Sådan praktiseres national flag etikette (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan praktiseres national flag etikette (med billeder)
Sådan praktiseres national flag etikette (med billeder)
Anonim

Har du nogensinde undret dig over, hvordan nationale flag vises korrekt? De fleste nationale flag har en række regler og retningslinjer for korrekt håndtering og visning. Det er vigtigt at bemærke, at politikker, traditioner, skikke, regler og love i dit land eller i andre lande vedrørende flagetikette kan variere, men mange af disse artikler deles på tværs af nationer.

Trin

Del 1 af 3: Visning af et nationalt flag

Øv National Flag Etiquette Trin 1
Øv National Flag Etiquette Trin 1

Trin 1. Flyv flaget fra solopgang til solnedgang

Bygninger og udendørs flagstabe bør flyves fra solopgang til solnedgang. Hvis et nationalflag flages om natten, bør det være stærkt belyst med korrekt belysning, f.eks. Spotlys.

  • Nationale flag bør ikke føres i dårligt vejr, f.eks. Kraftig regn eller tordenvejr, medmindre flaget er et flag over alt vejr.
  • Nogle nationer kræver, at flaget i en kort periode med nedbør sænkes, indtil vejret klarner.
Øv National Flag Etiquette Trin 2
Øv National Flag Etiquette Trin 2

Trin 2. Vis et nationalt flag i en position, der er bedre end alle andre flag

Det nationale flag bør flyve højere end andre flag, der er til stede. Dette inkluderer stats- og provinsflag. Undtagelsen herfra er, når der også vises flag fra andre lande, f.eks. Ved FN eller under de olympiske lege.

Hvis der flages flere flag på den samme stav, skal det nationale flag føres over de andre, øverst i staven

Øv National Flag Etiquette Trin 3
Øv National Flag Etiquette Trin 3

Trin 3. Vis flagene fra flere nationer som ligemænd

Når flag fra flere lande føres samme sted, skal de alle vises som ligeværdige. De skal hver især flyves på individuelle flagstænger, hver af samme størrelse.

  • Alle flag skal have samme størrelse, og intet flag kan være større eller mindre end et andet flag.
  • Nationale flag i flere lande bør arrangeres i alfabetisk rækkefølge.
Øv National Flag Etiquette Trin 4
Øv National Flag Etiquette Trin 4

Trin 4. Vis flere flag i den korrekte rækkefølge

Når flag vises i en linje, ændres det nationale flags position i forhold til andre (ikke-nationale) flag baseret på antallet af tilstedeværende flag. Disse spænder fra to flag til fem eller flere.

  • Når to flag vises i en linje, skal det nationale flag vises på venstre side, når en observatør ser det.
  • Når tre flag vises i en linje, skal det nationale flag være i midten (eller det andet flag).
  • Når fire flag vises i en linje, skal det nationale flag være det første flag til venstre, når det ses af en observatør.
  • Når fem eller flere flag vises på en linje, skal der vises to nationale flag i begge ender af linjen. Med andre ord, i en linje med fem flag skal det nationale flag optræde som det første og det femte flag.
Øv National Flag Etiquette Trin 5
Øv National Flag Etiquette Trin 5

Trin 5. Hæng nationale flag korrekt

Når det vises vandret eller lodret, skal flaget hænges korrekt i overensstemmelse med nationens ønsker. I tilfælde af det amerikanske flag betyder det, at foreningen (det blå felt af stjerner) skal vises øverst og til flagets egen højre. Dette vil være til observatørens venstre side.

Bemærk, at nogle nationer begrænser deres flag fra at blive hængt på denne måde eller har specifikke instruktioner til at gøre det

Øv National Flag Etiquette Trin 6
Øv National Flag Etiquette Trin 6

Trin 6. Vis flaget korrekt, når du paraderer

Når det bæres i en parade, bør det nationale flag bæres på den marcherende højre. Hvis der er et center med flag i en linje, skal flaget føres i midten af denne linje. Flaget skal hænge frit.

  • Hvis flaget vises på en flyder, skal det hænge fra en stav. Flaget må ikke være draperet over nogen del af et køretøj.
  • Flag vist på en float skal ellers følge standard flagprocedure, når de vises med andre flag.
Øv National Flag Etiquette Trin 7
Øv National Flag Etiquette Trin 7

Trin 7. Vis et nationalt flag med fremtrædende plads ved en talerstol

Begivenheder med offentlige talere, f.eks. Dem, der finder sted på et podium, bør hænge frit fra en stang, bedre end andre tilstedeværende flag. Flaget skal være placeret til højttalerens højre side, som et tegn på ære og respekt. For dem, der observerer højttaleren, vil dette være på højttalerens venstre side.

Del 2 af 3: Hævning og sænkning af nationale flag

Øv national flag etikette Trin 8
Øv national flag etikette Trin 8

Trin 1. Hej flaget hurtigt, sænk flaget langsomt

Nationale flag bør hæves hurtigt. Når de sænkes, skal de gøres så langsomt og ceremonielt. Flaget skal hæves ved solopgang og sænkes ved solnedgang.

Sørg for at følge håndteringsetiketten, når du fastgør flaget til personalet. Lad det ikke trække eller røre gulvet

Øv National Flag Etiquette Trin 9
Øv National Flag Etiquette Trin 9

Trin 2. Hæv flaget halvmast til ferier og sorg

Løft flaget som normalt, men når du har nået toppen af staven, skal du langsomt sænke flaget til halvmast. Når du sænker flaget for aftenen, skal du først hæve flaget til toppen af staven, før du langsomt sænker flaget.

  • Hver nation har bestemte dage for at føre flaget på halv stang. I USA er disse dage Peace Officers Memorial Day, Memorial Day, Patriot Day, Korean War Veterans Armistice Day, National Firefighters Memorial Day og Pearl Harbor Remembrance Day.
  • Nogle helligdage kræver kun, at et flag flages halvmast en del af dagen. På Memorial Day for eksempel flagges det amerikanske flag halvmast fra solopgang til middagstid.
Øv National Flag Etiquette Trin 10
Øv National Flag Etiquette Trin 10

Trin 3. Salut flaget, når det hæves og sænkes

Folk, der deltager i hævning og sænkning af flag, skal hilse flaget. Salutten skal holdes, indtil flaget har nået toppen af staven, eller er blevet sænket og fjernet. Hvis der ledsages musik ved at hæve eller sænke flaget, skal salutten holdes, indtil musikken er færdig.

  • Personer til stede i militæruniform bør udføre den militære hilsen.
  • Tilstedeværende personer, der er medlemmer af de væbnede styrker eller veteraner, kan også udføre den militære salut.
  • De fremmødte, der ikke er i uniform, bør fjerne hovedbeklædningen og lægge deres højre hånd over hjertet. Hovedtøjet kan holdes i højre hånd, så hovedbeklædningen kan hvile på skulderen, mens hånden er over hjertet.
  • Personer fra andre lande bør være opmærksomme, selvom de ikke skal hilse.

Del 3 af 3: Respekt for flaget

Practice National Flag Etiquette Trin 11
Practice National Flag Etiquette Trin 11

Trin 1. Fold og opbevar flaget korrekt

Flaget skal foldes i overensstemmelse med national tradition. Det bør ikke krølles eller foldes på en sådan måde, at det resulterer i folder eller rynker. Opbevar flaget på et sted, hvor det ikke kommer i kontakt med noget, der kan tilsmudse det.

Nogle flag har forskellige foldeteknikker til bestemte lejligheder. Det amerikanske flag kræver f.eks. En trekantet fold, når den bruges ved en begravelse

Øv national flag etikette Trin 12
Øv national flag etikette Trin 12

Trin 2. Bortskaf et slidt flag på passende vis

Når et flag ikke længere er i god stand, f.eks. Hvis det er revet, revet eller meget snavset, bør det ikke længere hæves eller vises. Den bør bortskaffes på en værdig måde, som især kræves af nationen. Hvis flaget i øjeblikket flages, skal det fjernes og foldes på standard respektfuld vis.

  • Standard bortskaffelse teknik til bortskaffelse af flag i USA er en respektfuld brænding.
  • Nogle organisationer, såsom den amerikanske legion, vil tage gamle, slidte flag og bortskaffe dem på passende vis.
Øv national flag etikette Trin 13
Øv national flag etikette Trin 13

Trin 3. Brug ikke et nationalt flag som tekstil

Et flag bør ikke bruges til at skabe beklædning, sengetøj eller gardiner. Flag skal have lov til at falde frit og må ikke tegnes eller syes på måder, der begrænser dette. Flaget bør ikke bruges som belægning for loftet.

Dette inkluderer brug af flaget som en provisorisk taske eller pung

Øv national flag etikette Trin 14
Øv national flag etikette Trin 14

Trin 4. Lad ikke flaget røre ved noget under det

De fleste kender til ikke at tillade flag at røre jorden. Et flag bør dog ikke lære noget, der er under det. Dette inkluderer gulv, vand, dele af en altan eller endda varer.

Skændelse af et flag er strafbart i nogle nationer. I USA kan skændelse af flaget føre til en bøde eller højst et års fængsel

Øv National Flag Etiquette Trin 15
Øv National Flag Etiquette Trin 15

Trin 5. Dyp ikke flaget

Nogle nationer kræver, at personer, der bærer et flag, ikke "dypper" det eller vender det fra en opretstående position til en vandret position. Dette indikerer respekt for de tilstedeværende. Nogle nationer praktiserer dette til nationale begivenheder, f.eks. OL, og andre gør det ikke.

Øv National Flag Etiquette Trin 16
Øv National Flag Etiquette Trin 16

Trin 6. Brug ikke flaget til reklame

Flaget kan ikke gøres til en del af nogen form for reklame, såsom brodering på puder eller servietter. Stabe, der fører flag, må ikke også føre reklamer for et produkt eller en virksomhed.

Det er en selvfølge, at et flag ikke må ændres til tekst eller andre billeder

Tips

  • Dette er kun en generel vejledning. Politikker, regler, love, traditioner og skikke i dit land eller andre lande kan afvige fra oplysningerne i denne artikel. Hvis du er i tvivl, skal du altid kontakte din regering eller en anden officiel myndighed om passende visning af dit lands nationale flag.
  • Respekter altid skik og traditioner i forskellige lande med hensyn til deres nationale flag. For eksempel har Saudi -Arabien, Sri Lanka og Pakistan alle klart forbudt, at deres nationale flag blev vist lodret (når de blev hængt fra en ledning eller monteret på en væg). Vis aldrig de nationale flag i disse lande i en lodret position.
  • Hvis du har spørgsmål vedrørende etiketten til et bestemt lands flag, skal du kontakte deres amerikanske ambassade for at få flere oplysninger.
  • Nogle flag er forbudt at blive fløjet på blæsende dage, såsom det hollandske og australske flag.

Anbefalede: