Sådan laver du et Peter Pan -kostume: 15 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du et Peter Pan -kostume: 15 trin (med billeder)
Sådan laver du et Peter Pan -kostume: 15 trin (med billeder)
Anonim

Uanset om du laver et Halloween -outfit eller forbereder dig på en iscenesat produktion, er et Peter Pan -kostume altid et hit. Fordi selve kostumet er ret let at lave, er det også en fantastisk mulighed i sidste øjeblik. Konstruer kostumet med kun få materialer, og brug det med en upassende holdning og glimt i øjet!

Trin

Del 1 af 3: Making the Tunic and Tights

Lav et Peter Pan -kostume Trin 1
Lav et Peter Pan -kostume Trin 1

Trin 1. Køb et par grønne strømpebukser eller leggings

Strømpebukserne er den letteste del af kostumet at planlægge. Hvis du ikke allerede ejer et par, skal du gå til en butik som Walmart og H&M og købe et par mørkegrønne eller grønbrune leggings eller strømpebukser. Hvis du køber nylontights, skal du prøve at købe dem, der er uigennemsigtige i stedet for gennemsigtige.

Hvis du føler dig utilpas med iført leggings eller strømpebukser, skal du købe et par joggingbukser eller linnedbukser med en tynd pasform. Du kan også bære grønne cut-off shorts, hvis du ikke vil have lange bukser på

Lav et Peter Pan -kostume Trin 2
Lav et Peter Pan -kostume Trin 2

Trin 2. Køb en grøn skjorte

Hvis du ikke allerede ejer en, skal du købe en stor skjorte i en gulgrøn farve. Sørg for, at trøjen er lidt stor og sidder som en tunika og slutter halvvejs ned ad låret.

  • Sørg for, at du eller hvem som helst kostumet er til forsøg på skjorten, før du køber den. Tunikaen er en ikonisk del af Peter Pan -kostumet, så en kort eller stram skjorte ser ikke så godt ud.
  • Du kan købe en almindelig T-shirt eller poloshirt eller en skjorte lavet af linned eller et andet lignende materiale for en mere jordnær fornemmelse.
Lav et Peter Pan -kostume Trin 3
Lav et Peter Pan -kostume Trin 3

Trin 3. Brug en blyant til at markere skjorten

Peter Pans tunika er kendt for at have et zig-zag-snit langs bunden og ærmerne, hvilket giver det et legende look. Prøv skjorten, og brug en pen til at tegne et stort zig-zag-mønster nær skjorteens kant og omkring ærmerne.

  • Hvis du er tilfreds med størrelsen på skjorten, skal du lave zig-zag-mønsteret tæt på stoffets kant. Hvis du synes, at trøjen er for stor, skal du trække zig-zagen højere op, så du kan klippe trøjen i den længde, du ønsker.
  • Tegn også et V langs skjortehalsen, hvis det ikke allerede er en V-hals.
Lav et Peter Pan -kostume Trin 4
Lav et Peter Pan -kostume Trin 4

Trin 4. Skær langs linjerne

Læg skjorten fladt ned på et bord, og brug en skarp saks til at klippe langs de linjer, du tegnede på skjorten. Prøv at skære skarpt og rent, så trøjen ikke ser flosset eller slidt ud. Prøv skjorten igen, og kig i et spejl. Hvis du bemærker, at zigzag ser ujævn ud, skal du tage skjorten af igen og finjustere snittet.

Del 2 af 3: Making the Cap

Lav et Peter Pan -kostume Trin 5
Lav et Peter Pan -kostume Trin 5

Trin 1. Saml dine forbrugsvarer

Hætten er det mest arbejdskrævende aspekt af kostumet, da du bliver nødt til at konstruere det selv. Du skal bruge en gård med grønt filt, en saks, en nål eller en symaskine, grøn tråd, en varm limpistol og en rød fjer. Du kan købe alle disse forsyninger i Hobby Lobby, Michaels eller en anden kunstforsyningsbutik.

Hvis du ikke vil sy, kan du lave en ikke-syet version af hætten ved blot at tage en grøn hue og vende kanterne op. Lim en rød fjer til den ene side af beanien for at skabe en perfekt god Peter Pan -kasket

Lav et Peter Pan -kostume Trin 6
Lav et Peter Pan -kostume Trin 6

Trin 2. Skær en afrundet trekant ud

Tegn en trekant med en pen på filten. Formen skal være nogenlunde størrelsen på hætten set fra siden, så sørg for at gøre den stor nok til dit hoved eller hovedet på den person, kostumet er til. Tegn ikke en perfekt trekant, i stedet gør den øverste spids af trekanten buet i modsætning til lige og off-center i modsætning til direkte centreret.

For at estimere hvilken størrelse trekanten skal være, skal du holde kluden op mod dit hoved for at få en god idé. Da hatten ikke vil blive monteret tæt på dit hoved, skal du bare få et omtrentligt skøn

Lav et Peter Pan -kostume Trin 7
Lav et Peter Pan -kostume Trin 7

Trin 3. Skær en lang skrå trekant

Tegn en anden form, der er nogenlunde formen på et knivblad, der starter som rektangulær og slutter med en spids spids. Dette vil være kanten af hatten. Sørg for, at længden af dette afsnit er cirka en ½ tomme længere end længden på den afrundede trekant, du lige har lavet. Klip det ud med en saks.

Lav et Peter Pan -kostume Trin 8
Lav et Peter Pan -kostume Trin 8

Trin 4. Lav kopier af figurerne

Tag den afrundede trekant og det skrå filtstykke og læg dem på den resterende filt. Brug en pen til at spore rundt om disse former. Klip formerne ud med en saks for at skabe identiske kopier af de former, du allerede har lavet.

Lav et Peter Pan -kostume Trin 9
Lav et Peter Pan -kostume Trin 9

Trin 5. Sy de store trekanter sammen

Opstil de større trekanter ved at lægge den ene trekant over den anden. Brug en nål og tråd til at sy med lige sting. Sy de to stykker stof sammen langs siderne af trekanten cirka 1 centimeter (0,4 in) fra kanten, så bunden er åben. Du kan også bruge en symaskine til at sy de to stykker sammen.

Du syr langs med hvad der vil være inden i hatten, så bare rolig, hvis dine sømme ikke er perfekte

Lav et Peter Pan -kostume Trin 10
Lav et Peter Pan -kostume Trin 10

Trin 6. Læg breddestykkerne på linje

Når du er færdig med at sy hætten, skal du vende hætten i højre side for at skjule dine sting. Derefter et af de lange skrå filtstykker, og placer det, så det bare overlapper hættens nederste kant på indersiden. Pin strimlen, hvor den overlapper omkring bunden af hætten. Gør det samme på den anden side for det andet stykke stof, og sørg for, at de tykke ender er ved siden af hinanden, og de tynde ender rører hinanden.

Lav et Peter Pan -kostume Trin 11
Lav et Peter Pan -kostume Trin 11

Trin 7. Sy kantstykkerne til hætten

Brug en nål og tråd eller en symaskine til at sy kantstykket langs den nederste kant af hætten, hvor du fastgjorde det. Sy også på langs langs overlapningen, hvor de to tykke sider af hver lang trekant mødes. Når du er færdig med at sy, skal du fjerne stifterne. Vend derefter stykkerne op for at gøre kanten!

Lav et Peter Pan -kostume Trin 12
Lav et Peter Pan -kostume Trin 12

Trin 8. Lim fjeren i

Tag en rød lang fjer og stik den ind i den ene side af hatten i randen. Sørg for, at fjeren peger i en vinkel på 45 grader. Når du er tilfreds med hvordan det ser ud, limes det på plads ved hjælp af den varme limpistol.

Del 3 af 3: Fremstilling af tilbehør

Lav et Peter Pan -kostume Trin 13
Lav et Peter Pan -kostume Trin 13

Trin 1. Lav eller køb et bælte

Selvom dit kostume næsten er færdigt, skal du bruge et par ekstra tilbehør til at trække det klassiske Peter Pan -look ud. Hvis du har et brunt bælte, skal du binde det over din talje over den grønne tunika. Du kan også binde en længde af brunt stof eller et reb i taljen, hvis du ikke vil købe et bælte.

Lav et Peter Pan -kostume Trin 14
Lav et Peter Pan -kostume Trin 14

Trin 2. Køb en lille legetøjsdolk

Peter Pan bærer en lille dolk ved siden af ham i et hylster fastgjort til sit bælte. Køb en lille legetøjsdolk i en Halloween -butik eller en kostumehandel. Hvis det ikke kommer med et hylster, skal du blot holde det ved din side gemt i dit bælte. Da det er et legetøj, er der ingen chance for at det skader dig!

  • Brug ikke en rigtig kniv. Selvom du vil trække et godt kostume af, er det ikke risikoen værd at stikke ved et uheld!
  • Du kan også lave en dolk af pap og male den for at ligne en kniv.
Lav et Peter Pan -kostume Trin 15
Lav et Peter Pan -kostume Trin 15

Trin 3. Brug brune sko

Brug et par brune eller solbrune sko med dit kostume, gerne mokasiner eller korte støvler. Hvis du ikke har det perfekte par sko, skal du ikke bekymre dig for meget: Folk vil blive så imponeret over dit kostume, at de sandsynligvis ikke vil se på dine fødder.

Tips

  • Få en ven til at klæde sig ud som Tinker Bell eller Captain Hook for virkelig at komme i karakter!
  • Hvis du er en pige, skal du stikke dit hår op og stikke det i hætten for at opnå Peter Pans korte frisure.
  • Husk at være ekstra uartig, når du bærer dit kostume!

Anbefalede: