3 måder at rengøre børstet nikkel på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at rengøre børstet nikkel på
3 måder at rengøre børstet nikkel på
Anonim

Den finish, der bruges på børstet nikkel, er følsom og kan gøre rengøringen noget vanskelig. Når du rengør børstet nikkel, skal du bruge den skånsomste metode. Brug ikke slibende, alkoholbaserede, syreholdige eller opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler på børstet nikkel. Disse rengøringsmidler kan beskadige finishen. Selvom eddike indeholder syre, kan du fortynde det til brug på genstridige mineralforekomster, hvis andre metoder ikke har virket. Gør dette omhyggeligt og ved først at teste et iøjnefaldende område.

Trin

Metode 1 af 3: Brug af våd og tør klud

Ren børstet nikkel Trin 1
Ren børstet nikkel Trin 1

Trin 1. Tør af med en blød, tør klud

Find en ren, blød, fnugfri klud. Frotté fungerer godt, men enhver blød bomuldsblanding kan vise sig lige så nyttig. Fjern støv, snavs og fedt. Brug små cirkulære bevægelser.

Hvis du rengør en lys skygge, skal du fjerne skyggen, før du rengør den

Ren børstet nikkel Trin 2
Ren børstet nikkel Trin 2

Trin 2. Opdel snavs med en fugtig klud og spartel

Fugt en klud med varmt vand. Tryk kluden på området med opbygning. Brug en spartel til kun forsigtigt og forsigtigt at skrabe gunk (ikke selve nikkelen). Buff området med en blød, tør klud.

Ren børstet nikkel Trin 3
Ren børstet nikkel Trin 3

Trin 3. Brug en mild sæbeopløsning

Læg en blød, ren klud i blød i varmt vand med et skvæt vaskemiddel. Tør dit nikkelelement af med den våde klud. Skyl eller svamp det rent med vand. Tør det grundigt.

  • Opvaskesæbe er effektiv, fordi den skærer fedt væk, mens den forbliver ret skånsom.
  • Jo enklere sæbe, jo bedre. Duftende sæber indeholder ofte tilsætningsstoffer, der kun skaber yderligere striber frem for at fjerne det.

Metode 2 af 3: Polering af børstet nikkel

Ren børstet nikkel Trin 4
Ren børstet nikkel Trin 4

Trin 1. Find ud af, om voks er kompatibelt med dit produkt

Tjek produktets brugsanvisning, hvis du stadig har den. Alternativt kan du besøge brandets websted og se FAQ -sektionen eller specifik produktmanual. Prøv at ringe til virksomhedens kundeservicenummer, hvis du stadig ikke kan afgøre, om dit produkt er kompatibelt med voks.

  • Nogle mærker anbefaler at bruge vokspasta til at polere deres børstede nikkelprodukter. Andre fraråder det dog.
  • Polering af børstet nikkel hjælper med at genoprette dets glans.
Ren børstet nikkel Trin 5
Ren børstet nikkel Trin 5

Trin 2. Påfør vokspasta

Prøv en meget let polering ved hjælp af Autosol. Fordel et tyndt lag voks over dit børstede nikkelelement. Lad det sidde i et par minutter.

Du kan finde denne type polering i isenkræmmere eller bilforretninger

Ren børstet nikkel Trin 6
Ren børstet nikkel Trin 6

Trin 3. Buff voksen af

Fjern voksen med en blød, ren klud. Brug cirkulære bevægelser til at polere dit produkt rent. Flyt til et nyt område af kluden efter behov, så du ikke efterlader voksrester på nikkel.

Metode 3 af 3: Brug af fortyndet eddike

Ren børstet nikkel Trin 7
Ren børstet nikkel Trin 7

Trin 1. Fortynd hvid eddike med vand

Opret en løsning lavet med halvt vand, halv hvid eddike. Hvis din genstand er aftagelig, f.eks. Et brusehoved, skal du lave en løsning nok til at suge emnet helt i blød. Brug en beholder, der passer i mikrobølgeovnen for at spare tid.

Ren børstet nikkel Trin 8
Ren børstet nikkel Trin 8

Trin 2. Test et skjult område

Rør opløsningen godt. Dyp en vatpind i opløsningen. Påfør vatpinden på et svært synligt område af dit nikkelprodukt. Lad det sidde i 30 minutter.

Hvis der ikke er synlige skader på din børstede nikkelfinish, kan du fortsætte med at rengøre hele emnet med eddikeopløsningen

Ren børstet nikkel Trin 9
Ren børstet nikkel Trin 9

Trin 3. Varm eddikeopløsningen op

Opvarm opløsningen i en mikrobølgeovn ved hjælp af en mikrobølgeovn-sikker beholder. Alternativt kan du opvarme opløsningen i en stor gryde på komfuret. Opvarm kun opløsningen, indtil den er varm, ikke varm eller kogende.

Ren børstet nikkel Trin 10
Ren børstet nikkel Trin 10

Trin 4. Sprøjt eller blødgør din genstand

Hvis nikkelstykket er lille nok, dyppes det direkte ned i opløsningen og lad det sidde i 30 minutter. Hvis nikkelstykket ikke kan fjernes eller er for stort, hældes opløsningen i en sprøjteflaske og drysses med børstet nikkel. Lad opløsningen sidde på metalets overflade i 30 minutter.

Ren børstet nikkel Trin 11
Ren børstet nikkel Trin 11

Trin 5. Tør mineralaflejringerne væk

Fjern emnet fra opløsningen, hvis det er relevant. Prøv at tørre mineralforekomsterne af med en klud. Hvis det ikke virker, skal du bruge gennemblødt vat eller en tandbørste til at rengøre aflejringer.

  • Hvis din genstand er en bruserdyse, skal du bruge en papirclips til at fjerne dyserne.
  • Hvis der stadig er mineralforekomster tilbage, gentages applikationen med fortyndet eddike endnu en gang.
Ren børstet nikkel Trin 12
Ren børstet nikkel Trin 12

Trin 6. Skyl din vare ren

Lad ikke eddike sidde på produktets overflade. Brug en spand vand eller en klud våd med vand til at skylle det børstede nikkel grundigt. Buff tør med en blød klud for at undgå vandpletter.

Advarsler

  • Sluk lyset og afbryderen, før du rengør lysarmaturer. Lad ikke vand komme i kontakt med elektriske komponenter.
  • Brug ikke ståluld eller skrabesvampe på børstet nikkel.
  • Brug ikke blegemiddel, ovnrens, rustrens eller toiletrens på dit børstede nikkel.
  • Undgå hårde kemikalier. Som hovedregel er alt, hvad der kræver, at du tager beskyttelsesudstyr på, sandsynligvis for hårdt til brug på børstet nikkel. Ovnrensere og de fleste ammoniakbaserede rengøringsmidler er for slibende og kan få finishen til at slides lige ved siden af snavs eller rust.
  • Brug aldrig sandpapir på børstet nikkel.
  • Vær forsigtig med garantien. Mange overflader af børstet metal, f.eks. Vandhaner, leveres med en garanti, der kan bortfalde, hvis du bruger slibemetoder til at rengøre dem.

Anbefalede: