilbyder gratis billetter til nogen, kan andre opkræve et gebyr for at være i publikum eller endda kræve, at du arrangerer via et castingbureau (som det er tilfældet, når publikummer er betalt skuespillere). Du er velkommen til at ringe eller e-maile showet, hvis du har spørgsmål.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 10
Vis på et tv -show i retssalen Trin 10

Trin 2. Forbered dig på at blive vist på showet

Hvis du er i stand til at få billetter, skal du klæde dig passende på og ankomme tidligt på tapedagen. Dommeren og sagsøgerne får måske søgelyset, men du vil blive set i baggrunden! Og hvis du ankommer til studiet sent, bliver du muligvis ikke optaget.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 11
Vis på et tv -show i retssalen Trin 11

Trin 3. Opfør dig korrekt, mens tapningen er i gang

Forbliv stille i hele sagen, og tal ikke med dine sidekammerater, sluk din mobiltelefon helt, og vær opmærksom på proceduren, så du vil være opmærksom på, hvad der foregår.

Vis på et tv -show i retssalen Trin 12
Vis på et tv -show i retssalen Trin 12

Trin 4. Find ud af, om du kan møde dommeren, efter at optagelsen er afsluttet

Dette vil sandsynligvis være din eneste mulighed. Og glem selvfølgelig ikke at spørge om, hvornår den episode, der blev optaget, bliver sendt på tv.

Tips

Hvis du studerer jura, har interesse i jura eller bare nyder at lære noget, er det en glimrende uddannelsesaktivitet, at du passende vises i publikum

Advarsler

  • Undgå at bringe børn med dig, uanset om du fremstår som en retssag (medmindre barnet specifikt er involveret i sagen) eller blandt publikum. En retssal er ikke det rigtige miljø for dem, og de vil forstyrre showet, hvis de opfører sig forkert. Hvert show vil sandsynligvis have aldersbegrænsninger.
  • Bevar roen hele tiden, og husk at handle professionelt. Nok kan et ekstraordinært udbrud, konfrontation med fogeden eller vred tirade mod dommeren gøre et godt tv, men det vil sandsynligvis ikke blive set positivt af din familie, venner, chef osv.

Anbefalede: