Sådan kontakter du Richard Branson: 7 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontakter du Richard Branson: 7 trin (med billeder)
Sådan kontakter du Richard Branson: 7 trin (med billeder)
Anonim

Richard Branson, grundlægger af Virgin Group, er en fremtrædende skikkelse i erhvervslivet og er blevet mere og mere et kendt navn i de senere år. Selvom han er kendt, er der stadig måder at kontakte ham direkte på et hvilket som helst antal emner, lige fra forretningsforslag til spørgsmål om livet. Den nemmeste måde at komme i kontakt med er at begynde at følge og interagere med hans sociale mediekonti, men du kan også sende et brev via posttjenester eller som en e -mail. At kontakte ham vil være den lette del; Det kan være lidt sværere at vente på et svar, men at være venlig og respektfuld får dig langt.

Trin

Metode 1 af 2: Kontakt ham via sociale medier

Kontakt Richard Branson Trin 1
Kontakt Richard Branson Trin 1

Trin 1. Følg @richardbranson på Twitter, og send ham tweets

Richard Branson er aktiv på sin personlige Twitter -konto, hvor han sender opdateringer om sit liv og forretningsforetagender, deler inspiration og lejlighedsvis interagerer med mennesker. Når du har fulgt ham, skal du sende tweets direkte til ham eller nævne ham i tweets, som du skriver. Twitter er en meget direkte ressource til at tale med berømtheder og andre offentlige personer, og hvis du er heldig, kan Richard bare svare dig!

  • På Twitter kan du også sende ham en direkte besked, selvom dette ikke er en garanteret måde at få svar på.
  • Hvis du ikke har en Twitter -konto, skal du oprette en.
Kontakt Richard Branson Trin 2
Kontakt Richard Branson Trin 2

Trin 2. Følg Richard Bransons personlige Instagram -side, @richardbranson

Ligesom sin Twitter er Richard Branson temmelig aktiv på Instagram, hvilket betyder, at det er en anden måde, du kan kontakte ham direkte på.

  • Når han sender indlæg, skal du kommentere billederne eller svare på billedteksterne. Han kan svare på din kommentar, især hvis du stiller et spændende spørgsmål eller gør et interessant punkt, der fanger hans opmærksomhed.
  • Du kan lave dit eget indlæg og tagge ham i det. Dette kan fange hans opmærksomhed.
  • Som på Twitter kan du sende direkte beskeder på Instagram, men det betyder ikke, at han vil svare eller endda læse beskeden.
Kontakt Richard Branson Trin 3
Kontakt Richard Branson Trin 3

Trin 3. Synes godt om Richard Branson Facebook -siden, og kommenter opdateringer

Selvom muligheden for at kontakte ham direkte på Facebook er deaktiveret, er det en god måde at holde sig opdateret om ham ved at følge Bransons offentlige side. Når der laves indlæg eller fotos uploades, kan du kommentere dem, og du får muligvis et svar.

Hans offentlige side kan findes på

Kontakt Richard Branson Trin 4
Kontakt Richard Branson Trin 4

Trin 4. Nå ud til ham på andre sociale medieplatforme som YouTube og LinkedIn

Richard Bransons personlige side på Virgin -webstedet viser YouTube- og LinkedIn -konti, som han bruger. Selvom disse sociale medieplatforme gør det lidt sværere at tale med ham direkte som en offentlig person, er der stadig måder at nå ud ved at følge ham og kommentere opslag og opdateringer.

Bransons YouTube -side findes på https://www.youtube.com/richardbranson, og hans LinkedIn er under hans navn

Metode 2 af 2: Afsendelse af Richard Branson Mail

Kontakt Richard Branson Trin 5
Kontakt Richard Branson Trin 5

Trin 1. Skriv et respektfuldt, entusiastisk brev, der angiver din grund til at kontakte ham

Når du beskæftiger dig med mere formelle kommunikationskanaler end sociale medier, skal du være så respektfuld som muligt-især hvis du ønsker et svar! Tal til ham høfligt, brug ordentlig grammatik og stilistiske konventioner, og angiv klart, hvad du prøver at sige. Dette vil gøre chancerne for et svar eller en anerkendelse større.

  • Hvis du er fan af ham, kan du sende ham noget som fanpost og tale om den indvirkning, han har haft på dig.
  • Hvis du har kommentarer eller spørgsmål vedrørende forretningsmæssige spørgsmål, kan du sende ham en mail for at bede om råd eller tale om, hvordan han driver sine mange virksomheder.
Kontakt Richard Branson Trin 6
Kontakt Richard Branson Trin 6

Trin 2. Send virksomhedsrelateret materiale som en e-mail til hans virksomheds e-mail-konto

Bransons forretningsmail er [email protected]. Denne konto er forbundet til hans forretningsprofil hos Virgin, så det ville være det bedste sted at sende e -mail om forretningsforetagender, enten din eller hans.

Fordi dette er en forretningsmail, kan den dog overvåges og filtreres af en assistent, så din besked til ham kommer muligvis ikke helt til ham

Kontakt Richard Branson Trin 7
Kontakt Richard Branson Trin 7

Trin 3. Send et mere personligt brev i posten til hans kontoradresse

Han har tidligere talt om at elske at modtage mail, så det kan være en god måde at skrive en mere personlig note på. Send brevet til Sir Richard Bransons opmærksomhed på Virgin Management Limited, The Battleship Building, der ligger på Harrow Road 179, London, W2 6NB, UK.

Tips

  • Selvom de sociale mediesider har Richard Bransons navn på sig, er der sandsynligvis mange mennesker med adgang til dem, så du vil ikke altid tale direkte med kun Richard Branson. Husk dette, når du deler oplysninger eller kontakter.
  • Richard Branson er en offentlig person, så han får masser af beskeder hver dag. Bliv ikke modløs, hvis han ikke svarer med det samme!

Anbefalede: