3 måder at klæde sig på som et nittehoved

Indholdsfortegnelse:

3 måder at klæde sig på som et nittehoved
3 måder at klæde sig på som et nittehoved
Anonim

Et nittehoved er en generel betegnelse for fans af industriel musik, der værdsætter grænseoverskridende overbevisning om musik og at være anti-autoritær. Som sådan har fans skabt en mode-stil, der håner militaristiske og fascistiske regimer og låner elementer af det til tøjinspiration, med ting fra industriel sci-fi fra slutningen af 80'erne. At bære tøj i overensstemmelse med denne æstetik, koordinere dine farver korrekt, bruge tilbehør og få piercinger, tatoveringer eller et nyt hårklipp, kan hjælpe dig med at være mere på vej til dine nitte -modeudflugter.

Trin

Metode 1 af 3: Valg af tøj

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 1
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 1

Trin 1. Vælg letvægts T-shirts eller tanktoppe, eller gå uden skjorter

Disse typer af basics findes i forskellige snit og farver, og giver dig mulighed for let at bevæge dig rundt til aktiviteter som dans eller moshing ved shows, hvilket holder dig kølig, som du gør.

  • Prøv noget som en hvid eller sort tanktop med lastbukser eller trætte.
  • Alternativt indebærer en masse rivethead -mode slet ikke at bære en skjorte, så spring over at have en på, hvis du føler dig godt tilpas.
Klæd dig ud som et rivende hoved Trin 2
Klæd dig ud som et rivende hoved Trin 2

Trin 2. Brug løstsiddende bukser til et industrielt look

Bekymret tøj giver komfort ved shows og arrangementer og er et populært valg til nitte. Der er flere stilarter, du kan vælge: bondage- og cargo -bukser, uniformer til kampkjoleuniform (BDU), revne jeans eller japanske bukser i hakama -stil.

  • At bære hakama-bukser uden skjorte ud over et ansigtsstykke, som en maske, ansigtsbetræk eller beskyttelsesbriller, kan skabe et køligt tværkulturelt look med potentiale for sci-fi-vibrationer.
  • BDU bukser og en flået T-shirt er et enkelt og stilfuldt valg.
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 3
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 3

Trin 3. Eksperimenter med nederdele, korte shorts, kjoler eller korsetter

For et mere feminint eller androgynisk look vil kropskonturering og andre stramme kjoler se cool ud sammen med store støvler. Korte skater, læder og andre monterede nederdele giver sex -appel, hvis du ønsker at vise hud og kan blandes og matches med forskellige toppe, der passer til din smag. Shorts er også gode, hvis du vil slippe dine ben ud, men ikke vil risikere eksponering.

Korsetter kan også bæres sammen med enhver form for nederdel eller bukser for at hjælpe med at opnå et meget feminint ladet look med gotiske toner. Kombiner dette outfit med industrielt tilbehør som piercinger eller smykker for at give korsettet den nittekant, det har brug for

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 4
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 4

Trin 4. Prøv læderjakker, flyvejakker eller lange frakker

I køligere vejr kan trendy jakker virkelig hjælpe dig med at holde dig i stil, mens du holder varmen. For at gøre op med din lyse top eller være uden skjorte, kompliment med noget som f.eks. En støvsuger, trenchcoat eller knælang jakke. Jakker går også godt med kjoler og nederdele, og de kan tilføje ekstra dækning til at kompensere for deres korte længde.

Læder- og flyvejakker er gode, når de er kombineret med tanktoppe, revne jeans og tykke støvler, især med en buzz cut eller tæt beskåret frisure

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 5
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 5

Trin 5. Vælg tøj i mørke farver

Selvom sorte og andre mørke farver absolut er hæfteklammer til et look med nitter, kan hvide og mørkere toner af røde, blues, grønne, lilla, pink og andre farver også fungere.

For eksempel ville en rubinrød tank top og sorte bondage bukser se godt ud med en besat krave og sorte kampstøvler

Metode 2 af 3: Korrekt tilbehør

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 6
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 6

Trin 1. Vælg store sko, der har myndighed

Noget stort og chunky, som en kamp, tankskib, jungle eller knæløvet støvle i militær stil, kan hjælpe med at få en hård, stridbar/overlevende kant til dit outfit. I forbindelse med shorts, nederdele eller kjoler får du et øjeblikkeligt nitte-inspireret look.

Stilethæle kan også bruges til at opnå et nitte -inspireret femme fatale -look med en sort kjole og handsker

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 7
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 7

Trin 2. Tilføj strømpebukser eller leggings, hvis du vil have mere dækning

Strømpebukser, leggings, strømper, fiskenet og andre strømper eller strømper, du gerne vil have med dine nederdele, kjoler og shorts, vil altid være gode valg. Par højere og lysere strømpebukser med mere minimalistiske stykker og omvendt.

For eksempel ville kranium-mønstrede strømpebukser se godt ud med en stram sort mini nederdel og militærstøvler

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 8
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 8

Trin 3. Brug smykker, chokers og handsker til at tilføje detaljer til dine outfits

Prøv piggede armbånd og kraver, (falske) kuglebælter og halskæder, læder- eller fiskenethandsker eller andre stykker med militært tema. Brug flere sætningsringe på dine fingre, og læg et smykke i enhver anden piercing, du måtte have. Beskyttelsesbriller, der bæres på enten din pande eller omkring din hals, tilføjer sci-fi-vibrationer.

Rivethead -mode er ofte meget seksuelt ladet og kan have elementer af fetichisme, knæk eller trældom involveret. Brug det, du føler dig tryg ved, til at fremhæve dit outfit, og husk at have det sjovt og føle dig bemyndiget af, hvordan du klæder dig

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 9
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 9

Trin 4. Brug minimale mængder makeup for at opnå stil med nitte

Makeup bør ikke være et fokus for dit look, men du kan bære øjenmakeup og læbestift, hvis det ønskes. Hold dig til mørkere farver, eller brug eyeliner eller skygge til at skabe en farvefarve på dine øjne.

Brug en lys læbestift, glans eller plet for at opnå den rigtige effekt på dine læber

Metode 3 af 3: Gør langsigtede kropsændringer

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 10
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 10

Trin 1. Skift din frisure til noget mere kantet

Rivethead -frisurer har en tendens til at læne sig mere mod en maskulin stil, og selvom du kan have langt hår, er det populært at få det til at blive klippet kort i en besætning, en nisse eller helt summet af. Du kan integrere både lange og korte elementer i en frisure med noget som en mohawk, en underskæring eller et delvist barberet hoved.

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 11
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 11

Trin 2. Farv dit hår en anden farve for at skille sig ud

Integrer en farve som crimson eller en dybgrøn i dit hår for en dejlig nuance, der kan tilføre dit outfit farvekombination. Cyberlocks er også en god måde at skille sig ud med en enkelt lås i en lys farve.

Korte frisurer, der derefter er farvet blonde eller sorte, er mest almindelige, men vælg enhver farve, du gerne vil gøre stilen til din egen

Klæd dig ud som et nittehoved Trin 12
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 12

Trin 3. Få flere piercinger til et travlt industrielt look

For en ekstra punk-overlevelse-stemning kan piercinger virkelig bidrage til at få hårdheden ved nittehovedmode frem. Start med ørepiercing, hvis du aldrig har fået dem før, men næse, læbe og andre ansigtspiercinger er populære valg blandt nitter.

  • Industrielle ørepiercinger er almindelige blandt nitter, men bør forbeholdes dem, der er mere erfarne med piercinger, da de er meget smertefulde.
  • Septumstykker til næsen er altid populære, mens læber, jestrum, slangebid, medusas og labrets er i overensstemmelse med et nittehoved.
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 13
Klæd dig ud som et nittehoved Trin 13

Trin 4. Vælg mørke, lunefulde eller minimalistiske tatoveringer, hvis du får dem

Letskærede eller overdrevent farverige tatoveringer jives måske ikke med æstetik med nitter, så hvis du virkelig vil dedikere dig selv til at være en nitte, skal du sørge for, at de tatoveringer, du får, er passende lige så mørke, som du er på indersiden.

Mørklægningstatoveringer, der dækker en del af kroppen for at lave et bestemt mønster eller ser ud til at være iført smykker, er et populært valg

Tips

  • Hvis du vil, kan du også koordinere din for det meste sorte påklædning med farvefarver. Sammen med den kraftige brug af sort tøj, tilføj et farverigt stykke såsom pink strømpebukser, grønne beskyttelsesbriller eller et farvestrålende smykke eller hårfarve, der vil stikke ud af resten af dit outfit.
  • Lav din egen påklædning! Køb på hardware, stof og militært overskud til materiale.
  • Se billeder af industrielle bandikoner, såsom Banan/Felix fra Feindflug, Jens Kästel fra Funker Vogt, Raoul Rotation af Noisex, Patrick Stevens fra Hypnoskull, Sascha Konietzko fra KMFDM og Bill Leeb fra Front Line Assembly. Forskellige bands skildrer forskellige billeder, fra militaristisk til punk og organisk nitte -stil. Bland og match, eller vælg en favorit.

Advarsler

  • Prøv ikke at klæde dig offensivt.
  • Hold øje med mere almindeligt kendte industrielle skjorter såsom Nine Inch Nails og såvel som mindre kendte bånd, f.eks. StaticX.

Anbefalede: