Nemme måder at kontakte Tim Cook på: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Nemme måder at kontakte Tim Cook på: 9 trin (med billeder)
Nemme måder at kontakte Tim Cook på: 9 trin (med billeder)
Anonim

Tim Cook blev administrerende direktør for Apple i 2011 og er i øjeblikket en af de mest kendte ledere i tech-verdenen. Naturligvis vil mange mennesker kontakte ham. Dette er faktisk ret simpelt, da Cooks Apple -e -mail -adresse er offentlig, og han er kendt for at læse og svare på mails regelmæssigt. Hvis han ikke personligt læser din e -mail, videresender en assistent den via de korrekte kanaler for at adressere din forespørgsel. Hvis du ikke får svar på din e -mail, kan du prøve at ringe til Apple HQ eller også kontakte ham på Twitter.

Trin

Metode 1 af 2: Skrivning af en god e -mail

Kontakt Tim Cook Trin 1
Kontakt Tim Cook Trin 1

Trin 1. Send en e -mail til Tim Cooks Apple -e -mail -adresse

I modsætning til mange fremtrædende personer offentliggør Tim Cook sin virksomheds e -mail -adresse. Han bruger angiveligt en time hver morgen på at læse kundemails og får en fuldtidsassistent til at læse sine e-mails, når han ikke har tid. Vigtige videregives til ham, mens de andre sendes til de relevante afdelinger hos Apple. Hvis du vil kontakte ham, er en e -mail den bedste metode.

  • Cooks virksomhedens e -mail -adresse er [email protected].
  • Husk, at selvom e -mailadressen er offentlig, er dette ikke Cooks personlige e -mail -konto. Din e -mail vil sandsynligvis stadig blive gennemgået og undersøgt af assistenter, før Cook ser det.
Kontakt Tim Cook Trin 2
Kontakt Tim Cook Trin 2

Trin 2. Sæt en overbevisende emnelinje i e -mailen

At få Cooks eller hans assistents opmærksomhed er nøglen til at få din besked hørt. En stærk emnelinje øger dine chancer for, at e -mailen bliver læst og videregivet. Da Cook tager kundetilfredshed alvorligt, er en emnelinje, der tyder på, at du har et problem eller et problem med et Apple -produkt, en god start. Dette vil fange Cooks opmærksomhed.

  • Lav ikke en emnelinje, der ser spam ud. For eksempel “NØD! HASTIG OPMÆRKSOMHED NØDVENDIG!” ligner en spam -e -mail. En bedre mulighed ville være "Stort problem med iOS -opdatering."
  • Lav ikke en emnelinje, der er helt anderledes end e -mailen. Hvis du siger, at du har et problem med din iPhone, men derefter skriver en e -mail med en forretningspitch, vil assistenten sandsynligvis slette e -mailen.
  • Nogle mennesker sætter "Kære Tim" i emnet og mener, at dette gør et svar mere sandsynligt, men der er ikke meget tegn på det.
Kontakt Tim Cook Trin 3
Kontakt Tim Cook Trin 3

Trin 3. Åbn med en venlig hilsen

Som med alle forretningsmails, skal du holde din tone respektfuld for denne e -mail. Hils Tim med en respektfuld "Dear Tim" eller "Dear Mr. Cook." Denne respektfulde og personlige åbning kan gøre Tim mere tilbøjelig til at læse og svare på din besked.

Personer, der har modtaget svar, har åbnet med en mindre formel "Kære Tim" eller "Hej Tim" eller den mere formelle "Kære hr. Cook." Der ser ikke ud til at være en stærk sammenhæng om, hvilken type åbning der er mere tilbøjelige til at få et svar

Kontakt Tim Cook Trin 4
Kontakt Tim Cook Trin 4

Trin 4. Skriv en e -mail, der kræver Cooks personlige opmærksomhed

Cooks assistent videregiver kun e -mails, der kræver hans direkte opmærksomhed. Ellers videregiver de e -mails til den mest relevante person i Apple, der kan løse problemet. Forøg dine chancer for at få Cook til at se på din e -mail ved at skrive en besked, der kræver hans personlige opmærksomhed.

  • Nogle emner, der kan få Cooks opmærksomhed, er produktforslag, klager og forretningsforespørgsler eller ideer. Personlige svar er stadig ikke garanteret, men som administrerende direktør er det emner, han ville være interesseret i.
  • Hvis du bare vil have et problem løst uden at få et personligt svar fra Cook, så er der en stor chance for, at der vil ske, hvis du sender ham en e -mail. Han tager kundeservice alvorligt, og hvis du har et problem, videresendes e -mailen til de korrekte personer for at løse det.
Kontakt Tim Cook Trin 5
Kontakt Tim Cook Trin 5

Trin 5. Gør en stærk sag, hvis du kontakter Cook med et forretningsforslag

Hvis din plan er at lave Cook et forretningsforslag til Apple, skal du gøre en god sag. Forklar din tonehøjde klart og præcist. Beskriv dit forslag, og hvordan du tror, det vil gavne Apple. Afslut med at bede om et møde eller telefonopkald for at følge op på dit forslag.

  • Vær grundig, men kort. Inkluder ikke hele din forretningsplan eller skriv sider om din virksomhed. Fremhæv højst et par afsnit.
  • Hvis du får et møde med Cook, vil han dog have mere information. Forbered din forretningsplan og økonomiske regnskaber til gennemgang.
  • Fortæl direkte, hvad du beder om. Hvis du beder om en investering, så sig det.
Kontakt Tim Cook Trin 6
Kontakt Tim Cook Trin 6

Trin 6. Afslut brevet med et gratis lukning og dine kontaktoplysninger

Når du har gjort dit pointe, skal du pakke e -mailen om med en høflig lukning. Populære muligheder er "Tak for din tid til at læse min e -mail" eller "På forhånd tak for enhver hjælp, du kan tilbyde." Dette viser, at du respekterer Tims tid. Luk derefter med dit fulde navn og kontaktoplysninger.

  • Indsæt din e-mail-adresse igen under dit navn, bare for at bekræfte, at en respondent ved, hvor han skal svare. Du kan også inkludere dit telefonnummer, hvis du vil se professionel ud.
  • Din adresse er ikke nødvendig, medmindre du arbejder for en bemærkelsesværdig virksomhed. For eksempel, hvis du arbejder i Microsofts hovedkvarter, kan det være mere opmærksom på at inkludere den adresse.

Metode 2 af 2: Brug af alternative metoder

Kontakt Tim Cook Trin 7
Kontakt Tim Cook Trin 7

Trin 1. Send et brev til Apples virksomhedsadresse for at få mere opmærksomhed

I nogle tilfælde er det mere sandsynligt, at et brev får opmærksomhed end en e -mail, fordi e -mails er meget mere almindelige. Skriv et brev til Cook, og adresser det til ham. Send det til hans kontor i Apple HQ, og det kan ende med at ligge på hans skrivebord.

  • Apples postadresse til virksomheder er:

    En Apple Park Way

    Cupertino, CA 95014

  • Følg de samme regler for et brev, som du ville gøre for en e -mail. Hold det kortfattet og vær direkte om, hvad du beder om.
  • Husk, at en assistent sandsynligvis også læser Cooks mail, så gør brevet vigtigt nok til, at nogen kan sende det videre til Cook.
Kontakt Tim Cook Trin 8
Kontakt Tim Cook Trin 8

Trin 2. Ring til Apple HQ og bed om at tale med Cook, hvis du ikke får noget svar

Da Cook arbejder på Apple HQ i Californien, er det muligt, at du kan få forbindelse til ham over telefonen. Prøv at ringe til Apples hovedkvarter og bede om at tale med Cook. Vær klar til at anlægge din sag og forklare, hvorfor du skal tale med ham. Hvis du har en god forklaring, kan sekretæren overføre dit opkald til ham.

  • Apples HQ -nummer er (408) 996–1010.
  • Husk, at administrerende direktører sjældent tager uopfordrede telefonopkald, så lad være med at håbe på, at du får Cook på telefonen.
Kontakt Tim Cook Trin 9
Kontakt Tim Cook Trin 9

Trin 3. Tweet ham på Twitter for en ny chance for at få hans opmærksomhed

Cook har en tilstedeværelse på Twitter, så tweeting på ham kan få hans opmærksomhed. Prøv at skrive på hans side, kommentere eller svare på hans indlæg og lave andre indlæg om Apple generelt. Over tid kan dette få dig til at være hans opmærksomhed, og han reagerer muligvis på dine indlæg.

  • Cooks Twitter -konto er
  • Beskeder er deaktiveret på Cooks Twitter, så du kan ikke kontakte ham på denne måde.
  • Husk, at Tim Cook ikke er en stor bruger på sociale medier og har fremsat nogle offentlige erklæringer imod det. Han bruger kun Twitter, og dette administreres sandsynligvis af assistenter. Af alle mulighederne er sociale medier sandsynligvis mindst tilbøjelige til at få hans opmærksomhed.

Anbefalede: