Sådan dekoreres til påske: 12 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan dekoreres til påske: 12 trin (med billeder)
Sådan dekoreres til påske: 12 trin (med billeder)
Anonim

Indretning af dit hjem er en vidunderlig måde at fejre påsken. Prøv at tilføje noget ferie-flair til ydersiden af dit hjem med en påskekrans, kaniner i støbejern eller fortovskridtkaninbaner. Du kan dekorere dit hjems interiør med sæsonbestemte planter og blomster, dyrefigurer og et festligt påskebord.

Trin

Metode 1 af 2: Dekoration af ydersiden af dit hjem

Dekorer til påske Trin 1
Dekorer til påske Trin 1

Trin 1. Hæng en påskekrans på din hoveddør

En let måde at dekorere til påskeferien på er ved at hænge en festlig krans på ydersiden af din hoveddør. Du kan købe en påskekrans i en butik som Wal-Mart eller Target, eller du kan lave en krans. Prøv at lave en krans med forårsblomster, påskeæg, kyllinger eller kaniner. Du kan også fokusere på pastelfarver i kransen.

Dekorer til påske Trin 2
Dekorer til påske Trin 2

Trin 2. Læg kaniner på din veranda eller trin

Lad sæsonens stjernedyr hilse på gæsterne, når de kommer ind i dit hjem i påsken. Prøv at lægge en kanin i støbejern nær din hoveddør. Du kan også placere pastelfarvede plastikkaniner på trappen, der fører til din hoveddør.

Dekorer til påske Trin 3
Dekorer til påske Trin 3

Trin 3. Lav påskehare spor med fortovskridt

Du kan have det sjovt med dine påskedekorationer ved at oprette påskehare -spor, der fører til din hoveddør. Tag fortovskridt og tegn pastelfarvede kaninspor op ad fortovet, og stop, når du når døren.

Trin 4. Dekorer et træ med påskeæg

Hvis du har et træ eller en busk i nærheden af dit hus, kan du nemt gøre det til en festlig feriedekoration. Prøv at hænge påskeæg af plast fra træets grene. Du kan også pakke en busk ind med en krans lavet af påskeæg, som du kan købe online eller i en lokal butik, der sælger ferieindretning.

Dekorer til påske Trin 5
Dekorer til påske Trin 5

Trin 5. Hæng et påskeflag

Et flag er en vidunderlig måde at tilføje noget påskeflair til ydersiden af dit hjem. Du kan købe et påskeflag, som et kanin eller æg. Du kan også købe eller lave et flag, der har en besked som "God påske!"

Metode 2 af 2: Dekoration af dit hjems interiør

Dekorer til påske Trin 6
Dekorer til påske Trin 6

Trin 1. Dekorer bordet med sæsonbestemte planter og blomster

En enkel, men elegant måde at dekorere dit hjem til påskeferien på er med blomster og planter. Prøv at placere en eller flere vaser med sæsonbetonede blomster på borde omkring dit hjem. Du kan også skabe et midtpunkt for dine yndlings sæsonbestemte planter og blomster til spisebordet.

  • Prøv at dekorere med friske tulipaner, som normalt blomstrer omkring påske.
  • Hvis dine rosenbuske blomstrer omkring påske, kan du bruge dem til at dekorere dit bord.
Dekorer til påske Trin 7
Dekorer til påske Trin 7

Trin 2. Brug påskeæg til at dekorere indersiden af dit hjem

Påskeæg kan betyde forår og ny begyndelse og er perfekte til feriedekoration. Selvom du kan farve æg og lægge dem i kurve eller skåle omkring dit hjem, vil de hurtigt blive ødelagt, hvis de ikke er på køl. Brug i stedet plast eller trææg som dekorationer.

Prøv at lægge en kurv med påskeæg på din køkkenbord eller i din entré

Dekorer til påske Trin 8
Dekorer til påske Trin 8

Trin 3. Læg ande- eller kyllingefigurer i din entré

Dyrfigurer er en fantastisk måde at tilføje noget påskeflair til dit hjem. Prøv at stille et på et bord i indgangen til dit hjem. Du kan også placere en større figur nær din dør.

Dekorer til påske Trin 9
Dekorer til påske Trin 9

Trin 4. Hæng påskekort på dit køleskab

Det er sjovt at sende og modtage lykønskningskort i påsken. I stedet for at smide dem eller genbruge dem, kan du prøve at hænge flere påskekort på dit køleskab. De kan hjælpe ante på dit hjems påskestemning.

Dekorer til påske Trin 10
Dekorer til påske Trin 10

Trin 5. Læg påskeharer på iøjnefaldende steder

Du kan også tilføje noget påske-tema til dit hjem med påskeharer. Prøv at lægge en overdådig påskehare på sofaen. Du kan også placere en påskehare af plast på bagsiden af toilettet eller på en stol i et køkkenhjørne.

Dekorer til påske Trin 11
Dekorer til påske Trin 11

Trin 6. Dekorer med chokoladekaniner

En god måde at maksimere afkastet på dine chokoladekaniner er at bruge dem som dekorationer i dagene eller uger før påske. Prøv at lægge flere indpakkede chokoladekaniner i en kurv. Læg derefter kurven på køkkenbordet og indgangsbordet eller et sidebord i stuen.

  • Du kan også arrangere uindpakket chokoladekaniner på et kagebord.
  • Dekorer ikke med chokoladekaniner, hvis du har små børn eller kæledyr.
Dekorer til påske Trin 12
Dekorer til påske Trin 12

Trin 7. Dæk et festligt påskebord

En vidunderlig måde at dekorere til påske på er ved at dække et festligt bord. Prøv at bruge farverige retter og et simpelt midtpunkt i sæsonbetonede blomster. Du kan også bruge hvide retter og krydre bordet med kaniner, ænder og påskeæg.

Anbefalede: