Sådan kontakter du Lenny Kravitz: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontakter du Lenny Kravitz: 9 trin (med billeder)
Sådan kontakter du Lenny Kravitz: 9 trin (med billeder)
Anonim

Lenny Kravitz er en Grammy-prisvindende rockstjerne og skuespiller. Som musiker har hans musik omfattet alt fra funkrock til pop og jazz. Uanset om du er en ikke -forbundet bookingagent eller bare fan af hans musik, kan det være meget svært at komme i kontakt med Lenny Kravitz. Generelt er kontakt med berømtheder svært, fordi de normalt er så travle og efterspurgte. Men hvis du har en gyldig grund til at kontakte Kravitz, er der flere ting, du kan prøve for at gøre det.

Trin

Metode 1 af 2: Kontakt Lenny Kravitz på et professionelt grundlag

Kontakt Lenny Kravitz Trin 1
Kontakt Lenny Kravitz Trin 1

Trin 1. Støt Lennys velgørende formål

Lenny Kravitz har brugt sin berømmelse til at fremme årsager, der ligger ham nær, idet Amnesty International, Artists Against Racism og Rock the Vote tæller blandt nogle af de mest kendte. Hvis du tilpasser dig til eller understøtter en af disse årsager, kan du få din fod i døren. Hvis du bare er fan, vil frivilligt arbejde for en sag som denne give dig og Kravitz noget fælles fodslag ud over den almindelige fandynamik.

Lenny Kravitz er også fromt kristen. Selvom det ikke er nødvendigt at være kristen for at kontakte Lenny, bør du i det mindste have respekt for hans overbevisning, hvis du vil have, at tingene går godt

Kontakt Lenny Kravitz Trin 2
Kontakt Lenny Kravitz Trin 2

Trin 2. Prøv at fange ham efter et af hans shows

Lenny Kravitz har en travl turnéplan. Selvom chancerne er små for, at du får et ord alene med ham, kan du prøve at hænge ud med hans tourbus eller limousine ved spillestedet, når showet er slut. Husk dog, at du muligvis skal konkurrere med andre fans om hans opmærksomhed. Selvom dine grunde til at kontakte ham er legitime, vil det næsten helt sikkert være svært at få dig selv hørt.

Der kan være VIP -billetmuligheder til et kommende show, hvor du på forhånd kan "mødes og hilse" med Kravitz

Kontakt Lenny Kravitz Trin 3
Kontakt Lenny Kravitz Trin 3

Trin 3. Kontakt hans bookingagent

Alle større kunstnere har bookingagenter, der hjælper dem med at planlægge fremtidige shows. Hvis din potentielle forretning med Kravitz er relateret til et show, kan du få tingene til at ske via hans bookingagent. Selvom de ikke reagerer, medmindre du har den korrekte forskudsbetaling til rådighed, er det let den mest professionelle måde at få fat i en berømthed via en af deres fuldmagter.

Du kan også skrive et brev og en besked til Lenny Kravitz 'agent, Troy Blakely. Send det til "Agency for the Performing Arts, 405 South Beverly Drive, Beverly Hills, CA 90212."

Kontakt Lenny Kravitz Trin 4
Kontakt Lenny Kravitz Trin 4

Trin 4. Kontakt hans leder for et interview

Størstedelen af kunstnerne er åbne for interviews med medier. Interviews er et gensidigt fordelagtigt arrangement, da det tiltrækker gensidig brummer til både outlet og kunstner. For at se på et interview med Kravitz, skal du kontakte hans manager hos Delafont artist management. Der kræves mindst $ 10000 for at interviewe Kravitz.

  • Du kan nå Kravitz's manager, Craig Fruin, direkte ved at ringe (310) -550-5240.
  • Det står eksplicit på Delafont -webstedet, at interviewmuligheder ikke er beregnet til fans, der simpelthen vil tale. Du skal først være tilknyttet presse eller medier for at gøre dette.
Kontakt Lenny Kravitz Trin 5
Kontakt Lenny Kravitz Trin 5

Trin 5. Vær realistisk

Som med enhver anden berømthed er det i bedste fald en slank chance for at komme i kontakt med en så berømt og travl som Lenny Kravitz, hvis du starter forfra. Medmindre du allerede er veletableret i musikbranchen, bør du ikke krydse fingre for, at du kan nå ham. Det er bedst at kontakte sin manager eller sine agenter frem for at forsøge at kontakte Lenny lige fra flagermus.

Metode 2 af 2: Sender Lenny Kravitz Fanmail

Kontakt Lenny Kravitz Trin 6
Kontakt Lenny Kravitz Trin 6

Trin 1. Send Lenny et tweet via Twitter

Hvis du prøver at nå Lenny Kravitz udelukkende for at vise beundring, kan du gøre det via sociale medier. Alle større berømtheder har sider på sociale medier, og Lenny er ingen undtagelse. Selvom mange berømtheder får hjælp fra guider på sociale medier til at lave indlæg til dem, er der nogle, der vides at gennemse fankommentarer.

  • Svar på hans tweets ved at bruge “@LennyKravitz” i starten af et tweet og derefter skrive en besked til ham. Dette vil blive angivet i afsnittet "Svar" på hans hjemmeside.
  • I det mindste vil din fan -værdsættelse ikke gå ubemærket hen af andre fans af Lenny Kravitz 'arbejde.
Kontakt Lenny Kravitz Trin 7
Kontakt Lenny Kravitz Trin 7

Trin 2. Lav et opslag på hans offentlige Facebook -side

Ligesom Twitter er Facebook et andet godt sted at lave et indlæg. Mens Twitter fremmer interaktion mellem fan og berømthed lidt mere, er det værd at fordoble dit indlæg på begge websteder.

  • Hvis du vil have et potentielt svar, skal du holde dit budskab så nøjagtigt som muligt. Berømtheder har normalt ikke tid til at undersøge mere dybtgående svar.
  • I modsætning til nogle berømthedssider har Lenny Kravitz 'fanpage uheldigvis ikke en privat beskedindstilling. Det betyder, at ethvert indlæg, du sender til ham, skal være offentligt.
Kontakt Lenny Kravitz Trin 8
Kontakt Lenny Kravitz Trin 8

Trin 3. Send Lenny Kravitz et fanbrev

Hvis du har kærlighed til en kunstner, kan du altid sende noget kærlighed på den gammeldags måde: et mailet brev. En strengt fanmail service er tilgængelig for som en buffer mellem fan og berømthed. Du kan vælge enten at skrive et envejsbrev eller inkludere ekstra porto for at invitere Kravitz til at skrive tilbage til dig. Selvom portoafgifter påløber i forbindelse med dette træk, har du en større chance for at blive bemærket på denne måde i modsætning til de tusinder, der vælger bekvemmeligheden ved sociale medier.

Du kan sende Lenny fanmail direkte ved hjælp af denne adresse: Lenny Kravitz, Press Here Publicity, 138 West 25th Street, 9th Floor, New York, NY 10001, USA

Kontakt Lenny Kravitz Trin 9
Kontakt Lenny Kravitz Trin 9

Trin 4. Rop din støtte i forreste række ved en af hans koncerter

Hvis du henter en billet på forreste række ved en af Lenny Kravitz forestillinger, vil du være inden for råben af manden selv. Selvom han har travlt med at lave sit show, er musikere ikke længere end at have et par ord med medlemmer på forreste række imellem sangene. Vis din entusiasme og jubel for at lade Kravitz vide, hvor meget du sætter pris på hans musik.

Tips

Berømtheder reagerer bedst, når du behandler dem som virkelige mennesker. De er normalt meget vant til, at folk placerer dem på en piedestal, og mange finder denne behandling akavet. Du vil skille dig ud fra andre fans, hvis du er i stand til at interagere roligt med en berømthed. Dette gælder for at tale med enhver stjerne- ikke kun Lenny Kravitz

Anbefalede: