3 måder at lave ting på i Minecraft

Indholdsfortegnelse:

3 måder at lave ting på i Minecraft
3 måder at lave ting på i Minecraft
Anonim

Udformning: det er navnet på spillet, eller mindst halvdelen af det. Minecraft Survival Mode handler om at transformere verden omkring dig. Du kan gøre træer til træsværd, trække bjergsider fra hinanden for at bygge en jernbane og til sidst lave fantastiske slotte og maskiner. Det hele begynder med at lære at bruge crafting -grænsefladen på din udgave af Minecraft.

Hvis du allerede ved, hvordan du laver og bare vil finde nyttige opskrifter, kan du prøve denne begynderguide til spillet.

Trin

Metode 1 af 3: Udformning i Java Edition

Lav emner i Minecraft Trin 1
Lav emner i Minecraft Trin 1

Trin 1. Åbn din beholdning

Tryk på E for at se, hvilke varer du har, og for at finde den lille skærm. Dette er et 2 x 2 gitter mærket "Crafting" til højre for dit karakterportræt.

Lav emner i Minecraft Trin 2
Lav emner i Minecraft Trin 2

Trin 2. Træk emner til fremstillingsområdet

Hver håndværksgenstand har sin egen opskrift. Når du trækker de rigtige genstande ind i fremstillingsområdet, vises resultatet af opskriften i feltet til højre. Minecraft fortæller dig ikke opskrifterne, så det er op til dig at opdage dem.

Eksempel: Træk en træblok ind i udformningsområdet, og lad de tre andre firkanter stå tomme. Boksen til højre skal vise et billede af træplanker med nummer fire ved siden af. (For at få træ skal du flytte musen hen over en træstamme og holde venstre museknap nede.)

Lav emner i Minecraft Trin 3
Lav emner i Minecraft Trin 3

Trin 3. Træk den færdige vare til din beholdning

Dette vil sætte det i din beholdning og ødelægge ingredienserne i fremstillingsområdet.

Eksempel: Træk træplankerne til din beholdning. Det træ, du plejede at lave dem, forsvinder

Lav emner i Minecraft Trin 4
Lav emner i Minecraft Trin 4

Trin 4. Byg et håndværksbord

Lagerbehandlingsskærmen giver dig kun mulighed for at lave bestemte ting. For at lave de fleste Minecraft -genstande skal du bruge et håndværksbord. Dæk det 2 x 2 gitter med træplanker for at bygge et. Træk udformningsbordet fra boksen til højre til din hotbar. (Din hotbar er varelinjen nederst på skærmen.)

  • Denne opskrift virker ikke, hvis du bare lægger en stak med fire planker i den samme firkant. Minecraft opskrifter bekymrer sig om, hvilken type genstand der er på hver firkant, ikke hvor mange varer der er i alt.
  • Højreklik på din stak træplanker for at opdele emnerne i flere stakke. Hvis du er på en Mac uden at højreklikke på knappen, skal du bruge Control+klik eller bruge kommandoer på pegefeltet.
Lav emner i Minecraft Trin 5
Lav emner i Minecraft Trin 5

Trin 5. Anbring bordet

Luk din beholdning ved at trykke på E igen. Vælg udformningsbordet i din hotbar. Bevæg musen over en solid blok, og højreklik for at lægge bordet.

Lav emner i Minecraft Trin 6
Lav emner i Minecraft Trin 6

Trin 6. Åbn udformningsbordet

Højreklik på bordet for at åbne en ny skærm. Dette ligner din lagerbehandlingsskærm, bortset fra at det har et 3 x 3 gitter. Du kan passe flere varer i dette håndværksområde, hvilket betyder, at du kan lave mange flere opskrifter.

Lav emner i Minecraft Trin 7
Lav emner i Minecraft Trin 7

Trin 7. Lav en hakke

Minecraft handler om at gøre dine varer til bedre og bedre værktøjer. Sådan laver du en hakke af træ, et af de første værktøjer, mange mennesker laver i et nyt spil:

  • Træk træ ind i en firkant af udformningsområdet for at lave træplanker.
  • Placer to planker i en lodret linje i fremstillingsområdet for at lave pinde.
  • Placer tre planker på tværs af den øverste række i udformningsområdet. Læg en pind i den midterste firkant, og en anden pind lige under den.
  • Denne sidste opskrift laver en træhakke. Udstyr det i din hotbar og vælg det, og du kan bryde stenblokke.
Lav emner i Minecraft Trin 8
Lav emner i Minecraft Trin 8

Trin 8. Find flere opskrifter

Du kan eksperimentere med at opdage opskrifter selv eller slå vejledning online op. Her er nogle nyttige grundopskrifter til at komme i gang:

  • Lav et sværd for at bekæmpe monstre.
  • Lav andre værktøjer til at nedbryde blokke hurtigere, eller lad dig bryde mere avancerede blokke. Få en stenøks og hakke så hurtigt du kan, derefter mine min jernmalm, så du kan opgradere igen.
  • Byg en ovn af brosten til at lave mad og til at smelte jernmalm til brugbart metal.
  • Lav fakler for at tænde dit hus, så du forhindrer monstre i at dukke op indeni.
  • Lav rustning af læder eller jern for at beskytte dig selv.
  • Lav en seng, så du kan sove om natten og indstille et nyt gydepunkt.

Metode 2 af 3: Crafting in Pocket Edition

Lav emner i Minecraft Trin 9
Lav emner i Minecraft Trin 9

Trin 1. Åbn din beholdning

Tryk på… knappen nederst på skærmen. Fanen "blok" til venstre er valgt som standard. Dette viser dig en liste over alle de varer, du har i din beholdning.

Lav emner i Minecraft Trin 10
Lav emner i Minecraft Trin 10

Trin 2. Tryk på bogreolikonet

Fanen bogreol til venstre tager dig til håndværksgrænsefladen. Dette viser dig en liste over alle opskrifter, du kan lave med de varer, der aktuelt er i din beholdning.

  • Hvis du ikke kan se nogen opskrifter, kan du prøve at hugge lidt træ ned og derefter åbne din skærm igen.
  • Tallet ved siden af hver opskrift fortæller dig, hvor mange gange du kan lave det med dine aktuelle varer. Hvis en opskrift er nedtonet og ikke har et nummer, har du alle ingredienserne, men ikke nok af dem.
Lav emner i Minecraft Trin 11
Lav emner i Minecraft Trin 11

Trin 3. Vælg en opskrift til at lave et element

Vælg det element, du vil lave på udformningsskærmen. Når du vælger det, vil gitteret til højre fylde op med de varer, opskriften kræver. For at omdanne disse varer til noget nyt skal du trykke på knappen under gitteret ved siden af navnet på det element, du laver.

  • For eksempel, hvis der er træ i din beholdning, skal plankernes opskrift (et træterningikon) vises på din skærm. Vælg det, og du vil se en trælog i gitteret til højre. Tryk på knappen under "Planks" for at gøre denne log til fire planker.
  • Spillet har flere træsorter, så knappen vil faktisk sige noget i stil med "Egplanker" eller "Granplanker". Forskellige træsorter ser forskellige ud, men de fungerer alle på samme måde i opskrifter.
Lav emner i Minecraft Trin 12
Lav emner i Minecraft Trin 12

Trin 4. Lav et fremstillingsbord

Kun et lille antal opskrifter er tilgængelige fra din lagerbehandlingsskærm. For at få adgang til flere opskrifter har du brug for et håndværksbord. Sørg for, at du har fire planker i din beholdning, og lav derefter opskriften til fremstilling af bordet. Dette lignede en træterning med et gitter ovenpå.

Lav emner i Minecraft Trin 13
Lav emner i Minecraft Trin 13

Trin 5. Sæt bordet ned

Inden du kan bruge bordet, skal du lægge det et sted. Du har måske allerede fundet ud af, hvordan du placerer blokke. Hvis ikke, er det sådan:

  • Tryk på fanen Blok i din beholdning for at vende tilbage til dine varer.
  • Tryk på udformningsbordet, og tryk derefter på en af hotbar -åbningerne nederst på skærmen.
  • Luk beholdningen ved at trykke på X.
  • Tryk på bordet i din hotbar, og tryk derefter på en nærliggende, flad, solid blok for at lægge bordet fra.
Lav emner i Minecraft Trin 14
Lav emner i Minecraft Trin 14

Trin 6. Brug udformningsbordet

Bare rør ved bordet, mens du står ved siden af det for at få vist hele skærmen. Dette fungerer nøjagtigt som det i din beholdning, men der er mange flere opskrifter til rådighed.

Lav emner i Minecraft Trin 15
Lav emner i Minecraft Trin 15

Trin 7. Saml genstande for at finde flere opskrifter

Skærmbilledet til fremstilling viser dig kun opskrifter lavet på varer, du har i din beholdning. For at finde flere opskrifter skal du fylde din beholdning med forskellige slags blokke plus ting, der falder fra dyr og monstre. Her er et par ting at samle først:

  • Brug træ til at lave planker, og planker til at lave pinde.
  • Kombiner planker og pinde til at lave forskellige værktøjer. En af de mest nyttige er træhakke, som lader dig udvinde stenblokke til brosten.
  • Med brosten, planker og pinde kan du lave stenværktøjer. En stenøks, hakke og sværd er alle meget nyttige opskrifter at lave tidligt.
  • Brug din hakke til at udvinde nye blokke som kul eller jernmalm for at opdage mere nyttige opskrifter. Du skal lave en ovn af brosten for at smelte nogle malme til nyttige metaller.

Metode 3 af 3: Crafting in Legacy Console Edition

Lav emner i Minecraft Trin 16
Lav emner i Minecraft Trin 16

Trin 1. Åbn skærmen til fremstilling

For at gøre dette skal du trykke på X på Xbox, Y på Wii U eller firkant på PlayStation. Et vindue skal dukke op med en række opskriftsikoner, din beholdning nederst til højre og et udformningsgitter nederst til venstre.

  • Hvis du er i kreativ tilstand, tager dette dig i stedet til din beholdning. I kreativ tilstand kan du vælge ethvert element, du ønsker, og flytte det til din beholdning uden at skulle lave det.
  • Hvis du har Classic Crafting aktiveret, viser denne skærm kun dig et lager- og håndværksgitter. Classic Crafting bruger PC -udgavens håndværkssystem. Du kan deaktivere dette i dine indstillinger, hvis du foretrækker det enklere konsolsystem.
Lav emner i Minecraft Trin 17
Lav emner i Minecraft Trin 17

Trin 2. Rul gennem fanerne øverst

Konsoludgaven adskiller opskrifter i flere grupper, f.eks. Strukturer, værktøjer og våben og mad. For at flytte mellem disse grupper skal du trykke på højre og venstre kofangere (R1 og L1 på PlayStation).

Lav emner i Minecraft Trin 18
Lav emner i Minecraft Trin 18

Trin 3. Gennemgå opskrifterne

Brug den analoge pind eller d-pad til at flytte til venstre og højre mellem udvalgte opskrifter i samme gruppe. (Du ser muligvis kun en opskrift tidligt i spillet, før du har flere ingredienser.)

  • En opskrift vises kun, hvis du har ingredienserne til den. Hvis du ikke kan se noget, skal du hugge et træ ned til noget træ og kontrollere igen.
  • Nogle relaterede opskrifter er grupperet i en kolonne. Hvis du ser en lodret linje med opskrifter vises, når du vælger en opskrift, skal du trykke op eller ned for at bladre gennem dem.
Lav emner i Minecraft Trin 19
Lav emner i Minecraft Trin 19

Trin 4. Lav varen

Når en opskrift er valgt, viser gitteret nederst til venstre dig, hvilke elementer opskriften kræver. Hvis du vil omdanne disse varer til det element, du har valgt, skal du trykke på knapknappen. Det er A på Xbox og Wii U eller X på PlayStation. Varen vises i din beholdning.

Hvis du ikke har nok af en ingrediens, har kassen i gitteret en rød baggrund

Lav emner i Minecraft Trin 20
Lav emner i Minecraft Trin 20

Trin 5. Byg et håndværksbord

Under fanen Strukturer skal du lave planker ud af træ og derefter lave et bord med fire planker. Udformningsbordet giver dig adgang til mange flere opskrifter.

Lav emner i Minecraft Trin 21
Lav emner i Minecraft Trin 21

Trin 6. Anbring bordet

Flyt bordet til din hotbar. Vælg det, og læg det på en nærliggende, flad, solid blok ved at trykke på LT på Xbox, L2 på PlayStation eller ZL på Wii U.

Lav emner i Minecraft Trin 22
Lav emner i Minecraft Trin 22

Trin 7. Få adgang til den fulde udformningsmenu

Placer dig selv, så "+" trådkorset er direkte over bordet. Åbn udformningsmenuen igen. Du skulle nu se et 3 x 3 gitter i nederste venstre, i stedet for det grundlæggende 2 x 2 gitter. Mange flere opskrifter er tilgængelige, når du bruger bordet, selvom du muligvis skal samle flere ting, før du kan se dette.

Lav emner i Minecraft Trin 23
Lav emner i Minecraft Trin 23

Trin 8. Lav noget startudstyr

Her er Minecraft 101 -tilgangen til at lave ting i et nyt Survival Mode -spil, efter at du har lavet bordet:

  • Vend planker til stave.
  • På skærmen Værktøjer og våben skal du forvandle planker og pinde til en træhakke. Vælg træhakke i din hotbar, og brug den til at bryde sten fra hinanden til brosten.
  • Kombiner brosten og pinde for at lave en stenhakke (til minedrift af sten og malm), økse (til træer) og sværd (til kamp).
  • Når du har fundet jernmalm, skal du lave en ovn (under strukturer). Brug den til at smelte malmen til jernstænger. Du kan bruge disse til at lave bedre værktøjer, våben, rustninger og mere.

Tips

  • Hvis du spiller i kreativ tilstand, er det ikke nødvendigt at lave ting. Du kan lægge enhver vare, du kan lide, direkte i din beholdning.
  • Det eneste træværktøj, det er nødvendigt at fremstille, er en hakke. Punch gennem snavs og min sten for at få sten til at lave stenværktøjer. Du behøver ikke at gøre dette, men det sparer træ og tid.

Anbefalede: